One-way sessie - man 40+

TANTRA MASSAGE

Overgave en nieuwe energie (40+ man)

Een Tantramassage is een tedere massage waarbij je hele lichaam zacht en liefdevol wordt gemasseerd en aangeraakt. Dit met als belangrijkste doel jou te laten genieten en je gevoelens van liefde, vreugde en geluk te laten ervaren. De zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een extatisch gevoel. 

De massage die ik geef is niet gebaseerd op de theorie van Tantra, maar komt uit mijn hart en is intuïtief. Het gaat vooral om onvoorwaardelijke liefde, warmte en tederheid. Het genieten van je lijf, je volledig kunnen overgeven en in het hier en nu zijn (uit je hoofd komen) staan bij deze massage centraal. 

Wat kun je verwachten?

Gesprek
Kom je voor de allereerste keer bij mij dan is kennismaken erg belangrijk. We zullen de sessie dus altijd starten met een uitgebreid gesprek en een kopje thee om het ijs te breken. Na het gesprek doen we een kort rustmoment en een verbindend ritueel om helemaal in het hier en nu te komen en onze harten te openen naar elkaar. Dan start de massage. Deze vindt plaats op de massagemat.

Vertrouwen en overgave
Ik ben de gever van de massage, jij de ontvanger. Hoe meer je je kunt overgeven aan de aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het om draait: overgave en vertrouwen. Als je hierin durft te zakken, ervaar je het hoogste geluk en de diepste bevrediging. In de praktijk (privé en werk) zul je je hierdoor makkelijker kunnen overgeven aan dat wat is en zul je meestromen in plaats van controleren.

Seksuele energie
Tijdens de massage wordt de seksuele energie | levensenergie bij je opgewekt en verspreid over je hele lichaam. Dit geeft niet alleen een extatisch gevoel, maar ook nieuwe levenskracht. Na afloop voel je je vitaler en als herboren. 

Een tantramassage is een intensieve en bijzondere belevenis waarbij jouw hart geraakt wordt en zich zal openen. Met een open hart word je een liefdevoller mens, een mens met meer compassie.

optioneel: BONDAGE

Voor volledige overgave

De bondage is gebaseerd op Shibari (Japanse bondage techniek), maar dan eenvoudiger. Alles gebeurt op een liefdevolle wijze, met respect en rekening houdend met jouw grenzen. Er is GEEN sprake van dominantie of het toebrengen van pijn.

De speelse en meditatieve bondage is een ultieme beleving in volledige overgave en vertrouwen. Ervaar hoe het is om een tantra massage te ontvangen terwijl je vastgebonden en geblinddoekt bent.

En dan nog dit…

  • Ik accepteer je zoals je bent. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent (wel 40+).
  • Je kunt openlijk met mij praten, ook over moeilijke dingen. Ik ben discreet en je zult je bij mij zeker veilig voelen.
  • Wederzijds respect en gelijkwaardigheid heb ik hoog in het vaandel staan.
  • Je wordt vertroeteld en gekoesterd door mij. Je hoeft helemaal niets. Alleen te ondergaan en te genieten, zonder dat je het idee of gevoel hoeft te hebben hebben iets terug te doen of te geven aan mij.
  • De Tantramassage is een one-way sessies. Dat betekent dat jij de ontvanger van de massage bent en ik de gever. Je bent helemaal op jezelf gericht en bent mindful in het hier en nu om de energie en alle sensaties bewust te voelen.  
  • De massage heeft niets met erotiek of seks te maken. Wel met je eigen seksuele energie. Maar vooral gaat het om menselijke warmte en liefdevolle, helende energie.

In een sessie is geen ego meer, geen prestatiedrang, geen masker, geen toneelspel, geen moeten of veroordeling, geen normen en waarden van anderen, van wat wel en niet mag. Je mag helemaal jezelf zijn, precies zoals jij bent.

Waarom een tantramassage?

De kracht van liefdevolle aanraking
De mens heeft een aangeboren behoefte aan lichamelijke intimiteit. Niets is belangrijker voor je emotionele, lichamelijke en intellectuele ontwikkeling dan een warme knuffel of liefdevolle aanraking.

Less stress
Vaak houden we spanning vast in ons lichaam, waardoor de energie niet goed meer stroomt. Houdt deze spanning langer aan, dan krijgen we fysieke klachten. Dankzij de massage maakt de spanning in je lichaam plaats voor een diep gevoel van ontspanning.

Vitaliteit en levenslust
Naast stress en te weinig aanraking, kunnen we te kampen hebben met moeheid, weinig levenslust en moeite hebben met de dagelijkse beslommeringen. In de massage wordt je levensenergie weer geactiveerd. Dit gebeurt middels het opwekken van de seksuele energie, waardoor je een extatisch gevoel zult krijgen. Deze ervaring zal nog dagen voelbaar zijn.

Seksuele energie is levensenergie. Stroomt je seksuele energie, dan stroomt je leven. 

▼ 

Enkele reacties

Hi Luna, Ik wil je langs deze weg nog bedanken voor de massage van gisteren. Het was een fantastische ervaring die ik nog heel lang zal herinneren. Ik zit nog steeds na te genieten, voel nog steeds je liefdevolle strelingen. Er is een hele rust over mij heen gekomen, merk nu pas hoe druk het in mijn hoofd was. Ik zou graag een volgende afspraak met je maken, als je mij natuurlijk nog een keer wilt zien. Het kan volgende week dinsdag al, of is dat te snel na elkaar!?! Ik verneem het graag van je. X H 

Lieve Luna (ja 'Loena' weet ik nu)', Een late reactie, maar ik was en ben nog steeds sprakeloos. Belangrijke vragen heb ik niet eens kunnen formuleren. Voor mij ben je een Pronkjewail! Daar zit alles in lief, teder, subtiel, vaardig tot in het kunstzinnige toe, dat zag ik in hoe je keek bij mijn 'betovering'. Ik wil, zoals ik meteen zei, terugkomen, niet alleen voor mij , maar ook om zelf nog ietsje beter te begrijpen naar jouw voorbeeld uit pure liefde te kunnen geven in hopelijk een nieuwe relatie. Eigenlijk heb ik ook nog een beetje heimwee naar hoe het kan zijn. Warme groet, Kees. 

... Na de massage heb ik niet de juiste woorden kunnen bedenken om te omschrijven hoe ik me voelde. Ook nu vind ik dat moeilijk, want wat ik heb ervaren IS gewoon niet in woorden uit te drukken. Je hebt werkelijk magische handen. De rust en aandacht, de liefde die door je strelingen heen voelbaar was... echt heerlijk. Ik heb er nog lang van kunnen nagenieten en zelfs nu, na een week moet ik regelmatig aan de fijne sessie denken. 1000 X dank. Ik laat spoedig weer wat van me horen om een nieuwe afspraak te maken. Groet, D.