Lichtwerkers bijeenkomsten

Ben jij als lichtwerker diep door het stof gegaan de afgelopen jaren? Ben jij, net als ik en vele anderen, van de koude kermis thuisgekomen? Heb jij tegenslag op tegenslag moeten ervaren? Heb jij afscheid genomen van je ego en persoonlijke wil? Ben jij tegengewerkt door het universum, om je totaal krachteloos te maken? En voel jij nu de behoefte om je weer op te richten en te verbinden met gelijkgestemden?

Alle chaos, ellende en tegenwerking heeft tot doel het leven op aarde tot stilstand te brengen, om in het niets c.q. de leegte te geraken, om van daar uit het nieuwe te laten verschijnen als een phoenix die uit de as herrijst. Van een mens geleid door het ego naar een mens geleid door de ziel / hoger zelf.

Ook de mensheid zal, net als de lichtwerkers, door dit zware proces heen moeten. Daarom is er chaos op aarde. En wij, de lichtwerkers, hebben het pad energetisch geëffend voor de mensheid. Om het voor de mensen makkelijker te maken. Nu de mensheid ontwaakt, mogen we (eindelijk) tevoorschijn komen en aan de slag gaan. Door ons weer te verbinden als lichtwerkers, neemt onze kracht toe...

Maandelijkse bijeenkomsten
De afgelopen jaren ben ook ik door een heel intensief afbraakproces gegaan, waarin ik afstand heb moeten doen van alles wat mij dierbaar was in mijn leven. Ik voel nu echter dat het tijd is om uit mijn cocon te treden en contact te leggen met gelijkgestemden. Daarom heb ik het plan opgevat om een aantal bijeenkomsten te organiseren voor lichtwerkers.

Dit wil ik doen vanaf begin 2024. Om te beginnen één keer per maand op een zaterdag- of zondagmiddag. Op deze middag kunnen we ervaringen uitwisselen en mediteren. Ik zal een gechannelde boodschap doorgeven en natuurlijk sta ik open voor een actieve bijdrage van jou. Laat het me weten. Ik hoop dat je enthousiast bent over dit initiatief en ik hoop snel van je te horen!