E-cursus NEW REIKI

Een nieuwe vorm van Reiki: eenvoudig, krachtig en snel

* UNIEK in Nederland * 

In deze e-cursus (zelfstudie) word je ingewijd in de krachtige energie van REIKI nieuwe stijl. Je leert hoe je snel en eenvoudig jezelf en anderen kunt healen. Persoonlijk én op afstand, zonder toeters en bellen, gewoon met een knip van de vinger. 

Door de REIKI inwijdingen lossen blokkades op en wordt jouw energietrilling hoger, waardoor je lichter en liefdevoller door het leven zult gaan. 

NEW Reiki is voor beginners én gevorderden!

New Reiki is een nieuwe vorm van Reiki; eenvoudiger en krachtiger. Het is een nieuwe manier om energie door te geven, op afstand te sturen en over te dragen aan anderen. Een sessie duurt slechts 3 tot 5 minuten en kent geen symbolen en handposities, zoals in de traditionele Usui Reiki. Want in deze tijd, waarin de energie op aarde steeds hoger wordt, zijn deze oude hulpmiddelen niet meer nodig. 

New Reiki is gebaseerd op het feit dat Reiki "slimme energie" is en zal doen wat nodig is, of we het nu begeleiden of niet. Daarmee is het niet meer ons 'ik' die bepaalt waar de energie naar toe gaat, maar het universum in samenspraak met de ziel. 

Omdat het een eenvoudig systeem is om te leren en door te geven, is de cursus online te volgen. Een persoonlijke inwijding en uitgebreide opleiding zijn niet meer nodig...

Praktisch

Na betaling krijg je je eigen inlog en heb je direct toegang tot het besloten cursusgedeelte op deze website. Hier vind je de 8 lessen, 3 (audio) inwijdingen en een bonus inwijding (overvloed).  

Concreet betekent dit:

  • Je krijgt algemene kennis over Reiki en de toepassingen, waaronder het helen van blokkades in jezelf en in anderen, het schoonmaken van ruimtes en het verbreken van karmische banden 
  • Je leert hoe je vervelende situaties (zelfs uit het verleden) kunt helen, maar ook zaken als jaloezie, overgewicht, boosheid, angst, verdriet, etc.
  • Informatie over de Aura, Chakra's en de Ziel
  • Informatie over het pad van heling (wat staat je te wachten, waar moet je rekening mee houden)
  • Oefeningen en meditaties (Ontspannen, Aarden, Chakra healing en Brain balancing)
  • Je leert jezelf, anderen en situaties te helen met New Reiki (zowel persoonlijk als op afstand)
  • Hoe geuren, kleuren en edelstenen bij kunnen dragen aan heling
  • Je leert om New Reiki I, II en III door te geven aan anderen  
  • Drie audio inwijdingen (MP3 met geënergetiseerde stilte) die je op je eigen tijd kunt doen; af te luisteren op je mobiel, je tablet of pc 
  • Download van handleidingen (PDF)

+ Bonus: Audio Inwijding in de energie van Overvloed  + PDF handleiding t.w.v. €35,00

↓ Overzicht van de cursus vind je onderaan deze pagina↓

"Zo'n 25 jaar geleden is mijn proces van bewustwording begonnen met een cursus Reiki (de traditionele Usui Reiki). In 1998 werd ik Reiki Master en in 2003 Master in Shambhala Reiki en in 2005 Master in Magnified Healing. Sindsdien heb ik ruim 400 mensen ingewijd in deze mooie energieën. 

In 2019 ontdekte ik New Usui Reiki en werd ook Master in dit systeem. Het is een verbazingwekkend eenvoudige en toch o-zo krachtige healingmethode. 

Vanwege de eenvoud van dit Reiki systeem en om meer mensen te kunnen bereiken, heb ik besloten een online cursus te ontwikkelen. Dankzij mijn ervaring en hoge energie, kan ik de inwijding zuiver doorgeven middels een audio inwijding. Dit is net zo krachtig als dat ik jou persoonlijk zou inwijden. 

Ik ben (tot nu toe) de enige die New Usui Reiki in Nederland aanbied en ook de enige in Nederland die dit online en middels audio inwijdingen doet.

Graag wil ik mijn kennis, wijsheid en ervaring in deze online cursus met jou delen. Ik wens je veel plezier!"

In liefde, Luna ❤ 

Luna
Luna

Drie audio inwijdingen

New Reiki kent 3 levels van inwijdingen. Elk level bouwt voort op het vorige, waardoor de 'kracht' van de energie steeds meer toeneemt. De inwijding is vastgelegd in een audio bestand (stilte).

Fysiek energie overdragen: jezelf en anderen helen met handoplegging

Energie sturen op afstand naar situaties en personen

Masterinwijding waarmee je anderen kunt inwijden

Praktische info over de cursus

✔ Je kunt op elk moment starten 
✔ Je kunt de cursus op je eigen tempo doen
✔ Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang tot de cursus.
✔ De cursus kost €47.  
✔ Je kunt betalen met iDeal | Paypal | Bancontact | Creditcard
✔ Na betaling heb je meteen toegang tot het besloten cursusgedeelte op deze website  

Wat is Reiki?

Reiki is universele levensenergie. In het Japans betekent Rei universeel en Ki levensenergie. Je kunt Reiki gebruiken als helende energie, om jezelf en anderen te helen, maar vooral zorgt de inwijding ervoor dat je spirituele ontwikkeling een impuls krijgt. 

Er zijn vele vormen van Reiki, waardoor je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Het allereerste Reiki systeem is het Usui Reiki systeem, vernoemd naar de grondlegger; de heer Mikao Usui. Deze cursus is de vernieuwde, versterkte en vereenvoudigde versie hiervan. Usui heeft -vanuit de sferen- deze nieuwe vorm doorgegeven aan Ole Gabrielsen: een healing teacher uit Denemarken. 

Waarom NEW Reiki... een nieuw systeem?

Tegenwoordig zijn er vele soorten Reiki. Oorspronkelijk was er maar een soort: de Usui Reiki, vernoemd naar Mikao Usui, een Japanse monnik uit de 19e eeuw. Hij is de grondlegger van het Reiki systeem. In het kort: Gedurende een periode van 21 dagen die hij mediterend op een berg doorbracht, ontving hij de Reiki energie.

Zware energie vorige eeuw
Dit vond plaats in de jaren 20 vorige eeuw. In de loop van de tijd heeft het systeem zich ontwikkeld met nieuwe procedures, hand posities en symbolen. In die tijd was de energie op aarde zwaar 3D en de symbolen behorend bij dit Reiki systeem waren noodzakelijk om de energie te sturen in tijd / afstand en om een inwijding te bewerkstelligen.

Intentie
Inmiddels is de energie op aarde hoger: eind 4D, begin 5D. Symbolen zijn daardoor niet meer nodig en ook handposities zijn niet meer persé noodzakelijk. Energie kan met behulp van intentie gericht en gestuurd worden. En ook de inwijding vindt plaats middels intentie.

Terug naar de basis
Ole Gabrielsen, een healing teacher uit Denemarken heeft New Usui Reiki herontdekt en gedownload naar de aarde. New Usui Reiki gaat terug naar de basis: het is de energie waar het om gaat.

Reactie van een van de cursisten:

Yahete Luna, Dank je wel voor de cursus New Usui Reiki. Met zeer veel plezier en zelfs hardop lezende heb ik de cursus gevolgd, prachtig, het nodigt uit om meerdere malen te lezen. De meditaties en de oefeningen zijn zo mooi in hun eenvoud, groot compliment.

Vandaag heb ik inwijding level 3 ontvangen, ook hier in deze totaal andere vorm heb ik een kleurrijke, bijzondere groot blauw oog en een vibratie van onderkant hoofd naar mijn voorhoofd ervaren. De stilte is wel eventjes wennen, puur in de zin van dat ik altijd zachte reiki muziek gewend was. De komende tijd zal ik zeker nog regelmatig inloggen om jullie woorden en ondersteuning optimaal tot mij te nemen. Nog een vraag: kan ik de mensen die ik een Reiki behandeling geef en die zelf de cursus willen volgen doorverwijzen naar jullie?
Namasté, hartegroet, Juliette 

Nu zelf ervaren

Een audio inwijding is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op vrijwel dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Wil je eens een krachtige energietransmissie ervaren, zodat je zeker weet dat energie versturen over afstand werkt, probeer dan eens de gratis Hart Activatie uit. Deze activatie is gebaseerd op hetzelfde principe als de Reiki-inwijdingen. Hier gratis te downloaden ↓

Bestellen

Zodra je hebt betaald en een account hebt aangemaakt, heb je je eigen login en krijg je toegang tot het besloten cursusgedeelte op deze website. Je kunt de cursus op je eigen tijd en overal volgen: op je mobiel, je tablet of pc.