Aquarius level 2

Contact met je Hogere / Goddelijke Zelf

Is je Zielsbewustzijn eenmaal geactiveerd en is het contact met je Ziel hersteld, dan is de volgende stap de herverbinding met je ware (Goddelijke) Zelf. Dit is het ultieme doel van iedere ziel die op aarde is geïncarneerd: om op te gaan en samen te smelten met zijn/haar Goddelijke Zelf. Je wórdt dan de geïndividualiseerde God, net als in de tijd van Lemurië en de begintijd van Atlantis.

Dat betekent dat ook alle mogelijkheden en vaardigheden van je Goddelijke staat van Zijn tot je beschikking staan, zoals het kunnen verplaatsen over (grote) afstand binnen een seconde en het (fysiek) kunnen creëren en materialiseren van alles wat je vanuit je hart wenst. Dit zullen geen wonderen zijn, maar is dan werkelijkheid voor jou. Dit vergt oefening, maar is ZEKER mogelijk. 

Je hogere Zelf is je innerlijke leraar, beschermer en beste vriend. Hij is ook de stem van je geweten die in je hart en je ziel spreekt. Hij maakt onderscheid tussen goed en kwaad binnen in je, en leert je het verschil tussen waarheid en onwaarheid.

Met deze inwijding geef je een deel van je persoonlijke wil op om je uiteindelijk over te kunnen geven aan de Goddelijke wil. Daar is vertrouwen voor nodig. Dat is ook wat met de inwijding bewerkstelligd wordt; een fundering van vertrouwen wordt in je basis gelegd. 

Wat kun je verwachten?

We starten met een kennismakingsronde en ik vertel hoe de inwijding gaat en wat je kunt verwachten. Dan doen we een korte geleide meditatie. Het is een gechannelde meditatie die ik doorkrijg vanuit de sferen. Dat betekent dat de energie en de woorden die doorkomen precies zijn afgestemd op de groep in het algemeen en jou in het bijzonder. De energetische voorbereiding op de inwijding vindt plaats en meestal ook een persoonlijke healing door je eigen gids.

Dan hebben we een korte pauze en daarna starten we met de individuele inwijdingen. Die duren ca 4-5 minuten per persoon. Bij een groep van 6-8 duurt de inwijdingsronde ongeveer 30 - 40 minuten. Gedurende deze tijd ben je zelf in stilte/meditatie. We eindigen de avond met een ervaringsronde.

Al met al is het een dagdeel vol licht, liefde en verbondenheid met gelijkgestemden. Zeker een ervaring waard!