Derde oog Activatie (Intuïtie)

MP3 download

Met deze Activatie wordt de communicatie met de ziel versterkt (intuïtie) en gaat de poort naar de geestelijke werkelijkheid open. De Activatie van het derde oog is de start van je ascensieproces.

Het derde oog is de pijnappelklier, ook wel de epifyse genoemd. Het heeft de vorm van een dennenappel en bevindt zich in het midden van het hoofd tussen beide hersenhelften. De pijnappelklier verschrompeld na ons 7e levensjaar, omdat wij er geen gebruik van maken. Dit geeft ons de kans helemaal te wennen aan het stoffelijke leven op aarde. Als we voldoende gewend zijn geraakt aan de stof, kunnen we de verbinding met de geestelijke werkelijkheid weer herstellen, de werkelijkheid die eeuwenlang achter dikke sluiers verborgen ging.

Het activeren van het derde oog heeft, net als het activeren van het hart, een belangrijke functie. Met het openen van het hart wordt de verbinding met de ziel gelegd, met het activeren van het derde oog krijgt de ziel de gelegenheid direct te communiceren met zijn of haar belichaming op aarde. Het derde oog is als het ware de spreekbuis van de ziel. Hierdoor wordt de intuïtie versterkt.

De meesters over de Activatie:
Met de activatie van het derde oog wordt ook de poort naar de werkelijkheid achter de werkelijkheid geopend, waardoor het contact met de geesteswereld wordt versterkt. Met de activatie gaat de daadwerkelijke ascensie van start. Dit is het moment van daadwerkelijk ontwaken; het voelen en weten dat er meer is tussen hemel en aarde. De pijnappelklier wordt met de inwijding geactiveerd en deze geeft op zijn beurt een signaal af naar je systeem om te volgen.

Een Activatie is een energietransmissie (MP3) met stilte, waarin de specifieke transmissie energetisch is vastgelegd.

De Activatie is eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Bestellen onderaan deze pagina ↓

Ben zeer blij dat ik nu dingen mag zien sinds ik het met een andere bril bekijk ; Ik heb er een heel andere kijk op gekregen Waarvoor dankjewel hoor !!

Ik heb gisteren de hele dag druk op mijn hoofd gehad en hoofdpijn. Pijnstillers werkten niet echt. Ik verlangde naar de activatie. En wat was hij fijn. De druk helemaal weg een heerlijk gevoel. Dank jullie wel weer....

Graag wil ik laten weten wat ik ervaren heb na de activatie. Van de activatie zelf heb ik weinig of niks gemerkt en dacht dat het kwam door de intentie. Vanmorgen in een meditatie kreeg ik prachtige beelden te zien, mijn innerlijk kind dat ontwaakte uit een diepe slaap, en in een prachtige wereld terecht kwam waarin ze kon praten met dieren en de natuur, mijn vraag is nu heeft dit iets te maken met de activatie van het derde oog.? Mijn innerlijk kind van 4 was nooit blij en wilde nooit spelen en nu ging een wereld voor haar open. Hartelijke groet, Gertje

Bestellen - €10

Deze Activatie kun je betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact en is meteen als download beschikbaar.

Disclaimer

Deze Activaties zijn bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Ben je ziek, ga dan naar de dokter.

Herroepingsrecht

Als je een Activatie hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.