ENKELE PRAKTISCHE ZAKEN

Als we een afspraak hebben...

 • Voor een sessie hoef je je niet voor te bereiden en ook niets mee te nemen, alhoewel korte (sneaker)sokken wel prettig zijn om aan te doen tijdens de massage als je last hebt van koude voeten, want koude voeten leidt af. 
 • Vind je het oké om bij binnenkomst in mijn ruimte je schoenen uit te doen bij de kapstok? Als je wilt kun je slippers meenemen om te dragen tijdens de kennismaking en na de massage.
 • De ruimte verwarm ik tot ca 24 / 25 graden. Ik raad je dan ook aan om GEEN dikke trui te dragen, zodat je het niet te warm krijgt tijdens het kennismakingsgesprek.
 • Hygiëne is vanzelfsprekend, maar wat zeker fijn is als je ook van onderen schoon bent. Niet goed afgeveegde billen komt een sessie niet ten goede. Op het toilet heb ik vochtige toiletdoekjes liggen, gebruik die gerust.
 • Intiem scheren is niet nodig wat mij betreft (tenzij je het zelf graag wilt), maar heb je een enorm oerwoud, dan is bijknippen wel zo prettig.
 • Helaas heb ik geen douche. Probeer indien mogelijk vooraf thuis te douchen. De olie die ik gebruik (reukloze amandelolie op natuurlijke basis) is niet supervet en trekt lekker in. Eventuele overtollige olie neem ik naderhand met een handdoek van je af. Je kunt je in het (ruime) toilet bij de wastafel ook opfrissen, voorafgaande aan en/of na de massage, mocht je dat willen. Er liggen washandjes en gastendoekjes op het rek in het toilet.
 • Ben je allergisch voor noten, laat het me dan voorafgaande aan onze afspraak weten, dan warm ik andere olie op (minerale - of druivenpitolie; ook reukloos). 
 • Tijdens de sessie draag ik geen parfum en ik vraag jou ook geen luchtje op te doen. Dit om de energie gedurende de sessie zuiver te houden.
 • Kom je met de auto: Parkeren voor de deur is lastig, zeker 's avonds (of je moet net geluk hebben), maar wellicht is er plek in de omliggende straten. Het is betaald parkeren (€ 2,80 per uur, tot 19.30 uur). Het handigste is te betalen via mobiel parkeren zoals Parkmobile of Yellowbrick. Zone 7113. Mocht je deze app niet hebben; er staat geen parkeerautomaat bij mij in de buurt. Er is er een aan de parkeerplaats aan de Anthony Fokkerweg hoek Schuttersveld. Parkeren is ook mogelijk in parkeergarage Lammermarkt (5 minuten lopen; € 3,40 per uur). 
 • Kom je met de trein: De tantrastudio bevindt zich nabij het Centraal Station. Het is ongeveer 5 tot 6 minuten lopen.
 • Mocht je me willen bereiken voor onze afspraak, bijvoorbeeld omdat je wat verlaat bent, stuur me dan een e-mail. Die zie ik meteen op mijn telefoon.

 • Ben je wat vroeger: om er zeker van te zijn dat ik klaar ben om je te ontvangen kun je me ook hiervoor een e-mail sturen. Vanaf 5 minuten voor onze afspraak mag je altijd bij me aanbellen. 

 • Bij de voordeur van het pand in Leiden waar mijn praktijk gevestigd is hangen meerdere bellen. De witte bel aan de rechterkant van de deur is van de tantrastudio (Praktijk 2B).

 • Als je de afspraak wilt afzeggen, dan kan dat natuurlijk. Het is wel fijn om dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van te voren per e-mail aan mij door te geven. Dan heb ik nog tijd om contact op te nemen met iemand die op de reservelijst staat voor die dag. Als je de afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt of niet op de afspraak verschijnt (wat gelukkig zelden gebeurt), dan wil ik je vragen mij hierin te vergoeden en €50 over te maken op mijn bankrekening.
 • Betaling kan contant (graag gepast), middels een Tikkie of per PIN.

Ik hoop dat zo alles duidelijk is. Anders kun je me altijd mailen met je vraag.
Tot op onze afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontvangen!!

... en deze muziek hoor je tijdens de sessie ►

Deze link is op verzoek van vele klanten 😊. Als je de muziek na een sessie thuis weer beluistert, kun je het gevoel wat je had tijdens de sessie oproepen. Dan kan zomaar de seksuele/liefdesenergie weer gaan stromen.


Tantra 2Balance
Leiden (nabij CS)