Reading & Healing

Reading (en healing) middels foto (op afstand)

Middels channeling geef ik aan de hand van een foto boodschappen en helende energie door. Dit als ondersteuning voor jou in deze tijd van grote veranderingen.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, doe ik de consulten op afstand. De energie op aarde is inmiddels zo hoog, dat fysiek contact niet persé meer nodig is voor een diepgaande healing. Voor mij is een foto genoeg om te kunnen intunen en zo de blokkade te achterhalen die weggenomen mag worden. 

Reading
De reading neem ik op met een memorecorder. Nadien krijg je de reading als MP3 via de mail (wetransfer.com). Het enige wat jij hoeft te doen is rustig te gaan zitten of liggen op het moment dat je het geluidsbestand afluistert. 

Healing
Een reading geeft niet alleen inzicht, maar ook verzachting en heling. Tijdens het beluisteren van de reading zal de helende en verzachtende energie gaan stromen. Weet dat je dan omringd wordt door liefdevolle wezens van licht, waaronder je eigen gidsen en leden van je (zielen)familie. 

De boodschappen die ik doorkrijg kunnen uitvoerige boodschappen zijn (inzichten) of korte boodschappen waarin alleen de essentie van de kwestie wordt doorgegeven. Let wel: je toekomst wordt niet voorspeld. Ik ga ervan uit dat je je eigen toekomst creëert in het Nu. Daarom helpen de gidsen of jouw ziel je graag met het verkrijgen van antwoorden op levensvragen, waardoor jijzelf een keuze kunt maken en je je levensweg duidelijker kunt vervolgen.

Reading (middels foto) boeken

Als je een reading boekt, kun je foto's uploaden (foto van jezelf of van de overledene) Jouw verhaal en toelichting op je verzoek tot een reading kun je bij 'bericht' vermelden. Na het boeken word je meteen doorgeleid naar een pagina waar je met iDEAL de reading kunt betalen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor de planning en het verloop van de reading.