VOLLE MAAN MEDITATIEAVOND

Verbinden met de kracht van de maan

De volle maan heeft een bijzondere kracht en beïnvloedt ook ons seksleven. Er wordt gezegd dat de seksuele energie in je systeem een boost krijgt en dat je meer zin in seks zou hebben. Fabeltje? Dat geloof ik niet. Ik ben ervan overtuigd dat de maan hierop invloed heeft. 

Elke maand met volle maan is de energie op aarde hoger dan normaal en naar boven gericht. Daar kunnen we goed gebruik van maken om onze frequentie te doen verhogen waardoor alle lagere energieën die niet bij ons passen of die van een ander zijn zullen verdwijnen. Een heel mooi moment om jezelf op te schonen met behulp van de kracht van de maan.  

Op een meditatieavond zullen we ons verbinden met de maan en zal ik, Luna, middels een gechannelde meditatie boodschappen doorgeven vanuit de spirit world. Onderaan deze pagina vind je een voorbeeld daarvan. 

De energie is voelbaar hoog. En naast de opschoning van je systeem vindt er ook heling plaats. Iedereen die hiervoor openstaat en enige mate van spirituele ontwikkeling heeft, is welkom.

Praktisch

  • Een Volle maan meditatie vindt plaats op de avond van volle maan van 19.30 - 21.30 uur 
  • Inloop vanaf 19.15 uur 
  • De kosten zijn €15
  • Het is fijn om makkelijk zittende kleding aan te doen en een dekentje mee te nemen en sloffen of dikke sokken
  • Maximaal 8 deelnemers

Volle maan meditatie

Gechanneld door Luna met Volle maan - 21 september 2021

Van geven naar ontvangen
Het is een bijzondere maan, de oogstmaan. Een nieuwe energie komt op aarde. De energie van ontvangen, in plaats van geven. Ontvangen is een eigenschap van de vrouwelijke zijnsenergie en met de stralen van de maan stroomt de vrouwelijke zijnsenergie naar de aarde, waarbij het aspect ontvangen wordt versterkt. Alle mensen die nu uitreiken naar volle maan zullen het aspect 'ontvangen' in hun wezen verankerd krijgen...

Natuurlijk zal er altijd een 'geven' zijn om de energie in balans te houden, maar de weegschaal mag nu doorslaan naar ontvangen. Met de lente equinox volgend jaar mag de weegschaal weer naar de andere kant doorslaan, naar geven. Zo is de energie tussen geven en ontvangen altijd in balans.

Wij willen een ieder het volgende meegeven: het lijkt alsof er in ieder mens een programmering aanwezig is van 'ik ben het niet waard te ontvangen', waardoor de energie van ontvangen moeilijk ontvangen kan worden, waardoor de energie tussen geven en ontvangen niet in balans is op aarde. Dit is vele honderden jaren het geval geweest, waardoor de mannelijke energie vrij baan had en welig heeft kunnen tieren op aarde. Maar nu mag het tij worden gekeerd. En de programmering in ieder individu van het niet waard zijn, mag worden veranderd in 'ik ben het waard te ontvangen'. Als deze verandering van programmering een feit is bij een kritieke massa op aarde, dan zal deze energie van ontvangen vrijelijk over de aarde kunnen stromen en ieder ander individu beïnvloeden, waardoor ook diens programmering zal veranderen.

Dit is een belangrijk moment in de tijd, een moment waarop de eerste aanzet wordt gegeven van verandering in energie, van geven naar ontvangen. En de definitieve overgang van de overheersing van mannelijke energie naar de overheersing van vrouwelijke energie, waarbij de mannelijke energie en vrouwelijke energie onderliggend in balans zullen zijn. Waardoor met de lente equinox volgend jaar de energie van geven niet vanuit de mannelijke energie zal plaatsvinden, maar vanuit de vrouwelijke zachte energie. De energie van geven zal daardoor uit het hart komen.en niet meer vanuit het hoofd of ego of persoonlijke wil. En ook dat moment, de komst van de lente volgend jaar, is een belangrijk moment in de tijd. Een soort controlemoment voor ons, even een pas op de plaats om de stand van zaken te bekijken vanuit hoger perspectief.

De eerste aanzet wordt gegeven vanavond met een verandering van programmering. Deze verandering van programmering zal niet alleen plaatsvinden bij degenen die zich nu openstellen voor volle maan, maar bij een ieder die reeds is ontwaakt en weet dat het leven meer behelst dan dat het lijkt. Al vele mensen zíjn ontwaakt en de kritieke massa kán worden bereikt tussen nu en een half jaar. De komende maanden zullen dan ook in het teken staan van deze verandering van programmering.

Gechanneld door Luna