Wie ben ik


Mijn naam is Luna. Geboren en getogen in Groningen en sedert enkele jaren woonachtig in Leiden. Na mijn studie Commerciële Economie heb ik jarenlang als intercedent en consultant gewerkt. Tot het moment dat een burn-out mijn leven veranderde...

Deze 'tegenslag' in mijn leven was het startsein voor een zoektocht naar mijn ware zelf. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken met de wereld van energie. Om mijn gaven verder uit te diepen heb ik cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van o.a. Reiki, Meditatie, Intuïtieve massage, Levenscoaching, Tantra en Reading- en Healing.
 
Mijn leven is geen standaard leven geweest. Vele ups en downs heb ik gekend. Bij elke down heb ik mezelf afgevraagd waarom mij dit was overkomen. Wat is het doel geweest, wat heb ik ervan geleerd en in welke mate ben ik (is mijn ziel) hierdoor gegroeid? Ik ben op een bewuste manier in het leven gaan staan. Regelmatig heb ik mezelf een spiegel voor durven houden. Ik heb het leven volop in de wind beleefd, zonder me te verstoppen, zonder mijn emoties weg te duwen. Inmiddels ben ik een geheeld en wijs mens geworden. 

Sedert 2013 geef ik (tantra)massages. In mijn sessies help ik mannen in verbinding te komen met hun ware zelf, hun authenticiteit. Daarin schuilt hun ware kracht en wijsheid. Wie verbonden is met zijn kern hoeft geen toneel te spelen, maar kan zich op een eerlijke en authentieke wijze presenteren aan de buitenwereld. Het contact met mensen (zowel privé als in de werkkring) wordt hierdoor betekenisvoller en liefdevoller. Het behoeft geen uitleg dat deze levenswijze veel bevredigender is. Met alle voordelen vandien. 
 
Een prachtige bijkomstigheid in de massages is dat helende en liefdevolle energie (Reiki) uit mijn handen stroomt en in het lichaam van de ontvanger zijn weg vindt om dat te helen wat geheeld mag worden. Hierdoor zullen blokkades worden weggenomen en eventueel oude pijn en emoties worden geheeld.
 
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Warme groet, Luna