Basis Activatie

MP3 download

Deze Activatie activeert de chakra die de basis vormt van het bestaan op aarde. Het is ook het chakra die gevoed wordt vanuit Moeder aarde. Met deze Activatie zal ook de verbinding met Moeder Aarde worden hersteld. Twee vliegen in een klap dus. Dit om een stevige basis te vormen van waaruit verdere groei mogelijk is.

Dit is de tweede activatie, na de Hart Activatie. Eerst dient de basis te worden hersteld, met jezelf en met moeder aarde. Met deze stevige basis kunnen de andere activaties beter plaatsvinden.

De lichtmeesters over de Activatie:
Moeder aarde is blij met de herverbinding. Zij is de mens kwijtgeraakt door alle technologieën na de industriële revolutie. Met de industriële revolutie heeft het merendeel van de mensheid zijn voeten als het ware opgetrokken van moeder aarde. Alle energie is omhoog, naar het hoofd gegaan. Deze energie mag weer naar beneden getrokken worden om vanuit de verbinding met Moeder Aarde als mens weer heel te worden en in balans te komen, uit het hoofd te geraken en terug te keren in het lichaam met beide voeten stevig op de grond.

Deze activatie is sterk aardend. Zeker geschikt voor mensen die in hun hoofd zitten en het gevoel met hun lijf zijn kwijtgeraakt, maar ook voor spirituele mensen die hun aandacht richten naar boven, naar het hogere en daarmee ook het contact met moeder aarde zijn kwijtgeraakt.

Een Activatie is een energietransmissie (MP3) met stilte, waarin de specifieke transmissie energetisch is vastgelegd.

De Activatie is eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Bestellen - €10

Deze Activatie kun je betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact en is meteen als download beschikbaar.

Disclaimer

Deze Activaties zijn bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Ben je ziek, ga dan naar de dokter.

Herroepingsrecht

Als je een Activatie hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.