BLOG

Inspirerende artikelen over Tantra, Seks en Spiritualiteit

Zijn oude en eenzijdige opvattingen over seks niet meer bevredigend, dan dienen de stoute schoenen uit de kast te komen. Wie de moed heeft om ze aan te trekken en op avontuur te gaan, zal de veelzijdigheid van seks hervinden en in ere herstellen.

Vurig, snel of langzaam, lief, verplicht, saai, rauw, teder. Seks kent net zo veel varianten als er mensen zijn. Zoals je yoga kunt doen alleen om een strakker lijf te krijgen, kun je seks hebben puur voor het orgasme. Maar de liefde bedrijven kan ook een weg zijn naar iets hogers, met een beetje hulp van (tantra) yoga.

Lust & Liefde

15-02-2019

Elke week interviewt Corine Koole (Volkskrant) iemand over lust en liefde. Deze week Peter (54), die na zijn huwelijk een seksuele revolutie beleefde.
Vrijen was opeens sensationeel, hevig, ontroerend, kalm, zoals ik nooit eerder had gevoeld

Het liefdesspel als middel tot zelfonderzoek, bewustzijnsverruiming en verdieping van de relatie? Tantra, een eeuwenoude Oosterse leer, belooft dat allemaal. Susan Smit (Happinez) onderzoekt het geheim van gewijde seks.

Liefdevolle aanrakingen zijn niet alleen fijn, maar ook gezond. Ze blijken een goed medicijn tegen zowel fysieke als geestelijke klachten en geven een goed gevoel. Een, wetenschappelijk, advies: maak tijd voor knuffelen!