SINGLE COACHING

om klaar te zijn voor de ontmoeting met je tweelingziel

Je tweelingziel komt je niet aanwaaien. Daar moet je wel wat voor doen. Je zult aan jezelf moeten werken om je gelijkgestemde te kunnen aantrekken. Dat betekent eerlijk en transparant zijn - vooral naar jezelf toe - en alles aankijken wat er nog aangekeken moet worden. Oude pijn, beperkende overtuigingen, angsten moeten het veld geruimd worden. Maar misschien heb je meer zelfvertrouwen, zelfacceptatie of zelfliefde nodig. 

In een sessie help ik je bij je transformatieproces om een geheeld en bezield mens te worden die er klaar voor is om zijn/haar tweelingziel te ontmoeten.

In een Single Coaching kijken we wat jij nodig hebt voor de ontmoeting met je tweelingziel . We gaan de diepte in om te transformeren wat naar boven komt en te helen wat nodig is.

Wat kun je verwachten?

Gesprek
De sessie begint met een gesprek over jou en je leven. We bespreken wie jij bent, hoe je in het leven staat en eventuele levensvraagstukken komen aan bod. Wat er in het gesprek besproken wordt laten we afhangen van het moment, hoe je je voelt en wat er speelt in je leven. 

Healing 
Dan kijken we wat er bij jou in de weg staat om jouw tweelingziel te kunnen ontmoeten. Mocht blijken dat je een healing nodig hebt, dan ga je op de behandeltafel liggen om te helen wat naar boven is gekomen in het gesprek en te transformeren wat nodig is op dit moment.