Voor mannen & vrouwen

SEXUAL HEALING

Voor een gezonde beleving van je seksualiteit

▪ Zijn er (seksuele) blokkades of trauma's of herken je angst?
▪ Heb je moeite met aanraking en intimiteit?
▪ Heb je een laag libido?
▪ Of kom je juist te snel klaar (premature ejaculatie)? Zie ook Fullbody Massage
▪ Heb je dilemma's door een beladen en negatieve seksuele opvoeding?
▪ Zijn er problemen in je relatie?
▪ Is het aangaan van (nieuw) seksueel contact moeilijk?
▪ Ervaar je lichamelijke spanning en stress?
▪ Ben je ver van je gevoel verwijderd geraakt?  
▪ Of anderszins...

Ik kan je helpen met een Sexual Healing. In de sessie gaan we naar de oorzaak van jouw probleem, om deze vervolgens te helen. Je kunt kiezen voor een sessie van 1,5 of 3 uur.

Wat kun je verwachten?

Gesprek
We starten de sessie met een gesprek, waarin we je issue bespreken. Wellicht krijg je al een inzicht of er komen emoties of pijn naar de oppervlakte. Ook leg ik je uit wat er gaat gebeuren in de healing. 

Healing / Aanraaktherapie
Vervolgens neem je (met je kleren aan) plaats op de behandeltafel en ik stem me energetisch af op jou. Alles wat naar boven is gekomen tijdens het gesprek mag nu geheeld en getransformeerd worden.
Ik raak je tijdens de behandeling liefdevol aan en ik maak contact met jouw energie. En dan zie, weet, voel, hoor ik en de helende energie gaat stromen. Weet dat precies datgene gebeurt wat gebeuren moet voor jou op dit moment.

Tantramassage 
Bij een sessie van 3 uur nemen we een korte pauze waarin we de healing bespreken en je even kunt landen. Dan ga je liggen voor een tantramassage om datgene wat net geheeld is te integreren in je systeem. Lees meer over de Tantramassage.

SEXUAL HEALING
1,5 uur

▪ Gesprek
▪ Healing op de behandeltafel

voor mannen & vrouwen  

   SEXUAL HEALING
   3 uur

    ▪ Gesprek
    ▪ Healing op de behandeltafel
    ▪ Tantramassage 

    alleen voor mannen 

    Sexual Healing is een sessie waarbij de oorzaak van jouw probleem met wortel en al wordt geheeld. Het is een heling op zielsniveau en is daarmee effectiever dan een praatsessie waarmee alleen inzicht wordt verkregen.

    Enkele reacties

    Dear Luna, I would like to thank you for the session from core of my heart . You are a really a blessed human on this earth . Moments of pleasure and happiness are not explainable and I wish I could be in that state of mind for always. I think experience of Oneness you gave me is a biggest gift of my life. 

    Hi Luna, ik wil je heel erg bedanken voor de healing die ik van je heb mogen ontvangen. Mijn buik voelt veel lichter en ik voel me echt bevrijd van de angst om in contact te komen met een nieuwe man. Ik hoop van harte dat ik me nu open kan stellen voor een nieuwe liefde in mijn leven. Ik hou je op de hoogte in ieder geval. Liefs Carlijn