NEW REIKI

Inwijdingen in een nieuwe vorm van Reiki


Tantra is een manier van liefdevolle intimiteit en aanraking. Wat past hier beter bij dan de liefdevolle Reiki energie. Reiki is universele levensenergie, die - als je bent ingewijd in Reiki - gaat stromen als je een ander met intentie en liefde aanraakt. Als deze liefdevolle energie samensmelt met de opgewekte seksuele energie gaat de poort open naar een nieuw leven; een leven in licht en liefde.

Spirituele ontwikkeling een boost
Tantra is ook een manier om je spirituele ontwikkeling een boost te geven. De seksuele energie activeert de Kundalini energie, die door de chakra's vanaf de stuit omhoog wordt gestuwd richting de kruin. Doordat de energie langs alle chakra's stroomt, zal een proces van heling van start gaan. Je zult bewuster in het leven gaan staan en dichter bij je ware zelf komen.

Een supercombi
Wat heeft Reiki hiermee te maken? Je kunt Reiki energie doorgeven als je bent ingewijd. Een inwijding is een activatie, waarmee het energetisch kanaal vanaf de stuit tot aan de kruin wordt opgeschoond, waardoor jij in staat bent doorgever te worden van de Reiki energie. Met een open kanaal kan ook de kundalini energie bij jou beter stromen. Al met al: een supercombi!!

In de workshops new REIKI word je door mij, Luna, ingewijd in de krachtige energie van REIKI nieuwe stijl. Je leert hoe je snel en eenvoudig jezelf en anderen kunt healen. Persoonlijk én op afstand, zonder toeters en bellen, gewoon met een knip van de vinger.

Door de inwijdingen lossen blokkades op en wordt jouw energietrilling hoger, waardoor je lichter en liefdevoller door het leven zult gaan. 

New Reiki is een nieuwe vorm van Reiki; eenvoudiger en krachtiger. Het is een nieuwe manier om energie door te geven, op afstand te sturen en over te dragen aan anderen. Een sessie duurt slechts 3 tot 5 minuten en kent geen symbolen en handposities, zoals in de traditionele Usui Reiki. Want in deze tijd, waarin de energie op aarde steeds hoger wordt, zijn deze oude hulpmiddelen niet meer nodig.

New Reiki is gebaseerd op het feit dat Reiki "slimme energie" is en zal doen wat nodig is, of we het nu begeleiden of niet. Daarmee is het niet meer ons 'ik' die bepaalt waar de energie naar toe gaat, maar het universum in samenspraak met de ziel. 

Drie inwijdingen

New Reiki kent 3 levels van inwijdingen. Elk level bouwt voort op het vorige, waardoor de 'kracht' van de energie steeds meer toeneemt. 

Fysiek energie overdragen: jezelf en anderen helen met handoplegging

Energie sturen op afstand naar situaties en personen

Masterinwijding waarmee je anderen kunt inwijden

Per workshop krijg je een inwijding, te starten bij level 1. Na elke workshop kun je zelf voelen of je toe bent aan het volgende level. 

Wat krijg je allemaal:

 • Je krijgt algemene kennis over Reiki en de toepassingen, waaronder het helen van blokkades in jezelf en in anderen, het schoonmaken van ruimtes en het verbreken van karmische banden
 • Je leert hoe je vervelende situaties (zelfs uit het verleden) kunt helen, maar ook zaken als jaloezie, overgewicht, boosheid, angst, verdriet, etc.
 • Informatie over de Aura, Chakra's en de Ziel
 • Informatie over het pad van heling (wat staat je te wachten, waar moet je rekening mee houden)
 • Oefeningen en meditaties (Ontspannen, Aarden, Chakra healing en Brain balancing)
 • Je leert jezelf, anderen en situaties te helen met New Reiki (zowel persoonlijk als op afstand)
 • Hoe geuren, kleuren en edelstenen bij kunnen dragen aan heling
 • Je leert om New Reiki door te geven aan anderen (bij level 3)
 • Handleiding per level.

Praktisch

 • Een workshop wordt in de avond gehouden van 19.30 - 22.00 uur 
 • Inloop vanaf 19.15 uur 
 • De kosten zijn €75 per level 
 • Het is fijn om makkelijk zittende kleding aan te doen en een dekentje mee te nemen en sloffen of dikke sokken
 • Maximaal 8 deelnemers.

Wat is Reiki?

Reiki is universele levensenergie. In het Japans betekent Rei universeel en Ki levensenergie. Je kunt Reiki gebruiken als helende energie, om jezelf en anderen te helen, maar vooral zorgt de inwijding ervoor dat je spirituele ontwikkeling een impuls krijgt.

Er zijn vele vormen van Reiki, waardoor je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Het allereerste Reiki systeem is het Usui Reiki systeem, vernoemd naar de grondlegger; de heer Mikao Usui. In de workshops krijg je de vernieuwde, versterkte en vereenvoudigde versie hiervan. Usui heeft -vanuit de sferen- deze nieuwe vorm doorgegeven aan Ole Gabrielsen: een healing teacher uit Denemarken. 

Waarom NEW Reiki... een nieuw systeem?

Tegenwoordig zijn er vele soorten Reiki. Oorspronkelijk was er maar een soort: de Usui Reiki, vernoemd naar Mikao Usui, een Japanse monnik uit de 19e eeuw. Hij is de grondlegger van het Reiki systeem. In het kort: Gedurende een periode van 21 dagen die hij mediterend op een berg doorbracht, ontving hij de Reiki energie.

Zware energie vorige eeuw
Dit vond plaats in de jaren 20 vorige eeuw. In de loop van de tijd heeft het systeem zich ontwikkeld met nieuwe procedures, hand posities en symbolen. In die tijd was de energie op aarde zwaar 3D en de symbolen behorend bij dit Reiki systeem waren noodzakelijk om de energie te sturen in tijd / afstand en om een inwijding te bewerkstelligen.

Intentie
Inmiddels is de energie op aarde hoger: eind 4D, begin 5D. Symbolen zijn daardoor niet meer nodig en ook handposities zijn niet meer persé noodzakelijk. Energie kan met behulp van intentie gericht en gestuurd worden. En ook de inwijding vindt plaats middels intentie.

Terug naar de basis
Ole Gabrielsen, een healing teacher uit Denemarken heeft New Usui Reiki herontdekt en gedownload naar de aarde. New Usui Reiki gaat terug naar de basis: het is de energie waar het om gaat.

"Zo'n 25 jaar geleden is mijn proces van bewustwording begonnen met een cursus Reiki (de traditionele Usui Reiki). In 1998 werd ik Reiki Master en in 2003 Master in Shambhala Reiki en in 2005 Master in Magnified Healing. Sindsdien heb ik ruim 400 mensen ingewijd in deze mooie energieën.

In 2019 ontdekte ik New Usui Reiki en werd ook Master in dit systeem. Het is een verbazingwekkend eenvoudige en toch o-zo krachtige healingmethode. Nóg krachtiger dan de Shambhala Reiki, heb ik gemerkt. Dit was aanleiding voor mij om workshops te gaan ontwikkelen. Ik ben (tot nu toe) de enige die New Usui Reiki in Nederland aanbied.

Graag wil ik mijn kennis, wijsheid en ervaring in de workshops met jou delen. Zie ik je gauw?"

In liefde, Luna ❤