TANTRACOACHING & MASSAGE

ZIJN wie je werkelijk bent (man 40+)

Tantra is een pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Werken aan jezelf, op elk vlak, op elk niveau, op elk moment van de dag. Met als uiteindelijke doel een heel mens te worden, een mens die leeft vanuit hart en ziel. Liefdevolle intimiteit en seksualiteit spelen hierin een sleutelrol. Zij leiden jou naar wie je werkelijk bent, je authentieke zelf...

Ben jij er klaar voor het spirituele pad van heling en bewustwording aan te gaan opzoek naar je ware zelf? Ik kan jou helpen op jouw ontdekkingsreis...

Dit doe ik door middel van Coaching (soul) en Tantramassage (body). Als body en soul met elkaar in balans zijn (2Balance), is er evenwicht in jezelf, waardoor je meer en meer wordt wie je werkelijk bent.

Een sessie bestaat uit twee gedeeltes: gesprek en tantramassage:

Wat kun je verwachten?

Coachingsgesprek

De sessie begint met een inspirerend gesprek over het leven en over jou. We bespreken wie jij bent, hoe je in het leven staat en eventuele levensvraagstukken komen aan bod. We gaan o.a. in op begrippen als bezieling, zingeving, visie, gevoel, authenticiteit, emotie en charisma.
Al met al is dit een zinvolle gedachtewisseling waarbij ik je een spiegel voorhoud, waardoor je tot nieuwe inzichten over jezelf zult komen. Je leert om op een andere manier naar het leven te kijken en een nieuwe mindset te verkrijgen.

Wat er in het gesprek besproken wordt leggen we niet van te voren vast, maar laten we afhangen van het moment. Er is (bewust) geen vooropgezet plan (!). Een uitdaging dus om je over te geven aan dat wat in het gesprek naar voren komt. Heb er vertrouwen in dat precies datgene wordt besproken wat voor jou op dat moment het belangrijkste is.

In het gesprek werk ik niet met een bepaalde methodiek, maar ik heb mijn eigen vorm van coaching en begeleiding ontwikkeld. Het is een mix van alles wat ik de afgelopen 20 jaar heb geleerd in opleiding en ervaring. Hierbij ga ik voornamelijk af op mijn eigen intuïtie en innerlijke wijsheid om dat wat zich op onbewust niveau speelt bij jou naar boven te halen en eventueel te transformeren. 

Het coachingsgesprek is een eyeopenener en geeft je nieuwe inzichten. Het begrijpen en acceptatie van dat wat is en wat speelt in jouw leven, geeft je ook net dat duwtje in je rug en de moed om door te gaan op jouw (spirituele) pad.

Tantramassage

Na het gesprek gaan we over tot de tantramassage. Gedurende de massage stroomt krachtige, helende energie uit mijn handen je lichaam in. De helende energie voedt het lichaam en neemt blokkades weg. Dit kunnen fysieke blokkades zijn, maar ook geestelijke of emotionele blokkades. Dit gebeurt door het lichaam op een liefdevolle manier aan te raken. De bewegingen zijn vloeiend en zacht; niet te vergelijken met een sportmassage.

Je zult gevuld worden met liefdevolle energie en de zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een heerlijk ontspannen gevoel. Je hart wordt geraakt en zal zich (verder) openen.

Hoe meer je je kunt overgeven aan de aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het om draait: overgave en vertrouwen. Als je hierin durft te zakken, ervaar je het hoogste geluk en de diepste bevrediging. In de praktijk (privé en werk) zul je je hierdoor makkelijker kunnen overgeven aan dat wat is en zul je meestromen in plaats van controleren.

In een sessie is geen ego meer, geen prestatiedrang, geen masker, geen toneelspel, geen moeten of veroordeling, geen normen en waarden van anderen, van wat wel en niet mag. Je mag helemaal jezelf zijn, precies zoals jij bent.

Een sessie duurt 120 minuten, waarvan 60 minuten coachingsgesprek en 60 minuten tantramassage.

Man is born as a seed; It all depends on you, what you do with yourself; it all depends on you whether you grow or you don´t.

which way do you choose?