Kruin Activatie

MP3 download

Met de Kruin Activatie wordt jouw verbinding met de Goddelijke bron hersteld, waardoor je kan terugkeren naar de oerspronkelijke staat van zijn. Dit is een belangrijke activatie in de nieuwe tijd om jouw Godsvonkje tot leven te wekken; het vonkje dat al sluimerend in jou aanwezig is.

De kruin is niet alleen het contactpunt met het hogere, het goddelijke, met de oorsprong, maar de kruinchakra is ook het instrument om de mens terug te brengen naar de oerspronkelijke staat van Zijn, met alle 13 DNA strengen volledig actief. Met het openen van de kruin wordt de basis gelegd om de 13e DNA streng te activeren bij de mens, waardoor de oerspronkelijke blauwdruk van de mens terug kan keren in ieders wezen.

Openen en activeren van de kruin
Met het activeren van de kruin kan een nieuw proces in gang worden gezet. Afhankelijk van ieders proces van bewustwording en mate van innerlijke groei zal langzaam maar zeker de mens kunnen transformeren in oermens, die gelijk staat aan de Ene, God/Godin/Allah/de Bron.

Verbinding met het goddelijke / de Bron
Door de Activatie word je gevuld met goddelijk licht, waardoor de verbinding met het goddelijke wordt versterkt; de verbinding met de bron, het Al wat Is. Hoe vaker je de Activatie ondergaat, hoe sterker de verbinding met jouw God-Zijn.

Het is niet de bedoeling dat je dit gehele proces van transformatie precies begrijpt met het verstand. Het belangrijkste is een open hart, want de basis van het openen van de kruin is liefde en zachtmoedigheid. De kruin kan alleen geopend worden als het hart zacht is en openstaat.

Een Activatie is een energietransmissie (MP3) met stilte, waarin de specifieke transmissie energetisch is vastgelegd.

De Activatie is eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. De Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje.

Bestellen onderaan deze pagina ↓

WOW wat een geweldig ervaring

Hartelijk bedankt voor mijn activatie
jullie doen geweldig werk!!!
Hopelijk kan ik ooit mensen ook helpen met hun activatie. 
Groetjes x  

Het voelde weer enorm goed en wat een kracht. 

Hartelijk dank en warme groeten van Sophia  

Bestellen - €10

Deze Activatie kun je betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact en is meteen als download beschikbaar.

Disclaimer

Deze Activaties zijn bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Ben je ziek, ga dan naar de dokter.

Herroepingsrecht

Als je een Activatie hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.