WIE BEN IK?

Mijn naam is Luna. Geboren en getogen in Groningen en sedert enkele jaren woonachtig in Leiden. Na mijn HBO opleiding Commerciële Economie heb ik jarenlang als intercedent en consultant gewerkt. Tot het moment dat een burn-out mijn leven veranderde...

Deze 'tegenslag' in mijn leven was het startsein voor een zoektocht naar mijn ware zelf. Ik ontdekte dat ik hoogsensitief ben en makkelijk contact kan maken met de wereld van energie. Om mijn gaven verder uit te diepen heb ik cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van o.a. Reiki, Meditatie, Intuïtieve massage, Levenscoaching, Tantra en Reading / Healing.

Mijn leven is geen standaard leven geweest. Ik heb vele ups en downs gekend. Bij elke down heb ik mezelf afgevraagd waarom dat mij heeft moeten overkomen. Wat is het doel geweest, wat heb ik ervan geleerd en in welke mate ben ik (is mijn ziel) hierdoor gegroeid? Ik ben op een bewuste manier in het leven gaan staan en heb mezelf regelmatig een spiegel voor durven houden. Het leven heb ik volop in de wind beleefd, zonder me te verstoppen, zonder mijn emoties weg te duwen. 

Sedert 2013 geef ik tantrasessies. In mijn sessies help ik mannen in verbinding te komen met hun ware zelf, hun authenticiteit. Daarin schuilt hun ware kracht en wijsheid. Wie verbonden is met zijn kern hoeft geen toneel te spelen, maar kan zich op een eerlijke en authentieke wijze presenteren aan de buitenwereld. Het contact met mensen (zowel privé als in de werkkring) wordt hierdoor betekenisvoller en liefdevoller. Het behoeft geen uitleg dat deze levenswijze veel bevredigender is. Met alle voordelen van dien.

Een prachtige bijkomstigheid in de massages is dat helende en liefdevolle energie (Reiki) uit mijn handen stroomt en in het lichaam van de ontvanger zijn weg vindt om dat te helen wat geheeld mag worden. Hierdoor zullen blokkades worden weggenomen en eventueel oude pijn en emoties worden geheeld. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Warme groet, Luna

... Na de massage heb ik niet de juiste woorden kunnen bedenken om te omschrijven hoe ik me voelde. Ook nu vind ik dat moeilijk, want wat ik heb ervaren IS gewoon niet in woorden uit te drukken. Je hebt werkelijk magische handen. De rust en aandacht, de liefde die door je strelingen heen voelbaar waren... echt heerlijk. Ik heb er nog lang van kunnen nagenieten en zelfs nu, na een week moet ik regelmatig aan de fijne sessie denken. 1000 X dank. Ik laat spoedig weer wat van me horen om een nieuwe afspraak te maken. Groet, D.

Lieve Luna, Zit nog helemaal na te genieten van een fantastische massage-ervaring bij jou. Het was echt geweldig en voelde me vanaf het allereerste moment totaal op mijn gemak bij je. Het is echt een bijzondere gave die je hebt en hoop dat je dit nog heel lang zult kunnen en willen doen. Het allermooiste moment wat me echt geraakt heeft is het einde waar je naast me lag. Het voelde zo vertrouwd, zo liefdevol en respectvol. Terwijl ik je nauwelijks 2 uur daarvoor voor het eerst ontmoette. Als ik terugdenk aan deze ervaring krijg ik meteen weer energie en het raakt me nog steeds. Ik hoop gauw weer eens terug te mogen komen en zal ook je gastenboek op de website tekenen. Maar wilde je toch even via deze email laten weten dat je echt iets met me gedaan hebt. Dank dank dank. Lieve groet, T

Hi Luna, Ik wilde je nog even een berichtje sturen over hoe ik gisteren mijn bezoek aan jou heb ervaren: Ik heb een heerlijke en zeer ontspannen middag gehad! Tuurlijk was het even spannend en even 'aftasten' wat ik wel of niet wilde/kon zeggen of doen, maar jouw persoonlijkheid stelde mij op mijn gemak. Je bent een mooie en warme vrouw met een prettige, vertrouwde uitstraling. Zoals gezegd: Je voelt je snel bij jou op je gemak en daardoor 'durf' je ook wat sneller jezelf te laten zien of te horen. Ook de massage was heerlijk ontspannend en opwindend tegelijk. Ook hier weer de rust en het gevoel niets te hoeven of te moeten. Ik kom heel graag nog eens bij je terug.
Lieve groetjes en tot de volgende keer!
QB