New Reiki inwijdingen

Om mee te kunnen gaan in de grote veranderingen die gaande zijn, moet je met jezelf aan de slag: oude opvattingen dienen het veld te ruimen, oude pijn dient te worden geheeld. Wie serieus aan de slag gaat met het opschonen van zijn blokkades.

Een inwijding in New Reiki is een hele mooie eerste stap en een eenvoudig en krachtig middel om je daarbij te helpen.

Door de inwijdingen lossen blokkades op en wordt jouw energietrilling hoger, waardoor je lichter en liefdevoller en door het leven zult gaan en zal je veel makkelijker de overgang kunnen maken van de oude naar de nieuwe cyclus; van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk. 

Een nieuwe vorm van Reiki

New Reiki is eenvoudiger en krachtiger dan de traditionele Reiki. Het is een nieuwe manier om energie door te geven, op afstand te sturen en over te dragen aan anderen. Een sessie duurt slechts 3 tot 5 minuten en kent geen symbolen en handposities. Want in deze tijd, waarin de energie op aarde steeds hoger wordt, zijn deze oude hulpmiddelen niet meer nodig.

New Reiki is gebaseerd op het feit dat Reiki "slimme energie" is en zal doen wat nodig is, of we het nu begeleiden of niet. Daarmee is het niet meer ons 'ik' die bepaalt waar de energie naar toe gaat, maar het universum in samenspraak met de ziel. 

Er zijn drie levels van inwijding:

Fysiek energie overdragen: jezelf en anderen helen met handoplegging

Energie sturen op afstand naar situaties en personen

Masterinwijding waarmee je anderen kunt inwijden

Wat krijg je allemaal in de workshop:

  • Je krijgt algemene kennis over Reiki en de toepassingen, waaronder het helen van blokkades in jezelf en in anderen, het schoonmaken van ruimtes en het verbreken van karmische banden
  • Je leert hoe je vervelende situaties (zelfs uit het verleden) kunt helen, maar ook zaken als jaloezie, overgewicht, boosheid, angst, verdriet, etc.
  • Informatie over de Aura, Chakra's en de Ziel
  • Informatie over het pad van heling (wat staat je te wachten, waar moet je rekening mee houden)
  • Oefeningen en meditaties (Ontspannen, Aarden, Chakra healing en Brain balancing)
  • Je leert jezelf, anderen en situaties te helen met New Reiki (zowel persoonlijk als op afstand)
  • Hoe geuren, kleuren en edelstenen bij kunnen dragen aan heling
  • Je leert om New Reiki I, II en III door te geven aan anderen

Wat kun je verwachten?

We starten om 19.00 uur met een kennismakingsronde en krijg je informatie over New Reiki en de mogelijkheden die tot je beschikking staan na de inwijding.

Dan hebben we een korte pauze en uiterlijk om 20.30 starten we met de individuele inwijdingen. Die duren ca 4-5 minuten per persoon. Bij een groep van 6-8 zijn we dan rond 21.15 klaar. Gedurende deze tijd ben je zelf in stilte/meditatie. We eindigen de avond met een ervaringsronde.

Al met al is het een avond vol licht, liefde en verbondenheid met gelijkgestemden. Zeker een ervaring waard!

FAQ

Wanneer?

Zie agenda

Hoe laat?

19.00 - ca 21.30 uur
Vanaf 18.45 kun je binnenlopen en staan de koffie en thee klaar

Wat zijn de kosten?

€75 (contant of PIN)

Waar?

Maredijk 17, Leiden

Bijzonderheden

Het is fijn om makkelijk zittende kleding aan te doen en een dekentje mee te nemen en sloffen of dikke sokken.

Zo'n 25 jaar geleden is mijn proces van bewustwording begonnen met een cursus Reiki (de traditionele Usui Reiki). In 1998 werd ik Reiki Master en in 2003 Master in Shambhala Reiki en in 2005 Master in Magnified Healing. Sindsdien heb ik ruim 400 mensen ingewijd in deze mooie energieën.

In 2019 ontdekte ik New Usui Reiki en werd ook Master in dit systeem. Het is een verbazingwekkend eenvoudige en toch o-zo krachtige healingmethode.

Dankzij mijn ervaring en hoge energie, kan ik de inwijding zuiver doorgeven.

Ik hoop je te ontmoeten!

In liefde, Luna