Aquarius level 3

Herverbinding met je Goddelijke Zelf

De herverbinding met je ware (Goddelijke) Zelf is het ultieme doel van iedere ziel die op aarde is geïncarneerd: om op te gaan en samen te smelten met zijn/haar Goddelijke Zelf. Je wórdt dan de geïndividualiseerde God, net als in de tijd van Lemurië en de begintijd van Atlantis.

Je ziel kan deze uiteindelijke hereniging met God bereiken als je één bent met je Hogere Zelf, ten minste 51 procent van je karma hebt ingelost en je je missie op aarde volgens het goddelijke plan vervult. De inwijding Aquarius 3 zorgt ervoor dat de weg hiernaartoe wordt vrijgemaakt.

Is de herverbinding tot stand gekomen, dan staan alle mogelijkheden en vaardigheden van je Goddelijke staat van Zijn tot je beschikking staan, zoals het kunnen verplaatsen over (grote) afstand binnen een seconde en het (fysiek) kunnen creëren en materialiseren van alles wat je vanuit je hart wenst. Dit zullen geen wonderen zijn, maar is dan werkelijkheid voor jou. Dit vergt oefening, maar is ZEKER mogelijk. 

Wat kun je verwachten?

We starten om 19.00 uur met een kennismakingsronde. Dan doen we een korte geleide meditatie. Het is een gechannelde meditatie die ik doorkrijg vanuit de sferen. Dat betekent dat de energie en de woorden die doorkomen precies zijn afgestemd op de groep in het algemeen en jou in het bijzonder. De energetische voorbereiding op de inwijding vindt plaats en meestal ook een persoonlijke healing door je eigen gids.

Dan hebben we een korte pauze en uiterlijk om 20.30 starten we met de individuele inwijdingen. Die duren ca 4-5 minuten per persoon. Bij een groep van 6-8 zijn we dan rond 21.15 klaar. Gedurende deze tijd ben je zelf in stilte/meditatie. We eindigen de avond met een ervaringsronde.

Al met al is het een avond vol licht, liefde en verbondenheid met gelijkgestemden. Zeker een ervaring waard!