ENKELE PRAKTISCHE ZAKEN

Als we een afspraak hebben...

Wat is het adres?

Het adres is Maredijk 17 Leiden. Bij de voordeur van het pand hangen meerdere bellen. De witte bel aan de rechterkant van de deur is van de praktijk.

De praktijkruimte bevindt zich nabij het Centraal Station. Het is ongeveer 5 tot 6 minuten lopen vanaf het station.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren voor de deur is lastig, zeker 's avonds (of je moet net geluk hebben), maar wellicht is er plek in de omliggende straten. Het is betaald parkeren (€ 2,80 per uur, tot 19.30 uur). Als je Parkmobile of Yellowbrick hebt: het is zone 7113. Mocht je deze app niet hebben; er staat geen parkeerautomaat in de buurt. Er is er een aan de parkeerplaats aan de Anthony Fokkerweg hoek Schuttersveld. Parkeren is ook mogelijk in parkeergarage Lammermarkt (5 minuten lopen; € 3,40 per uur).  

Wat als ik de afspraak wil afzeggen?

Als je de afspraak wilt afzeggen, dan kan dat natuurlijk. Het is wel fijn om dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van te voren per e-mail door te geven. Als je de afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt of niet op de afspraak verschijnt (wat gelukkig zelden gebeurt), dan wil ik je vragen €50 over te maken op mijn bankrekening.

Wat als ik wat later of vroeger ben?

Mocht je me willen bereiken voor onze afspraak, bijvoorbeeld omdat je wat verlaat bent, stuur me dan een e-mail: tantra2balance@gmail.com. Die zie ik meteen op mijn telefoon.

Ben je wat vroeger: om er zeker van te zijn dat ik klaar ben om je te ontvangen kun je ook hiervoor een e-mail sturen. Vanaf 5 minuten voor onze afspraak mag je altijd aanbellen.  

Zijn er nog zaken die ik moet weten?

Voor een sessie hoef je je niet voor te bereiden en ook niets mee te nemen, alhoewel korte (sneaker)sokken wel prettig zijn om aan te doen tijdens de massage als je last hebt van koude voeten, want koude voeten leidt af. En nee... dat is niet gênant😊.

In de ruimte dragen we geen buitenschoenen. Als je wilt kun je slippers meenemen om te dragen tijdens de kennismaking en na de massage. Je kunt je schoenen uitdoen bij de kapstok.

Tijdens de sessie draag ik geen parfum en ik vraag jou ook geen luchtje op te doen. Dit om de energie gedurende de sessie zuiver te houden.

Helaas is er geen douche. Probeer indien mogelijk vooraf thuis te douchen. De olie die ik gebruik (reukloze amandelolie op natuurlijke basis) is niet supervet en trekt lekker in. Eventuele overtollige olie neem ik naderhand met een handdoek van je af. Je kunt je in het (ruime) toilet bij de wastafel ook opfrissen, voorafgaande aan en/of na de massage, mocht je dat willen. Er liggen washandjes en gastendoekjes op het rek in het toilet.

Hoe kan ik betalen?

Betaling bij voorkeur contant (graag gepast) of eventueel middels een Tikkie

Ik hoop dat zo alles duidelijk is. Anders kun je altijd contact met me opnemen met je vraag.
Tot op onze afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontvangen!!

TANTRA 2BALANCE

TANTRA 2BALANCE

Maredijk 17 Leiden

tantra2balance@gmail.com

KvK 70775036