New Reiki inwijdingen

Live in Leiden of Online cursus

Om mee te kunnen gaan in de grote veranderingen die gaande zijn op aarde, moet je met jezelf aan de slag: oude opvattingen dienen het veld te ruimen, oude pijn dient te worden geheeld. Het is tijd om serieus aan de slag te gaan met het opschonen van zijn blokkades.

Een inwijding in New Reiki is een hele mooie eerste stap en een eenvoudig en krachtig middel om je daarbij te helpen.

Door de inwijding lossen blokkades op en wordt jouw energietrilling hoger, waardoor je lichter en liefdevoller en door het leven zult gaan en zal je veel makkelijker de overgang kunnen maken van de oude naar de nieuwe cyclus; van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk. 

Een nieuwe vorm van Reiki

New Reiki is eenvoudiger en krachtiger dan de traditionele Reiki. Het is een nieuwe manier om energie door te geven, op afstand te sturen en over te dragen aan anderen. Een sessie duurt slechts 3 tot 5 minuten en kent geen symbolen en handposities. Want in deze tijd, waarin de energie op aarde steeds hoger wordt, zijn deze oude hulpmiddelen niet meer nodig.

New Reiki is gebaseerd op het feit dat Reiki "slimme energie" is en zal doen wat nodig is, of we het nu begeleiden of niet. Daarmee is het niet meer ons 'ik' die bepaalt waar de energie naar toe gaat, maar het universum in samenspraak met de ziel. 

Er zijn DRIE levels van inwijding:

Fysiek energie overdragen: jezelf en anderen helen met handoplegging

Energie sturen op afstand naar situaties en personen

Masterinwijding waarmee je anderen kunt inwijden

Wat krijg je allemaal:

  • Je krijgt algemene kennis over Reiki en de toepassingen, waaronder het helen van blokkades in jezelf en in anderen, het schoonmaken van ruimtes en het verbreken van karmische banden
  • Je leert hoe je vervelende situaties (zelfs uit het verleden) kunt helen, maar ook zaken als jaloezie, overgewicht, boosheid, angst, verdriet, etc.
  • Informatie over de Aura, Chakra's en de Ziel
  • Informatie over het pad van heling (wat staat je te wachten, waar moet je rekening mee houden)
  • Oefeningen en meditaties (Ontspannen, Aarden, Chakra healing en Brain balancing)
  • Je leert jezelf, anderen en situaties te helen met New Reiki (zowel persoonlijk als op afstand)
  • Hoe geuren, kleuren en edelstenen bij kunnen dragen aan heling
  • Je leert om New Reiki I, II en III door te geven aan anderen

Live in Leiden

Op een livebijeenkomst krijg je een persoonlijke inwijding van mij. Je krijgt informatie over New Reiki en de mogelijkheden die tot je beschikking staan na de inwijding. Ook vertel ik je hoe de inwijding gaat en wat je kunt verwachten. We doen een korte  gechannelde meditatie die ik doorkrijg vanuit de sferen. De energie en de woorden die doorkomen zijn precies afgestemd op de groep in het algemeen en jou in het bijzonder. Het is een energetische voorbereiding op de inwijding.

De individuele inwijdingen duren ca 4-5 minuten per persoon. Bij een groep van 6-8 duurt de inwijdingsronde ongeveer 30 - 40 minuten. Gedurende deze tijd ben je zelf in stilte/meditatie. 

Al met al is het een dagdeel vol licht, liefde en verbondenheid met gelijkgestemden. Zeker een ervaring waard!

Online cursus New Reiki

Ben je niet in de gelegenheid om persoonlijk in Leiden langs te komen of woon je te ver weg, dan is de e-cursus wat voor jou! De cursus is zelfstudie.

In de e-cursus New Reiki leer je hoe je snel en eenvoudig jezelf en anderen kunt healen. En middels e-inwijdingen (MP3) word je ingewijd in de krachtige energie van REIKI nieuwe stijl. Alles op je eigen tijd en tempo en in je eigen omgeving te doen.

Omdat het een eenvoudig systeem is om te leren en door te geven, is de cursus online te volgen. Het is niet persé noodzakelijk om een uitgebreide opleiding te volgen en een persoonlijke inwijding te ontvangen.

Zo'n 25 jaar geleden is mijn proces van bewustwording begonnen met een cursus Reiki (de traditionele Usui Reiki). In 1998 werd ik Reiki Master en in 2003 Master in Shambhala Reiki en in 2005 Master in Magnified Healing. Sindsdien heb ik ruim 400 mensen ingewijd in deze mooie energieën.

In 2019 ontdekte ik New Usui Reiki en werd ook Master in dit systeem. Het is een verbazingwekkend eenvoudige en toch o-zo krachtige healingmethode.

Dankzij mijn ervaring en hoge energie kan ik de inwijding zuiver doorgeven.

Ik hoop je te ontmoeten, live danwel online!

In liefde, Luna