Tantracoaching

Ben jij opzoek naar een verandering in de manier waarop je je leven tot nu toe hebt geleidt? Ben jij er klaar voor om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor de helende reis naar je ware zelf?

Fijn!!! Dan mag je trots zijn op jezelf dat je de moed hebt om je eerste stappen te zetten op jouw spirituele pad, met Tantra als middel om je authentieke zelf te gaan ontdekken. En ik kan je helpen op jouw ontdekkingsreis...

Tantra is een pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Werken aan jezelf, op elk vlak, op elk niveau, op elk moment van de dag. Met als uiteindelijke doel een heel mens te worden, een mens die leeft vanuit hart en ziel. Liefdevolle intimiteit en seksualiteit spelen hierin een sleutelrol. Zij leiden jou naar wie je werkelijk bent, je authentieke zelf...

Met meer dan 20 jaar spirituele ervaring, persoonlijke groei en training op het gebied van Tantra, Coaching, Reiki, Healing & Readingtechnieken, en met mijn levenservaring, mensenwijsheid en intuïtie kan ik je helpen weer bij je gevoel te komen en te ZIJN wie je werkelijk bent.

Wat kun je verwachten?

Gesprek / Coaching
De sessie begint met een gesprek over jou en je leven. We bespreken wie jij bent, hoe je in het leven staat en eventuele levensvraagstukken komen aan bod. Wat er in het gesprek besproken wordt laten we afhangen van het moment, hoe je je voelt en wat er speelt in je leven. Welke blokkades zijn er nog om getransformeerd te worden?

Healing
Vervolgens neem je (met je kleren aan) plaats op de behandeltafel en ik stem me energetisch af op jou. Alles wat naar boven is gekomen tijdens het gesprek mag nu geheeld en getransformeerd worden. Ik raak je liefdevol aan en ik maak contact met jouw energie. En dan zie, weet, voel, hoor ik en de helende energie gaat stromen.

Tijdens de sessie volg ik mijn intuïtie en de signalen die ik doorkrijg. Met mijn hoofd kan ik de sessie niet sturen. De (intelligente) energie stroomt door mij heen naar jou en gaat precies daarnaartoe waar het op dat moment voor jou nodig is. 

Heb er vertrouwen in dat precies datgene gebeurt wat gebeuren moet voor jou op dit moment.

Het resultaat van een sessie kan zijn:

  • Het opheffen van een blokkade waardoor je leven weer gaat stromen
  • Het openen en verzachten van je (gekwetste) hart, waardoor je weer openstaat voor liefde in je leven
  • Heling van je innerlijk kindje waardoor je niet meer zo emotioneel zult reageren op bepaalde gebeurtenissen of gedrag van anderen
  • Het wegnemen van negatieve energie of entiteiten waardoor je weer jezelf bent
  • Het versterken van je eigenliefde en eigenwaarde waardoor je niet meer afhankelijk van (de liefde van) een ander bent

Tantra 2Balance

Tantra 2Balance

Maredijk 17 Leiden

info@tantra2balance.nl

KvK 70775036