Tantra Massage

 
Een Tantramassage is een tedere massage waarbij je hele lichaam zacht wordt gemasseerd en aangeraakt. Dit met als belangrijkste doel jou te laten genieten en je gevoelens van liefde, vreugde en geluk te laten ervaren. De zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een extatisch gevoel. 
 
 
De sessie
Kom je voor de allereerste keer bij mij, dan is kennismaken met elkaar erg belangrijk. Hierdoor zal een basis van vertrouwen ontstaan die noodzakelijk is om je meer te kunnen overgeven tijdens de massage. We zullen de sessie dus altijd starten met een kopje thee. Na het kennismakingsgesprek doen we een kort rustmoment en een verbindend ritueel om helemaal in het hier en nu te komen en onze harten te openen naar elkaar. Dan start de massage:
 
Liefdevolle aandacht en aanraking
De massage die ik geef is niet gebaseerd op de theorie van Tantra, maar komt uit mijn hart en is intuïtief. De sessie is voor mij onvoorwaardelijke liefde, warmte, tederheid, je volledig kunnen geven en de zintuigen prikkelen. De kwaliteit van de aanraking en die bewust te voelen zijn belangrijk. Die moet zacht, liefdevol en intens zijn.

Ook het lichamelijk contact, de zachte massage met heerlijke olie, het overbrengen van liefde en aandacht, genieten van je lijf en in het hier en nu zijn (uit je hoofd komen), staan bij deze massage centraal. De bewegingen zijn vloeiend, en zacht; niet te vergelijken met een sportmassage. 
 
Naast de liefdevolle aanraking wek ik ook de seksuele energie | levensenergie bij je op en verspreid deze over je hele lichaam. Dit geeft niet alleen een extatisch gevoel, maar ook nieuwe levenskracht. Na afloop voel je je vitaler en als herboren.
 
Overgave en vertrouwen
Ik ben de gever van de massage, jij de ontvanger. Hoe meer je je kunt overgeven aan de aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het om draait: overgave en vertrouwen. Als je hierin durft te zakken, ervaar je het hoogste geluk en de diepste bevrediging. In de praktijk (privé en werk) zul je je hierdoor makkelijker kunnen overgeven aan dat wat is en zul je meestromen in plaats van controleren.
 
Na de massage is er nog tijd voor het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen en een drankje.
 
Een tantramassage is een intensieve en bijzondere belevenis waarbij jouw hart geraakt wordt en zich zal openen. Met een open hart word je een liefdevoller mens, een mens met meer compassie.
 
De massage duurt 1,5 uur, maar je kunt ook kiezen voor een sessie van 2 uur. Langer blijven is altijd mogelijk. Dat bespreken we ter plekke.
 
+ Uitgebreide kennismaking | inspirerend gesprek (30 minuten)
Kom je voor de eerste keer bij mij, dan is het fijn om uitgebreid kennis te maken. Dit komt de sessie zeker ten goede. Voel je hiertoe de behoefte, dan plannen we een half uur extra in. Dan hebben we alle tijd om elkaar te leren kennen, in rust te zakken en de diepte in te gaan. Of misschien heb je, naast een massage, behoefte aan een inspirerend gesprek over het leven of anderszins. In het gesprek kunnen we ingaan op begrippen als bezieling, zingeving, visie, gevoel, authenticiteit, emotie. Al met al is dit een zinvolle gedachtewisseling waarbij ik je een spiegel voorhoud, waardoor je tot nieuwe inzichten over jezelf zult komen. Je leert om op een andere manier naar het leven te kijken en een nieuwe mindset te verkrijgen. 
 

En dan nog dit:
 

• Ik accepteer je zoals je bent. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent.
• Je kunt openlijk met mij praten, ook over moeilijke dingen. Ik ben discreet en je zult je bij mij zeker veilig voelen.
• Wederzijds respect en gelijkwaardigheid heb ik hoog in het vaandel staan.
•  Je wordt vertroeteld en gekoesterd door mij. Je hoeft helemaal niets. Alleen te ondergaan en te genieten, zonder dat je het idee of gevoel hoeft te hebben hebben iets terug te doen of te geven aan mij.
• De massage heeft niets met erotiek of seks te maken. Wel met je eigen seksuele energie. Maar vooral gaat het om menselijke warmte en liefdevolle, helende energie.

 

In een sessie is geen ego meer, geen prestatiedrang, geen masker, geen toneelspel, geen moeten of veroordeling, geen normen en waarden van anderen, van wat wel en niet mag. Je mag helemaal jezelf zijn, precies zoals jij bent.Waarom een tantramassage?


De kracht van liefdevolle aanraking
De mens heeft een aangeboren behoefte aan lichamelijke intimiteit. Niets is belangrijker voor je emotionele, lichamelijke en intellectuele ontwikkeling dan een warme knuffel of liefdevolle aanraking.


Less stress
Vaak houden we spanning vast in ons lichaam, waardoor de energie niet goed meer stroomt. Houdt deze spanning langer aan, dan krijgen we fysieke klachten. Dankzij de massage maakt de spanning in je lichaam plaats voor een diep gevoel van ontspanning.


Vitaliteit en levenslust
Naast stress en te weinig aanraking, kunnen we te kampen hebben met moeheid, weinig levenslust en moeite hebben met de dagelijkse beslommeringen. In de massage wordt je levensenergie weer geactiveerd. Dit gebeurt middels het opwekken van de seksuele energie, waardoor je een extatisch gevoel zult krijgen. Deze ervaring zal nog dagen voelbaar zijn.


De helende werking van seksuele energie


Seksuele energie heeft alles te maken met leven, genieten, verbinding, vertrouwen en gevoel. Het omvat de stromingen, vloeistoffen en sappen in ons lichaam en leven. Onze seksuele energie is onderdeel van onze levensenergie. De helende, gelukzalige en vitale doorwerking ervan is groot. 

Lees meer: sexual healing.pdf (opent in nieuw tabblad).