TANTRALOVE

spirituele relatiebemiddeling

Welkom bij Tantralove!

voor de ontmoeting met je tweelingziel

Verlang jij naar een samenkomen met je tweelingziel? Voel je in je hart dat hij of zij ergens rondloopt, maar je weet niet waar? 

Mijn naam is Luna en het is mijn zieletaak en passie om tweelingzielen bij elkaar te brengen. Je kunt er vertrouwen in hebben dat jouw tweelingziel ook de impuls zal krijgen zich bij mij in te schrijven. Alles wordt gestuurd door het universum. En met mijn sterke intuïtie kan ik de juiste match maken. ♥

Luna
Luna
Het is de divine tijd voor een ontmoeting met je tweelingziel om samen de weg van Liefde te gaan bewandelen.

De zoektocht naar jouw tweelingziel

Tweelingziel, soulmate, tweelingvlam, tweelingstraal… Naar wie ga ik opzoek voor jou?

Het maakt niet zoveel uit welk label je eraan hangt. Ik ga opzoek naar jouw zielsliefde; degene die op dit moment in de tijd bij jou past, die dezelfde mate van spirituele en persoonlijke ontwikkeling en dezelfde energiefrequentie heeft als jij. Dat kan jouw tweelingziel zijn, maar ook een zielsverwant die jij op dit moment nodig hebt om je lessen te leren en te kunnen groeien in liefde, kracht en wijsheid.

De divine tijd voor een ontmoeting

Het leven verandert. Het Vissentijdperk, dat gebaseerd was op ego, dualiteit en strijd, is afgerond en op dit moment maken we de omslag naar het Watermantijdperk waarin liefde, vrede en harmonie hun intrede zullen doen.

Tweelingzielen gaan een belangrijke rol spelen in het Aquariustijdperk. Zij zijn de wegvoorbereiders voor de nieuwe manier van leven, geleid door de ziel. Door de helende reis die zij al hebben afgelegd kunnen zij andere mensen helpen in hun transformatieproces. 

Het is tijd om samen met jouw tweelingziel met je zieletaak van start te gaan. Ben jij er klaar voor?

Mijn zieletaak

Na de verwerking van mijn scheiding voelde ik in mijn hart dat mijn tweelingziel ergens rond moest lopen. Iemand die perfect bij mij past, als Yin en Yang. Ik wist - en weet nog steeds - diep van binnen dat als het juiste moment daar is, de ontmoeting zal plaatsvinden. Daten is niet zo mijn ding, dus hoe en waar? Afwachten en vertrouwen op het universum? 

Ineens wist ik het! Als een geschenk uit de hemel was daar het idee van de spirituele relatiebemiddeling om tweelingzielen bij elkaar te brengen. Dit voelde zó goed voor mij! Dit verklaarde ook mijn werkervaring als intercedent en consultant werving & selectie. 

Ik ben heel dankbaar dat ik mijn zieletaak mag gaan uitvoeren en ik hoop met heel mijn hart jou te helpen bij het vinden van jouw tweelingziel. Are you in?

Liefdevolle groetjes, Luna ♥

Membership €797

in 3 termijnen betalen mogelijk

✔ Membership voor 12 maanden
✔ Uitgebreid intakegesprek via Zoom
✔ Schrijven persoonlijk profiel
✔ Matching met jouw tweelingziel
✔ Telefonische evaluatie van de ontmoeting
✔ Q&A per e-mail
✔ Gratis e-cursus Tantra t.w.v. €97

Werkwijze

Intakegesprek en opstellen profiel

Na je inschrijving maak je in mijn online agenda een afspraak voor een intakegesprek via Zoom. Dit gesprek is belangrijk voor mij om je energie te voelen, een beeld te krijgen van wie je BENT en hoe je in het leven staat. Voorafgaande aan het gesprek vul je een vragenlijst in die we zullen bespreken. 

Vervolgens maak ik een persoonlijk (anoniem) profiel van jou die voor de uitwisseling gebruikt gaat worden. Je foto komt ook op deze pagina te staan, als jij dat goed vindt. Is het profiel klaar dan krijg je de link van mij en kun je deze controleren. Ga je akkoord? Dan gaat de zoektocht beginnen! 

De zoektocht

De uitdaging voor jou nu is om vertrouwen en geduld te hebben... De vraag is namelijk of je tweelingziel al in mijn bestand staat of dat je nog even zult moeten wachten. Jouw tweelingziel wordt, net als jij, gestuurd door het universum om zich bij mij in te schrijven. Weet dat het de divine tijd is voor een ontmoeting. 

En dan is het zover. Er is een match! Ik neem contact met je op en geef je de link van de profielbeschrijving van je tweelingziel. Dan kun je eerst zelf voelen of er een connectie is. Voelt het voor jullie allebei goed en staan jullie open voor een ontmoeting, dan wisselen we jullie telefoonnummers uit en regelen jullie zelf een afspraak. Spannend is het wel!

Single Coaching | Healing

Optioneel kun je tijdens de zoektocht een afspraak met mij maken voor Single Coaching. Wat heb jij nodig om klaar te zijn voor de ontmoeting met jouw tweelingziel? Je zult aan jezelf moeten werken om je gelijkgestemde te kunnen aantrekken. Dat betekent eerlijk en transparant zijn - vooral naar jezelf toe. Oude pijn, beperkende overtuigingen, angsten moeten het veld geruimd worden. Maar misschien heb je meer zelfvertrouwen, zelfacceptatie of zelfliefde nodig. 

In een Single Coaching gaan we de diepte in om te transformeren en te helen wat nodig is.

Ben jij er klaar voor?

Spirituele relatie...

Hou van elkaar maar maak van de liefde geen binding
Laat het liever een veranderende zee zijn tussen de kusten van jullie zielen
Geef elkaar je brood maar eet niet van hetzelfde brood
Zing en dans samen en wees vol vreugde, maar laat elk van jullie alleen zijn
En sta samen, maar niet te dicht op elkaar
Zoals de eikenboom en de cipres ook niet in elkaars schaduw groeien.

Khalil Gibran, Libanese dichter (1883-1931) uit: De profeet

Het is de divine tijd voor een ontmoeting met je tweelingziel, om samen de weg van Liefde te gaan bewandelen.