WORKSHOP KUNDALINI REIKI

Inwijding 1, 2 en 3

Kundalini energie is de seksuele of levensenergie en is onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. Het gevoel van vrijheid en vervulling dat ontstaat wanneer de kundalini geactiveerd wordt is enorm.

Activatie van de kundalini kan plaatsvinden op verschillende manieren, gestaag via tantra, yoga en ademhalingstechnieken, maar ook direct via een activatie, gegeven door iemand die is ingewijd in de mastergraad van deze energie.

Op deze workshop krijg je veel informatie over Kundalini, Tantra, Spirituele Ontwikkeling. En op het einde van de dag krijg je de Inwijding van mij (Luna) persoonlijk.

  

Wat is Kundalini?

Kundalini is een woord uit het Sanskriet dat 'opgerold' betekent. Je kunt kundalini zien als een energie dat slapend is en opgerold ligt (als een slang) in je basischakra (aan het begin van je ruggengraat). 

Kundalini is een woord uit het Sanskriet dat 'opgerold' betekent. Je kunt kundalini zien als een energie dat slapend is en opgerold ligt (als een slang) in je basischakra (aan het begin van je ruggengraat). 

Als de Kundalini energie geactiveerd wordt en ontwaakt, stijgt deze door de chakra's vanuit je stuit via de ruggengraat omhoog naar je kruin. Doordat de energie door alle chakra's heengaat, zorgt de Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak.

De Kundalini energie is in iedereen aanwezig, ook al ben je je hiervan niet altijd bewust. Zie het als een reservoir van ongebruikte en uiterst krachtige energie dat je opeens kunt aanspreken. Hierdoor neem je in kracht toe, zowel in je dagelijkse bezigheden als bij je spirituele ontwikkeling. 

De kundalini die vrij door alle energiebanen en langs alle energiecentra (chakra's) stroomt, geeft een gevoel van balans, controle, mogelijkheden en pure levendigheid. De activatie van de kundalini geeft een enorme impuls aan je seksuele en spirituele ontwikkeling.

Praktisch

  • De workshop is van 19.30 - 22.00 uur
  • Wanneer: Zie agenda 
  • Vanaf 19.15 ben je welkom voor koffie en thee.
  • De kosten zijn €99 per inwijdingsgraad, inclusief lesmateriaal
  • Het is fijn om makkelijk zittende kleding aan te doen en warme sokken of sloffen mee te nemen.
  • Een notitieboekje en pen is handig.