TANTRA VOOR STELLEN

Wil je het vuur van verlangen weer aanwakkeren in je relatie? Wil je je grenzen verleggen of heb je iets te vieren en wil je dat op een speciale manier doen? Wil je je relatie een nieuwe impuls geven? Zoek je samen met je partner verdieping in je seksleven? Of heb je behoefte de 'technieken' van tantramassage te leren?

Ik geef (eventueel samen met mijn collega David) verschillende sessies voor koppels...  

Wil je een vierhandenmassage waarbij de vrouw centraal staat, dan verwijs ik je graag door naar de website van mijn collega David: www.touchoflove.nl

  • In een warme, huiselijke sfeer en veilige setting worden jullie door mij/ons liefdevol verwelkomd. 
  • We starten de sessie altijd met een kennismakingsgesprek en een kopje thee.
  • Als jullie dat willen, doen we voorafgaande aan de massage een meditatie om helemaal in het hier en nu te komen.
  • Het is fijn om mee te nemen: lungi/omslagdoek of badjas en warme sokken of slippers.

Review Vierhandenmassage 

Wat hebben wij genoten van onze ochtend bij jou. De veiligheid en liefde om zo een perfecte ochtend te hebben, dat was gewoon echt zo fijn. Ik heb genoten en zo fijn om te leren hoe je een man echt liefdevol mag aanraken. Ook dat de hele setting gewoon zo fijn en ook best vertrouwd aanvoelde en dat jij mij zo op mijn gemak stelde, dat is gewoon ongekend prachtig. Mijn man was heel de dag in zijn element en waren we gewoon heel de dag genieten en in liefde en merkte ik dat hij vooral mij nog meer vertrouwde. Hij zei wel ik zat wel te denken aan jou. Deze setting zo met 2 vrouwen en maakte hij zich een beetje zorgen om mij, dat is toch hartstikke lief van hem he. Waarop ik heb gezegd dat ik nooit iets zou doen, waar ik niet achter sta en dat het gewoon genieten was om hem dit te geven en te zien genieten. Ja hij was echt beetje versteld dat ik dit aan hem had gegeven en 2 vrouwen hem liefde gaven.