TANTRAMASSAGE BASIS

Kennismaken met tantramassage (voor mannen 40+)

Ben je nieuwsgierig naar Tantra en wil je graag ervaren wat een Tantramassage met je kan doen? Dan biedt deze kennismaking met Tantramassage een uitstekende gelegenheid om dat te ontdekken. Deze massage vindt plaats op de massagetafel.

Net als de Tantramassage INTENSIVE is de Tantramassage BASIS een tedere massage waarbij je hele lichaam zacht en liefdevol wordt gemasseerd en aangeraakt. De olie is heerlijk warm, de aanraking vloeiend en zacht. Al mijn aandacht en liefde breng ik over in de massage. 

Luna
Luna

Wat kun je verwachten?

Gesprek
We starten de sessie met een kopje thee om te landen en tot rust te komen en elkaar te leren kennen. Hierdoor zal een basis van vertrouwen ontstaan die noodzakelijk is om je meer te kunnen overgeven tijdens de massage. Pas als het goed voor je voelt start de massage.

Op een zachte en liefdevolle manier raak ik je aan. De bewegingen zijn vloeiend en zacht; niet te vergelijken met een sportmassage. Je zult gevuld worden met liefdevolle energie. Je hart wordt geraakt en zal zich (verder) openen. 

Seksuele energie
Gedurende de massage wordt de seksuele energie | levensenergie bij je opgewekt en verspreid over je hele lichaam. Dit geeft niet alleen een extatisch gevoel, maar ook nieuwe levenskracht. 

Een prachtige bijkomstigheid in de massage is dat helende en liefdevolle energie (Reiki) uit mijn handen stroomt en in je lichaam zijn weg vindt om dat te helen wat geheeld mag worden. Hierdoor zullen blokkades worden weggenomen en eventueel oude pijn en emoties worden geheeld.

De sessie vindt plaats op de massagetafel en duurt 90 minuten, inclusief gesprek vooraf.

En dan nog dit...

  • Ik accepteer je zoals je bent. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent (wel 40+).
  • Je kunt openlijk met mij praten, ook over moeilijke dingen. Ik ben discreet en je zult je bij mij zeker op je gemak voelen.
  • Wederzijds respect en gelijkwaardigheid heb ik hoog in het vaandel staan.
  • Je wordt vertroeteld en gekoesterd door mij. Je hoeft helemaal niets. Alleen te ondergaan en te genieten, zonder dat je het idee of gevoel hoeft te hebben hebben iets terug te doen of te geven aan mij.
  • De Tantramassage is een one-way sessies. Dat betekent dat jij de ontvanger van de massage bent en ik de gever. Je bent helemaal op jezelf gericht en bent mindful in het hier en nu om de energie en alle sensaties bewust te voelen.
  • De massage heeft niets met erotiek of seks te maken. Wel met je eigen seksuele energie. Maar vooral gaat het om menselijke warmte en liefdevolle, helende energie.
In een sessie is geen ego meer, geen prestatiedrang, geen masker, geen toneelspel, geen moeten of veroordeling, geen normen en waarden van anderen, van wat wel en niet mag. Je mag helemaal jezelf zijn, precies zoals jij bent.

Praktische zaken

Hoe kan ik me voorbereiden op een sessie?

Voor een sessie hoef je je niet voor te bereiden en ook niets mee te nemen, alhoewel korte (sneaker)sokken wel prettig zijn om aan te doen tijdens de massage als je last hebt van koude voeten, want koude voeten leidt af. En nee... dat is niet gênant😊.

In de ruimte dragen we geen buitenschoenen. Als je wilt kun je slippers meenemen om te dragen tijdens de kennismaking en na de massage. Je kunt je schoenen uitdoen bij de kapstok.

De ruimte verwarm ik tot ca 24 graden. Ik raad je dan ook aan om GEEN dikke trui te dragen, zodat je het niet te warm krijgt tijdens het kennismakingsgesprek.

Tijdens de sessie draag ik geen parfum en ik vraag jou ook geen luchtje op te doen. Dit om de energie gedurende de sessie zuiver te houden.

Welke massageolie gebruik je?

Ik gebruik reukloze amandelolie op natuurlijke basis. Ben je allergisch voor noten, laat het me dan voorafgaande aan onze afspraak weten, dan warm ik andere olie op (druivenpitolie; ook reukloos).

Heb je een douche?

Helaas heb ik geen douche. Probeer indien mogelijk vooraf thuis te douchen. De massageolie die ik gebruik  is niet supervet en trekt lekker in. Eventuele overtollige olie neem ik naderhand met een handdoek van je af. Je kunt je in het (ruime) toilet bij de wastafel ook opfrissen, voorafgaande aan en/of na de massage, mocht je dat willen. Er liggen washandjes en gastendoekjes op het rek in het toilet. 

Zorg er in ieder geval voor dat je schoon bent van onder. Niet goed afgeveegde billen komt een sessie niet ten goede. Er liggen hiervoor vochtige toiletdoekjes om te gebruiken.

Wat als ik het best een beetje spannend vind?

Ik kan me voorstellen dat je het spannend vind. Weet dat iedereen die bij mij aanbelt een hoge hartslag heeft. Daarom starten we de sessie altijd met een kopje thee om tot rust te komen en elkaar te leren kennen. Het is ook belangrijk, want hierdoor zal een basis van vertrouwen ontstaan die noodzakelijk is om je meer te kunnen overgeven tijdens de massage. We starten de massage pas als het goed voor jou voelt en jij op je gemak bent.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!