Zonnevlecht Activatie

MP3 download

Deze Activatie helpt om in je kracht komen te staan om van daaruit uit te kunnen reiken naar anderen. Om met een open hart, een geactiveerde basis en vanuit de rust en vrouwelijke zijnsenergie naar buiten te treden.

Jouw ziel wordt zichtbaar en mag met deze Activatie het roer overnemen van het ego. De ziel wordt als het ware de kapitein op het schip van jou en jouw leven. De ziel kan alleen maar functioneren/gedijen in liefde, in de zachte zijnsenergie, gedragen door de aarde.

Dit zijn de drie voorwaarden om de ziel tevoorschijn te kunnen laten komen. Daarom is dit de vierde activatie, na de Hart Activatie, de Basis Activatie en de Maria Magdalena Activatie.

De lichtmeesters over de Activatie: Met deze Activatie wordt jouw Ik Ben bekrachtigd. Niet vanuit het ego, maar vanuit de ziel. Jouw ware zelf mag tevoorschijn komen en in het licht gezet worden. Degene die jij werkelijk bent mag geactiveerd worden. Vanuit liefde, gedragen door de aarde, vanuit de vrouwelijke zijnsenergie, mag jouw IK Ben tot bloei komen.

Een Activatie is een energietransmissie (MP3) met stilte, waarin de specifieke transmissie energetisch is vastgelegd. 

De Activatie is eenvoudig af te spelen op je computer, telefoon of tablet. Weet: je hoort niets, het gaat om de energie. Elke Activatie duurt ongeveer 10 minuten. Het begint met een belletje en eindigt ook weer met een belletje. 

Bestellen - €10

Deze Activatie kun je betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact en is meteen als download beschikbaar.

Disclaimer

Deze Activaties zijn bedoeld voor energetische healing en verhoging van je energiefrequentie. Ben je ziek, ga dan naar de dokter.

Herroepingsrecht

Als je een Activatie hebt besteld, heb je direct de mogelijkheid tot het downloaden van het bestand. Hierdoor vervalt je wettelijke bedenktijd.