Reviews

Hi Luna, Ik wil je langs deze weg nog bedanken voor de massage van gisteren. Het was een fantastische ervaring die ik nog heel lang zal herinneren. Ik zit nog steeds na te genieten, voel nog steeds je liefdevolle strelingen. Er is een hele rust over mij heen gekomen, merk nu pas hoe druk het in mijn hoofd was. Ik zou graag een volgende afspraak met je maken, als je mij natuurlijk nog een keer wilt zien. Het kan volgende week dinsdag al, of is dat te snel na elkaar!?! Ik verneem het graag van je. X H

Lieve Luna (ja 'Loena' weet ik nu)', Een late reactie, maar ik was en ben nog steeds sprakeloos. Belangrijke vragen heb ik niet eens kunnen formuleren. Voor mij ben je een Pronkjewail! Daar zit alles in lief, teder, subtiel, vaardig tot in het kunstzinnige toe, dat zag ik in hoe je keek bij mijn 'betovering'. Ik wil, zoals ik meteen zei, terugkomen, niet alleen voor mij , maar ook om zelf nog ietsje beter te begrijpen naar jouw voorbeeld uit pure liefde te kunnen geven in hopelijk een nieuwe relatie. Eigenlijk heb ik ook nog een beetje heimwee naar hoe het kan zijn. Warme groet, Kees.

Hoi Luna, Zit nog helemaal na te genieten van een fantastische massage-ervaring bij jou. Het was echt geweldig en voelde me vanaf het allereerste moment totaal op mijn gemak bij je. Het is echt een bijzondere gave die je hebt en hoop dat je dit nog heel lang zult kunnen en willen doen. Het allermooiste moment wat me echt geraakt heeft is het einde waar je naast me lag. Het voelde zo vertrouwd, zo liefdevol en respectvol. Terwijl ik je nauwelijks 2 uur daarvoor voor het eerst ontmoette. Als ik terugdenk aan deze ervaring krijg ik meteen weer energie en het raakt me nog steeds. Ik hoop gauw weer eens terug te mogen komen. Ik wilde je toch even via deze email laten weten dat je echt iets met me gedaan hebt. Dank dank dank. Lieve groet, T

Lieve Luna, Het is alweer 2 jaar geleden dat ik van jou een tantra massage mocht ontvangen. Door de hele situatie om ons heen heb ik er pas vorige week een vervolg aan kunnen geven. Direct bij binnenkomst voelde ik mij vertrouwd bij jou en kon mij daardoor helemaal ontspannen. De massage was heerlijk en ik voelde mij nog dagen daarna ontspannen vanuit mijn gevoel. Iets wat mij de afgelopen periode maar niet wilde lukken. De wijze waarop jij masseert, rust creëert en mij wil begrijpen geeft aan dat jij een kanjer bent. Zoals ik je aangaf zal het niet weer 2 jaar duren voordat ik weer een massage boek, ik begrijp dat ik dit gewoon nodig heb. Ik hoop je snel weer te zien! Liefs J 

Hi Luna, De sessie maakte een overweldigende, onuitwisbare indruk op mij. Alsof een sluis met gevoelens is open gezet. Het is nauwelijks te bevatten wat ik nu voel, ik kan het ook niet verklaren en dat ga ik ook niet proberen. De flow die met jou ontstond ..... Wat is losgekomen weet ik niet, en ik ga ook hier niet over nadenken. Ik merk het thuis, met mijn vriendin, ik merk het op een bijeenkomst met een paar buren, ik merk het zelfs in de supermarkt. Alsof ik ook in een minder intieme sfeer mijn hart meer open heb dan voorheen. Het is dan wel niet verklaarbaar, althans niet met mijn verstand, maar het is wel heel fijn! Dank daarvoor, mijn gevoel heeft mij volkomen terecht bij jou gebracht!      

Hoi mooie, lieve Luna, Wat vónd ik ons samenzijn geweldig. Dank je wel. Heel fijn om je te leren kennen. Het is zó bijzonder om iemand te treffen die je het vertrouwen geeft dat je jezelf mag laten zien zoals je bent. Dat gaf jij me en dat cadeau ontroert me. Je bent een helder licht, een zuivere bron, je bent puur. De massage voelde als één vloeiende beweging, een golf van energie die me in totale ontspanning bracht. Het tempo van de flow was zo zalig traag en loom dat ik je aanrakingen tot in het diepst van mn vezels voelde. De tantra flow op de mat voelde voor mij als een verbond. Getroost en geborgen in je armen en toegelaten in de diepte van je prachtige ogen stond de tijd stil.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt en als ik er aan terugdenk kan ik het niet begrijpen, alleen maar het gevoel weer oproepen. Ik denk ook dat dit niets met 'rede' of 'begrijpen' te maken heeft.
Het laat me achter in een verlangen naar de plek waar we waren. Dit alles wilde ik je graag laten weten en hoop dat je dat okee vindt. Ik realiseer me natuurlijk dat dit vooral over mij gaat maar wil vooral zeggen hoe dankbaar ik je ben voor wat je me gaf. En ik zou zó graag verder met je praten... Lieve Luna, ik hoop dat het je goed gaat en zou je graag weer zien.
Heel veel liefs,    

Lieve Luna, Het is al weer enige tijd geleden dat ik bij je ben geweest. Heb mijn drukke leventje weer opgepakt, maar heb wel steeds aan onze tedere ontmoeting gedacht. Het was een bijzonder fijne ervaring om iemand in mijn armen te hebben en genegenheid te voelen. Ik heb weer het gevoel dat ik er mag zijn. Heb nog wel stappen te zetten maar ik zie perspectief. En dat alles door jou. Elkaar aanraken was een bijzonder prettige ervaring. Dat je beiden geniet en dan vooral van elkaar. Het was voor mij een bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten. Binnen komen als vreemden voor elkaar en naar buiten gaan in verbondenheid heeft mij emotioneel geraakt en een diepe bewondering voor je professionaliteit bij mij achtergelaten. Kom graag nog eens terug. Liefs W.  

Hi Luna, Ik wilde je nog even een berichtje sturen over hoe ik gisteren mijn bezoek aan jou heb ervaren: Ik heb een heerlijke en zeer ontspannen middag gehad! Tuurlijk was het even spannend en even 'aftasten' wat ik wel of niet wilde/kon zeggen of doen, maar jouw persoonlijkheid stelde mij op mijn gemak. Je bent een mooie en warme vrouw met een prettige, vertrouwde uitstraling. Zoals gezegd: Je voelt je snel bij jou op je gemak en daardoor 'durf' je ook wat sneller jezelf te laten zien of te horen. Ook de massage was heerlijk ontspannend en opwindend tegelijk. Ook hier weer de rust en het gevoel niets te hoeven of te moeten. Zoals ik gisteren al tegen je zei waren mijn gedachten volledig op jouw handen gericht en wist ik alle andere dingen even te vergeten. Ik heb na mijn bezoek vrijwel niets meer gedaan, de ontspanning zolang mogelijk vastgehouden en er een echt luie dag van gemaakt.
Kortom: Ik kom heel graag nog eens bij je terug.
Lieve groetjes en tot de volgende keer!
QB   

Beste Luna, Bedankt voor de fijne en bijzondere sessie van afgelopen vrijdag. Ik heb genoten en het heeft veel positieve dingen bij me losgemaakt. Ik zit nog steeds in de bubbel en ik denk en herbeleef nog regelmatig je liefdevolle aanraking en je warmte die je mij hebt gegeven. Wat ik sinds vrijdag voel is onbeschrijfelijk. Als ik dat toch probeer dan komen o.a. de volgende woorden bij me op : energie, liefdevol, liefde, gelukzaligheid en vooral zachtheid.

Ik zou heel graag nog een keer bij je willen komen voor een sessie om te ontvangen en te geven. Maar alleen als dat voor jou ook goed voelt. Indien dat niet het geval is, geen probleem natuurlijk. Ik ben je sowieso oneindig dankbaar.

Hoi Luna, Ik wil je via deze weg nog bedanken voor de massage van afgelopen vrijdag. Vooraf wist ik het hoe en waarom ik voor deze massage had gekozen goed te benoemen, na de massage was ik toch wel wat sprakeloos. Ik heb je tedere aanraking en liefde zeer gewaardeerd. Vooral het gedurende de massage nog even vragen of het nog allemaal goed ging vond ik erg prettig. Daarnaast voelde het toch wel als een soort van overwinning op mezelf dat alles redelijk snel vertrouwd voelde qua aanraking eigenlijk al bij het uitkleedritueel.
Het naschokken na de massage vond ik heel apart, maar jij wist me hier ook gerust te stellen, al met al een zeer aparte ervaring. Ik heb o.a. het gevoel dat mn handen, voeten etc nog altijd een beetje tintelen en warm aanvoelen. M.n. zaken als het wasritueel, de lange halen van de middel richting de nek heb ik als erg helend ervaren. Daarnaast vergeet ik ongetwijfeld zaken omdat ik af en toe helemaal in m'n eigen wereldje belandde.
De terugreis met het OV was heerlijk, ik zat even helemaal in m'n eigen wereldje, en genoot eigenlijk van alle dingen om me heen. Geen ergernis of stress. Nu voel ik me nog steeds top. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet, het was het dubbel en dwars waard en voelde me redelijk snel op m'n gemak.
Je bent een erg lieve vrouw! Het was uiteraard natuurlijk wel spannend en nieuw voor mij een dergelijke massage.
Ik heb goede hoop dat ik me volgende keer nog meer zou kunnen overgeven.
Nogmaals dank voor de heerlijke en tedere massage, en ik hoop dat ik t.z.t. nog een keer mag terugkomen ;-) dan wat mij betreft wederom voor 2,5 uur. Groetjes K

Een berichtje om je te bedanken!
Wat heb jij een intense energie heb ik gemerkt. Ik moest aan het idee wennen van een tantrasessie: helemaal in mijn blootje mezelf kunnen en durven overgeven aan jou en aan je energie. Het was liefdevol en warm. Achteraf merk ik dat je ergens een 'luikje' opengezet hebt of iets dieps in mij aangeraakt. Erg mooi. Toegeven en in de zeggingskracht van het lijf komen.

Ik doorvoelde eigenlijk een dag later wat de 'impact' van je sessie is geweest. Veel over gelezen 'om in je lijf te komen' maar ik heb echt ervaren na de sessie wat het verschil met denken (hoofd) en lichaams'wijsheid' is. Wat een mooi pad om verder te ontdekken!
Liefs, G.

Hai Luna, Ik wil je nogmaals bedanken voor deze geweldige ervaring. Ik vind het raar en lastig te omschrijven mede omdat ik dit lichamelijk en geestelijk nog nooit eerder gevoeld heb. Ik ga toch proberen mijn ervaring uit te leggen.

Vanaf het moment dat je de deur opendeed voelde ik een redelijk hoge spanning. Dit kan misschien zijn omdat ik zelf zo gespannen was en het toch een beetje spannend en eng vond. Toch wil ik wel zeggen dat ik het gevoel had dat er een soort klik was, van mijn kant naar jou toe. Zo'n soort klik dat wij elkaar ooit al eens tegen gekomen zijn en het nu een wederontmoeting was. Zoals je waarschijnlijk wel merkte kon ik moeilijk uit mijn woorden komen over mijn huidige situatie, dit komt omdat ik in al deze maanden nog met niemand en dan ook echt niemand hierover gesproken heb.

Ik vond het dan ook erg fijn dat we een praatje met een kopje thee vooraf hebben gehad omdat dit me zeker rustiger heeft gemaakt. Ondanks ik een niet gevoelens prater ben.

De behandeling (als ik het zo mag noemen) was geweldig, ik heb deze gevoelens nooit eerder gehad. Vanaf het moment dat ik daar met mijn ogen dicht stond werd ik rustiger en rustiger terwijl jij de lagen "kleren" van mijn lichaam haalde.

Zoals ik van te voren in mijn mail heb benoemd heb ik de afgelopen maanden en misschien al wel langer het fysieke contact gemist. Misschien heb je dit ook gemerkt tijdens de sessie. Ik heb alle aanrakingen als een groot genot ervaren, en ik wil daar aan toevoegen dat elke keer als onze handen ineen gingen er een zware last van mijn schouders viel (bij wijze van spreken) omdat dit echt een connectie gevoel gaf.

Ook vond ik het erg fijn dat je even bij me kwam liggen, rust en relax. Al met al he-le-maal geweldig. Je bent een geweldige vrouw en hebt dit fantastisch gedaan.

Ik denk zelfs dat ik nog veel meer wou zeggen maar ik ben even het spoor bijster. Ik hoop tot gauw want ik kan je vertellen dat ik nu na vandaag niet zomaar ergens anders heen zou gaan. Bedankt en een dikke knuffel (die was ook erg fijn) en als het mag, kus. Joost

Tantra 2Balance

Tantra 2Balance

Maredijk 17 Leiden

info@tantra2balance.nl

KvK 70775036