Violette Vuur Inwijding

Een hulpmiddel voor zelftransformatie

Het Violette Vuur is een zeer effectief en eenvoudig hulpmiddel bij voor het helen van oude pijn en emoties en voor het veranderen van oude overtuigingen die je ervan weerhouden om je taak op aarde uit te kunnen voeren.

Het is de sleutel voor het transformeren van negatieve energie, woede in liefde, irritatie in vrede, wantrouwen in vertrouwen. Zo kun je je leven positief beïnvloeden.

Je helingsproces verloopt een stuk makkelijker en eenvoudiger als je het violette vuur gebruikt.

Als je het violette vuur visualiseert en in je bewustzijn roept, begint deze onmiddellijk de negatieve energiepatronen, die je gedurende duizenden levens verzameld hebt, te veranderen. Je begint gevoelens van vreugde, lichtheid en hoop te ervaren. Het is alsof je gehele bewustzijn in een chemische oplossing van purperen vloeistof wordt gedompeld die het karma van eeuwen oplost.

Op deze avond ontvang je niet alleen een inwijding in het Violette Vuur, maar ook een mantra die je kunt gebruiken om je dagelijks in de reinigende energie van het Violette Vuur te dompelen. Het is de vlugste en meest effectieve manier om je harmonie te bewaren en je bewustzijn te versnellen voor een volledige hereniging met God (Aquarius level 3).

Wat kun je verwachten?

We starten om 19.00 uur met een kennismakingsronde. Dan doen we een korte geleide meditatie. Het is een gechannelde meditatie die ik doorkrijg vanuit de sferen. Dat betekent dat de energie en de woorden die doorkomen precies zijn afgestemd op de groep in het algemeen en jou in het bijzonder. De energetische voorbereiding op de inwijding vindt plaats en meestal ook een persoonlijke healing door je eigen gids.

Dan hebben we een korte pauze en uiterlijk om 20.30 starten we met de individuele inwijdingen. Die duren ca 4-5 minuten per persoon. Bij een groep van 8 zijn we dan rond 21.15 klaar. Gedurende deze tijd ben je zelf in stilte/meditatie. We eindigen de avond met een ervaringsronde.

Al met al is het een avond vol licht, liefde en verbondenheid met gelijkgestemden. Zeker een ervaring waard!