Periode des oordeels

10-04-2022

Een belangrijke tijd is aangebroken: de fase van wakker schudden is voorbij en een nieuwe fase gaat van start. Een fase waarin langzaam maar zeker een scheiding zal plaatsvinden in de mensheid. Het is alsof er in de afgelopen fase flink aan de appelboom is geschud en in de komende fase zullen de 'rotte' appelen van de boom vallen en de goede, gezonde appelen zullen blijven hangen.

Het is een groot omkeerpunt in de tijd. In feite heeft de afgelopen periode de mens nog zeggenschap gehad over zijn of haar leven. In deze nieuwe fase krijgt de ziel zeggenschap over het leven van de mens. Bij de individuele mens kan dit problemen opleveren. De ziel bepaalt wat er in ieders leven gebeurt en de individuele mens heeft daar geen zeggenschap meer over. Dat is voor mensen die nog sterk verbonden zijn met hun persoonlijke ego zeer zwaar.

In de komende fase heeft de ziel ook de mogelijkheid om de dag des oordeels vast te stellen. De ziel bepaalt of haar belichaming wel of niet rijp is voor de nieuwe tijd die komen gaat. Dat was in de afgelopen fase nog niet mogelijk. De ziel krijgt dus bij ieder mens op aarde een grote invloed en dit zal ieders leven beïnvloeden.

Een grote verandering is aanstaande, het omkeerpunt in de tijd is aangebroken en langzaam maar zeker zal deze verandering zich aan jullie openbaren. In liefde, Luna Magdalena ♥