Maria Magdalena Activatie

MP3 download

Al eeuwenlang is men op zoek naar de Heilige Graal, de beker die symbool staat voor het vrouwelijke aspect in onszelf en in de wereld. 2000 Jaar geleden is de grootsheid van Maria Magdalena verkleind en teruggebracht tot dit symbolische voorwerp. Mede hierdoor heeft de mannelijke energie (de behoefte aan geld, invloed, macht) eeuwenlang de scepter kunnen zwaaien over het leven op aarde en is het vrouwelijk aspect onder dikke lagen stof bedolven geweest.

In deze tijd van verandering mag de vrouwelijke energie wederkeren en een grotere rol gaan spelen in ons leven. We mogen weer leren luisteren naar onze innerlijke stem (gevoel en intuïtie).

Dit is een activatie om de vrouwelijke Zijnsenergie die in een ieder al latent aanwezig is, te activeren, te verstevigen en te verankeren. De mannelijke doe-energie, die op dit moment overheerst, mag tot bedaren komen, om in balans te komen met de zachte vrouwelijke Zijnsenergie.

Na de Activatie
Je zult merken dat je na de Activatie meer in je rust bent en dat je gevoelskant sterker wordt. De macht van je ego op je leven zal verminderen, waardoor je meer in vertrouwen en overgave kunt leven. Mede hierdoor krijgt je spirituele ontwikkeling een impuls.

► Deze activatie is voor vrouwen EN mannen!

Het activeren van de vrouwelijke energie is een voorwaarde om te ontwaken en klaar te zijn om in de nieuwe tijd mee te gaan.

Een Activatie is een energietransmissie (MP3) met stilte, waarin de specifieke transmissie energetisch is vastgelegd.

De Activatie is eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Mijn eerste ervaring gisteravond met deze activatie was heel fijn. Ik ben rustig op de bank gaan liggen, had veel kaarsjes aan, meditatieve muziek op de achtergrond en een mooi geschilderd portret van Maria Magdalena met de kleine Sarah Tamar binnen mijn gezichtsveld.

Vrij snel na de start voelde ik een lieflijk vrouwspersoon rechts naast me komen zitten en die een hand boven mijn zonnevlecht hield. Ik ervaarde rust en heel veel liefde. Niet lang daarna werd het knap druk rondom me, allemaal Engelen en elke Engel deed iets voor mij. Wat ik heel duidelijk voelde was dat mijn verstuikte linker enkel een healing kreeg.
Dit alles was licht, liefde, speels, luchtig, ik moest er innerlijk om lachen.
Na de activatie voelde ik me zalig! 
Hierna ben ik dingen gaan opschrijven waar ik graag aan wil werken en dat schrijven ging vanzelf.
Fijn!
Dankjewel allemaal 

Hallo Luna, vanochtend heb ik de MM activatie gedaan en ik wil een korte review geven: de energie van de MM activatie was vanaf het begin al sterk aanwezig en werd nog intenser halverwege. Ik voelde heel intens mijn hartchakra en daarna mijn hart. Ik had verder weinig beelden, wel de kleur licht blauw en ik voelde in het 2e gedeelte een soort van een windvlaag (=energie) over me heen gaan. S is zelfs gaan zitten om de intense energie te kunnen toelaten (en zij is toch wel heel wat gewend :))

Heel mooi, bedankt voor je energie!I Het was een heel fijne activatie. groetjes Els

Bestellen - €10

Deze Activatie kun je betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact en is meteen als download beschikbaar.

Disclaimer

Deze Activaties zijn bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Ben je ziek, ga dan naar de dokter.

Herroepingsrecht

Als je een Activatie hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.

Activaties