WERKWIJZE

TANTRALOVE

Intakegesprek en opstellen profiel

Na je inschrijving maak je in mijn online agenda een afspraak voor een intakegesprek via Zoom. Dit gesprek is belangrijk voor mij om je energie te voelen, een beeld te krijgen van wie je BENT en hoe je in het leven staat. Voorafgaande aan het gesprek vul je een vragenlijst in die we zullen bespreken. 

Vervolgens maak ik een persoonlijk (anoniem) profiel van jou die voor de uitwisseling gebruikt gaat worden. Je foto komt ook op deze pagina te staan, als jij dat goed vindt. Is het profiel klaar dan krijg je de link van mij en kun je deze controleren. Ga je akkoord? Dan gaat de zoektocht beginnen! 

De zoektocht

De uitdaging voor jou is om nu vertrouwen en geduld te hebben... De vraag is namelijk of je tweelingziel al in mijn bestand staat of dat je nog even zult moeten wachten. Jouw tweelingziel wordt, net als jij, gestuurd door het universum om zich bij mij in te schrijven. Weet dat het de divine tijd is voor een ontmoeting. 

En dan is het zover. Er is een match! Ik neem contact met je op en geef je de link van de profielbeschrijving van je tweelingziel. Dan kun je eerst zelf voelen of er een connectie is. Voelt het voor jullie allebei goed en staan jullie open voor een ontmoeting, dan wisselen we jullie telefoonnummers uit en regelen jullie zelf een afspraak. Spannend is het wel!

Single Coaching | Healing

Optioneel kun je tijdens de zoektocht een afspraak met mij maken voor Single Coaching. Wat heb jij nodig om klaar te zijn voor de ontmoeting met jouw tweelingziel? Je zult aan jezelf moeten werken om je gelijkgestemde te kunnen aantrekken. Dat betekent eerlijk en transparant zijn - vooral naar jezelf toe. Oude pijn, beperkende overtuigingen, angsten moeten het veld geruimd worden. Maar misschien heb je meer zelfvertrouwen, zelfacceptatie of zelfliefde nodig. 

In een Single Coaching gaan we de diepte in om te transformeren en te helen wat nodig is.

Ben jij er klaar voor?