Aquarius inwijdingen

In het Aquariustijdperk keren we weer terug naar wie we werkelijk zijn; een vonkje van een allesomvattende goddelijke energie. De herinnering hieraan mag ontwaken, opdat de herverbinding met dit goddelijk vonkje - je ware Zelf - kan plaatsvinden.

Weet dat de energie op aarde inmiddels dusdanig hoog is dat het ook voor jou mogelijk is om deze verbinding te herstellen. Alleen, dat komt je niet aanwaaien, daar zul je wel wat voor moeten doen. Je zult aan jezelf moeten werken om mee te kunnen in deze grote verandering van energie op aarde.

Ik kan je helpen, met inwijdingen in de Aquarius energie.

Ga jij de uitdaging aan?

Wat kun je verwachten?

We starten met een kennismakingsronde. Dan doen we een korte geleide meditatie. Het is een gechannelde meditatie die ik doorkrijg vanuit de sferen. Dat betekent dat de energie en de woorden die doorkomen precies zijn afgestemd op de groep in het algemeen en jou in het bijzonder. De energetische voorbereiding op de inwijding vindt plaats en meestal ook een persoonlijke healing door je eigen gids.

Dan hebben we een korte pauze en daarna starten we met de individuele inwijdingen. Die duren ca 4-5 minuten per persoon. Bij een groep van 6-8 duurt de inwijdingsronde ongeveer 30 - 40 minuten. Gedurende deze tijd ben je zelf in stilte/meditatie. We eindigen de avond met een ervaringsronde.

Al met al is het een dagdeel vol licht, liefde en verbondenheid met gelijkgestemden. Zeker een ervaring waard!