VEELGESTELDE VRAGEN

Het is de allereerste keer dat ik een tantramassage krijg. Wat kan ik verwachten?

Allereerst, je mag zijn zoals je bent. Dat ben ik ook. Ik speel geen toneel en doe me niet anders voor. We zijn twee gelijkwaardige mensen die zijn zoals ze zijn.

Dan, een allereerste keer maken we tijdens een kopje thee kennis met elkaar om het ijs het breken opdat je eventuele spanning los kunt laten en vertrouwen krijgt in mij en dat wat komen gaat. Ik leg je in grote lijnen uit wat je kunt verwachten. Alhoewel het moeilijk voor mij is te vertellen wat er precies gaat gebeuren. Het is een intuïtieve massage en niets staat van te voren vast. En daarbij komt, het is een ervaring, een gevoel, en dat is niet in woorden uit te leggen.

Dus ik vraag je je over te geven en open de sessie in te gaan, zonder dat je alle ins en outs weet. Weet dat overgave de sleutel is tot een goede sessie. En jij hebt zelf die sleutel in handen. Kun je je overgeven en vanuit je hart ontvangen, dan zal een allereerste keer een geweldige ervaring zijn die je je nog lang zult herinneren.

Enkele praktische tips ►


Hoe oud moet je zijn voor een tantramassage?

Een tantramassage is in principe voor iedereen, echter ik maak het liefst een afspraak met je als je ca 40 jaar of ouder bent. Niet alleen omdat ik zelf 40+ ben en me beter kan inleven in deze leeftijdsgroep, maar vooral omdat vanaf deze leeftijd bewustwording van de seksualiteit langzaam maar zeker intrinsieker wordt i.p.v. extrinsiek. Een maximum leeftijd is er niet. Mijn oudste klant is 85 jaar. Nog fit en vitaal in lijf en leden. 


Mag ik je aanraken?

Bij de Tantramassage ben ik de gever van de massage en jij de ontvanger. Tijdens de massage wordt de seksuele energie bij je opgewekt. Een impuls kan zijn dat je iets terug wilt doen. Zie het echter als een uitdaging om alleen te ontvangen.

Maar helemaal stil en 'als voor dood' blijven liggen is ook weer niet de bedoeling. Geniet vooral en ervaar de sensaties in je lichaam. Laat je helemaal opgaan in de energie en beweeg als je daartoe de behoefte voelt. 

Even contact maken vanuit je hart, een hand op mijn been of rug, een liefdevol kneepje in mijn hand of arm is natuurlijk helemaal oké. Dan weet ik als gever dat je het fijn vindt en dat is voor mij ook prettig.

Weet dat de massage niet erotisch is; alleen liefdevol, met alle aandacht gericht op jou.


Kan ik bij je douchen?

Helaas heb ik geen douche. Probeer indien mogelijk vooraf thuis te douchen. De olie die ik gebruik (reukloze amandelolie op natuurlijke basis) is niet supervet en trekt lekker in. Eventuele overtollige olie neem ik naderhand met een handdoek van je af.

Je kunt je in het (ruime) toilet ook opfrissen met een washand, voorafgaande aan en/of na de massage, mocht je dat willen.


Kan ik vandaag een afspraak bij je maken?

Ik doe geen afspraken op de dag zelf. Niet alleen omdat mijn agenda dat vaak niet toelaat, maar ook omdat ik niet 'eventjes' een afspraak maak tussendoor. Een tantrasessie is iets waar je bewust voor kiest.

Weet ook dat ik geen massagesalon heb waar ik tussen 10.00 en 21.30 uur aanwezig ben. Ik ben altijd een uur van te voren aanwezig ter voorbereiding op een sessie.

Ik doe maar één afspraak per dag. Dit vanwege de intensiteit van een sessie. Al mijn aandacht en energie gaan dus uit naar jou en onze afspraak. Daarom ben ik ook flexibel qua tijd en is een eventuele uitloop in de meeste gevallen prima.


Wat als ik een gemaakte afspraak wil afzeggen?

Als je de afspraak wilt afzeggen, dan kan dat natuurlijk. Het is wel fijn om dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van te voren per e-mail aan mij door te geven. Dan heb ik nog tijd om contact op te nemen met iemand die op de reservelijst staat voor die dag. Als je de afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt of niet op de afspraak verschijnt (wat gelukkig zelden gebeurt), dan wil ik je vragen mij hierin te vergoeden en €50 over te maken op mijn bankrekening.