Hara Activatie (Meesterschaps Activatie)

MP3 download

De hara bevindt zich ongeveer 3 centimeter onder je navel. Het is het centrum van jouw wezen. Het middelpunt van het universum, daar waar alles om draait. Hier bevindt zich jouw rustpunt, het oog van de orkaan. De leegte, het niets...

Met deze Activatie wordt de leegte in jou geactiveerd om waar meesterschap te kunnen bereiken.

De lichtmeesters over de Activatie:
De hara is niets en daarmee alles tegelijk. Als de leegte in de hara geactiveerd wordt, kan deze gevuld worden met goddelijke inspiratie, met creativiteit en impulsen vanuit de ziel. Als hieraan uiting wordt gegeven, zal de hara weer terugkeren naar de leegte, wachtende in rust op volgende momenten van inspiratie.

De hara is de oersprong van het ware meesterschap. In rust zijn en in rust blijven, tot het moment dat de Hara impulsen krijgt om in actie te komen. Met deze Activatie wordt het ware meesterschap ingezegend.

Een Activatie is een energietransmissie (MP3) met stilte, waarin de specifieke transmissie energetisch is vastgelegd.

De Activatie is eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Bestellen - €20

Deze Activatie kun je betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact en is meteen als download beschikbaar.

Disclaimer

Deze Activaties zijn bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Ben je ziek, ga dan naar de dokter.

Herroepingsrecht

Als je een Activatie hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.