Aquarius level 1

Van Ego naar Ziel

Voel jij de behoefte aan een diepere verbinding met je wezen en wie je werkelijk bent? Deze inwijding zorgt voor een activatie van je Zielsbewustzijn en het contact met je Ziel wordt hersteld. Je zult je steeds meer gaan beseffen dat er is meer tussen hemel en aarde. Je gaat ervaren dat het universum tot jouw beschikking staat en jou ten dienste is. Je spirituele gidsen maken zich meer en meer kenbaar aan jou, misschien zelfs wel met woordelijk contact.

De grip van het ego - die je al van jongs af aan hebt - wordt minder, waardoor je meer in de flow van het leven komt. Je hoeft niet meer zelf de mouwen op te stropen, maar de mogelijkheden worden als vanzelf op je pad gebracht. Je hoeft ze alleen maar op te rapen. Je zult je meer bewust zijn van signalen en synchroniciteiten. Een nieuwe werkelijkheid zal zich aan je openbaren.

Om meer vanuit de Ziel te leven is het belangrijk dat je je emoties, diepliggende pijn en trauma's heelt. De inwijding is ter ondersteuning van dit helingsproces. Je krijgt een eenvoudige oefening mee die je dagelijks kunt doen voor het zuiveren van je energiesysteem en voor het transformeren van negatieve gedachten, gevoelens en negatief karma. 

Wat kun je verwachten

We starten met een kennismakingsronde en ik vertel hoe de inwijding gaat en wat je kunt verwachten. Dan doen we een korte geleide meditatie. Het is een gechannelde meditatie die ik doorkrijg vanuit de sferen. Dat betekent dat de energie en de woorden die doorkomen precies zijn afgestemd op de groep in het algemeen en jou in het bijzonder. De energetische voorbereiding op de inwijding vindt plaats en meestal ook een persoonlijke healing door je eigen gids.

Dan hebben we een korte pauze en daarna starten we met de individuele inwijdingen. Die duren ca 4-5 minuten per persoon. Bij een groep van 6-8 duurt de inwijdingsronde ongeveer 30 - 40 minuten. Gedurende deze tijd ben je zelf in stilte/meditatie. We eindigen de avond met een ervaringsronde.

Al met al is het een dagdeel vol licht, liefde en verbondenheid met gelijkgestemden. Zeker een ervaring waard!