REIS NAAR BEZIELING

voor managers die een Bezield Leider willen ZIJN (man 40+)

In een serie van vier sessies, verspreid over een periode van vier maanden neem ik je bij de hand en help jou een bezield leider te worden.

Dit doe ik door middel van Coaching (soul) en Tantramassage (body). Als body en soul met elkaar in balans zijn, is er evenwicht in jezelf en is je liefdevolle kracht in staat tevoorschijn te komen. Deze nieuwe JIJ zal gelukkiger zijn en meer genoegdoening hebben, zowel in je werk als in je privéleven.

Ik leer je geen trucje, maar laat je ervaren wat het is om meer vanuit je gevoel te leven en te werken.

Laat mij je meenemen op reis naar het warme, zachte deel dat in jou verborgen zit en wacht om tot leven gewekt te worden.

Jouw ervaringsreis is een intensieve en bijzondere belevenis waarbij jouw hart geraakt wordt en zich zal openen. Met een open hart word je een liefdevoller mens, een mens met meer compassie. Het contact met mensen (zowel privé als in de werkkring) wordt hierdoor betekenisvoller en liefdevoller. Mensen zullen het fijn vinden om in jouw aanwezigheid te zijn. Ze zullen zich op hun gemak voelen bij jou, waardoor alles veel makkelijker zal verlopen.

Je zult merken dat je meer in je liefdevolle kracht zal komen te staan. Je wordt een persoon die verder gaat dan rationele analyses en besluiten, maar die ook durft te vertrouwen op zijn gevoel en intuïtie.

Wat kun je verwachten?

Gesprek

De sessie begint met een inspirerend gesprek over het leven en over jou. We bespreken wie jij bent, hoe je in het leven staat en eventuele levensvraagstukken komen aan bod. We gaan o.a. in op begrippen als bezieling, zingeving, visie, gevoel, authenticiteit, emotie en charisma.
Al met al is dit een zinvolle gedachtewisseling waarbij ik je een spiegel voorhoud, waardoor je tot nieuwe inzichten over jezelf zult komen. Je leert om op een andere manier naar het leven te kijken en een nieuwe mindset te verkrijgen.

Wat er in het gesprek besproken wordt leggen we niet van te voren vast, maar laten we afhangen van het moment. Er is (bewust) geen vooropgezet plan (!). Een uitdaging dus om je over te geven aan dat wat in het gesprek naar voren komt. Heb er vertrouwen in dat precies datgene wordt besproken wat voor jou op dat moment het belangrijkste is.

In het gesprek werk ik niet met een bepaalde methodiek, maar ik heb mijn eigen vorm van coaching en begeleiding ontwikkeld. Het is een mix van alles wat ik de afgelopen 20 jaar heb geleerd in opleiding en ervaring. Hierbij ga ik voornamelijk af op mijn eigen intuïtie en innerlijke wijsheid om dat wat zich op onbewust niveau speelt bij jou naar boven te halen en eventueel te transformeren. 

Bewustwordingstraject

Beschouw je ervaringsreis als een bewustwordingstraject: Je wordt je weer bewust van je gevoel en van wie je bent. Gedurende de vier maanden hebben we elke week e-mailcontact, waarin je jouw ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen. Hierdoor wordt dit bewustzijn gestimuleerd.

  • Jouw ervaringsreis duurt vier maanden, waarin we vier sessies plannen.
  • Gedurende deze periode hebben we elke week e-mail contact.
  • Elke sessie duurt 2,5 uur.
Je kunt je ervaringsreis zien als het laag voor laag afpellen van een ui. In de kern van de ui bevindt zich je ware zelf / je authenticiteit.

Bezield leiderschap is niet te leren, het is een ervaringsreis

Ben jij er klaar voor om:

► Een wijzer, liefdevoller, aangenamer en inspirerender mens te worden?

► Beter in staat te zijn je doelen te bereiken, zowel privé als op de werkvloer?

► Verder te gaan dan rationele analyses, targets en besluiten, en durven vertrouwen op je gevoel en intuïtie?

► Een completer mens te worden, die naast ratio ook gevoel en compassie heeft?

Je kunt een cursus Compassie op de hei gaan doen, als managementtechniek om betere resultaten te behalen. Maar dit is een trucje, het is niet echt. Ik help je een liefdevoller MENS te worden die als vanzelf meer compassie zal uitstralen en daarmee een bezield leider IS.

Durf jij de uitdaging aangaan?

Hoe jouw ervaringsreis eruit gaat zien, wat ik jou te bieden heb en wat er in een sessie besproken wordt, leggen we niet van te voren vast, maar laten we afhangen van het moment. Er is (bewust) geen plan (!). Een uitdaging dus op je gevoel af te gaan (i.p.v. je ratio) bij het maken van een keuze deze ervaringsreis wel of niet aan te gaan.

  • Zeg jij JA tegen jouw persoonlijke ontwikkeling?
  • Zeg jij JA tegen een life changing periode?
  • Zeg jij JA tegen een grote doorbraak in jouw Zijn?

Laten we dan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek via Zoom (Gratis en vrijblijvend).