BEDANKT VOOR JE BERICHT!

Dank je voor je bericht. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Mocht je binnen 24 uur geen reactie van mij hebben gehad, dan is je bericht niet goed aangekomen. Wil je me dan mailen naar info@tantra2balance.nl?

Groetjes, Luna

... en misschien is dit iets voor jou?

ONLINE CURSUS
TANTRA LIFESTYLE

Ontdek het geheim van een gelukkig leven

Mijn proces van persoonlijke groei en bewustwording kreeg in 2006 een enorme impuls toen ik het pad van Tantra ging bewandelen. Ik ontdekte hoe krachtig seksuele energie kan zijn en wat voor invloed liefdevolle intimiteit en seksualiteit op jezelf en je leven kan hebben.

Graag wil ik mijn kennis, wijsheid en ervaring met jou delen. Samen met mijn collega David heb ik een online cursus Tantra ontwikkeld. Alles wat ik in de cursus aanbied heb ik zelf aan den lijve ondervonden en ervaren. De cursus bevat dan ook autobiografische elementen.

De online cursus TANTRA LIFESTYLE bevat verrassende inzichten, praktische tips en spannende oefeningen, die je alleen of samen met je partner of vriend(in) kunt doen.