Reading - middels foto voor overledene

Vraagt de dood van een dierbare om opheldering of verzachting? Dan kan ik jou misschien helpen.

Ik ben een stem van overledenen. Een kanaal tussen de mensen op aarde en de spirits in de sferen. Een spreekbuis voor mens én spirit. Tijdens het contact met overledenen komen er woorden door. Ik zet deze gave in om het leven na een overlijden dragelijk te maken. 

De dood voelt vaak als een last. Zeker als ze te vroeg komt. Nabestaanden kunnen soms een leven lang met vragen rondlopen. Waarom ben je dood gegaan. Waarom op deze manier? Waarom konden we niet wat langer van elkaar genieten? Waarom hebben we niet alles kunnen uitpraten? Normaal gesproken komt op dit soort vragen geen antwoord meer. Soms verdwijnen ze naar de achtergrond, soms drukken ze zwaar op het gemoed. 

Vraagt de onduidelijkheid over de dood van een dierbare om opheldering of verzachting, dan kan een reading uitkomst brengen.

Met mijn liefdevolle energie nodig ik de spirits van overledenen uit om aanwezig te zijn en contact te maken met dierbaren op aarde. Om brandende vragen uit de wereld te helpen, of om de ballast van de schouders van alle betrokkenen af te nemen. Niet alleen voor de mens op aarde maar ook voor de spirits in de sferen. Ook zij kunnen gebukt gaan onder vervelende voorvallen, onafgemaakte zaken of onbeantwoorde vragen. 

De dood is niet het einde, maar een overgang naar een ander leven, een leven in de sferen, een leven in de geestelijke wereld. Zowel de mens op aarde als de spirit in de sferen kan pas vreugdevol verder leven als beiden vrede hebben met het heengaan, als beiden het overlijden kunnen accepteren. Wat daarbij enorm kan helpen is nog even contact met elkaar hebben en weten en voelen dat het goed is zoals het is. 

Ga jij gebukt onder vragen over het overlijden van een dierbare, wil jij nog een keer contact hebben? Mail me dan een foto en een korte omschrijving van je dierbare.