Full Body Massage


Een Full Body Massage is een voorloper van de Tantramassage, bedoeld om te wennen aan de energie. Het is ook een helende massage, om eventuele blokkades en spanning in je lichaam op te heffen. Deze spanning en blokkades zorgen ervoor dat de energie niet goed meer stroomt. Houdt deze spanning langer aan, dan krijg je fysieke klachten. Dankzij de aanraking tijdens een massage, maakt de spanning in je lichaam plaats voor een diep gevoel van ontspanning. Ook wordt je energievooraad weer op pijl gebracht.

Na de kennismaking start de massage. Het is een totale lichaamsmassage. Daarbij neem ik je billen mee. Soms raak ik ook je geslachtsorganen aan, om de energie beter te laten stromen.
 
Gedurende de sessie stroomt krachtige, helende energie uit mijn handen je lichaam in (Reiki). De helende energie voedt het lichaam en neemt blokkades weg. Dit kunnen fysieke blokkades zijn, maar ook geestelijke of emotionele blokkades. Dit gebeurt door het lichaam op een liefdevolle manier aan te raken. De bewegingen zijn vloeiend en zacht; niet te vergelijken met een sportmassage. De sessie is gericht op het stimuleren van de helende kracht van je lichaam.
 
Je kunt deze sessie beschouwen als een eerste kennismaking met tantramassage. 
 
Na de massage is er nog tijd voor het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen en een drankje.

Een Full Body Massage duurt 1,5 uur.