Enkele praktische zaken als we een afspraak hebben

Wat is het adres?

Het adres is Maredijk 17 Leiden. Bij de voordeur van het pand hangen meerdere bellen. De witte bel aan de rechterkant van de deur is van de praktijk.

De praktijkruimte bevindt zich nabij het Centraal Station. Het is ongeveer 5 tot 6 minuten lopen vanaf het station.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren voor de deur is lastig, zeker 's avonds (of je moet net geluk hebben), maar wellicht is er plek in de omliggende straten. Het is betaald parkeren (€ 2,80 per uur, tot 19.30 uur). Als je Parkmobile of Yellowbrick hebt: het is zone 7113. Mocht je deze app niet hebben; er staat geen parkeerautomaat in de buurt. Er is er een aan de parkeerplaats aan de Anthony Fokkerweg hoek Schuttersveld. Parkeren is ook mogelijk (misschien het handigste) in parkeergarage Lammermarkt (5 minuten lopen; € 3,40 per uur).  

Wat als ik de afspraak wil afzeggen?

Als je de afspraak wilt afzeggen, dan kan dat natuurlijk. Het is wel fijn om dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van te voren per e-mail door te geven. Als je de afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt of niet op de afspraak verschijnt (wat gelukkig zelden gebeurt), dan wil ik je vragen €50 over te maken op mijn bankrekening.

Wat als ik wat vroeger of later ben?

Mocht je me willen bereiken voor onze afspraak, bijvoorbeeld omdat je wat verlaat bent, stuur me dan een e-mail: luna.2balance@gmail.com. Die zie ik meteen op mijn telefoon.

Ben je wat vroeger: om er zeker van te zijn dat ik klaar ben om je te ontvangen kun je ook hiervoor een e-mail sturen. Vanaf 5 minuten voor onze afspraak mag je altijd aanbellen.  

Moet ik nog ergens rekening mee houden?

In de ruimte dragen we geen buitenschoenen. Als je wilt kun je slippers of dikke sokken meenemen om te dragen. Je kunt je schoenen uitdoen bij de kapstok.

Tijdens de sessie draag ik geen parfum en ik vraag jou ook om geen geurtje op te doen. Dit om de energie gedurende de sessie zuiver te houden.

Wat zijn de kosten voor een sessie?

Voor de kosten kun je kijken op tarieven

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan contant (graag gepast) of middels een Tikkie.

Tantra 2Balance

Tantra 2Balance

Maredijk 17 Leiden

info@tantra2balance.nl

KvK 70775036