TANTRA VOOR STELLEN

Wil je het vuur van verlangen weer aanwakkeren in je relatie? Wil je je grenzen verleggen of heb je iets te vieren en wil je dat op een speciale manier doen? Wil je je relatie een nieuwe impuls geven? Zoek je samen met je partner verdieping in je seksleven? Heb je behoefte de 'technieken' van tantramassage te leren?

Ik en/of mijn collega David geven de volgende sessies voor koppels:

MASSAGE DELIGHT
* door Luna

In deze sessie staan jullie allebei centraal. De invulling van de sessie is in onderling overleg. Misschien hebben jullie wensen en verlangens die jullie willen ervaren, maar jullie kunnen de invulling ook aan mij overlaten. Veel is mogelijk, zolang het liefdevol is en binnen mijn grenzen. 

Duur: ca 2 tot 2,5 uur.

DUOMASSAGE
* door Luna & David

Deze sessie wordt gegeven door mij en mijn collega David. De man wordt gemasseerd door mij en de vrouw wordt tegelijkertijd gemasseerd door David.

In een warme, huiselijke sfeer en veilige setting worden jullie door ons liefdevol verwelkomd.

Duur: ca 2 tot 2,5 uur.

Praktisch

  • Het is niet alleen fijn om te ervaren, maar ook erg leerzaam.
  • Een andere vraag of invulling van een sessie is altijd bespreekbaar.
  • Prettig om mee te nemen: lungi/omslagdoek of badjas en warme sokken of slippers.