LIEFDESMASSAGE

Ontspannende FULLBODY massage

Ben je opzoek naar een ontspannende massage met nét dat beetje meer, maar vind je een tantramassage iets te spannend? Dan is de liefdesmassage een mooie sessie voor jou om te ervaren.

Bij deze zachte FULLBODY massage word je hele lichaam liefdevol aangeraakt en gekoesterd. Ook worden je erogene zones voorzichtig meegenomen, zonder de seksuele energie op te wekken. Door de liefdevolle aanraking wordt het hormoon oxytoxine aangemaakt, wat zorgt voor een gelukzalig gevoel. Even vergeet je alles om je heen.

Een prachtige bijkomstigheid in de massage is dat helende en liefdevolle energie (Reiki) uit mijn handen stroomt en in je lichaam zijn weg vindt om dat te helen wat geheeld mag worden. Hierdoor zullen blokkades worden weggenomen en eventueel oude pijn en emoties worden geheeld. 

De sessie vindt plaats op de massagetafel en duurt ongeveer 75 minuten, inclusief een korte uitleg vooraf. 
De kosten zijn €140

En dan nog dit...

  • Ik accepteer je zoals je bent. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent (wel 40+).
  • Je kunt openlijk met mij praten, ook over moeilijke dingen. Ik ben discreet en je zult je bij mij zeker op je gemak voelen.
  • Wederzijds respect en gelijkwaardigheid heb ik hoog in het vaandel staan.
  • Je wordt vertroeteld en gekoesterd door mij. Je hoeft helemaal niets. Alleen te ondergaan en te genieten, zonder dat je het idee of gevoel hoeft te hebben hebben iets terug te doen of te geven aan mij.
  • De Liefdesmassage is een one-way sessies. Dat betekent dat jij de ontvanger van de massage bent en ik de gever. Je bent helemaal op jezelf gericht en bent mindful in het hier en nu om de energie en alle sensaties bewust te voelen.
  • De massage heeft niets met erotiek of seks te maken. Vooral gaat het om menselijke warmte en liefdevolle, helende energie.
In een sessie is geen ego meer, geen prestatiedrang, geen masker, geen toneelspel, geen moeten of veroordeling, geen normen en waarden van anderen, van wat wel en niet mag. Je mag helemaal jezelf zijn, precies zoals jij bent.