Two-way | interactieve sessie - man 40+

TANTRA FLOW

Een ontdekkingstocht naar liefdevolle intimiteit

De Tantra Flow is een intensieve, intieme en interactieve tantrasessie. Een bijzondere ervaring in samen-Zijn, waarbij jouw hart geraakt zal worden en zich zal openen. Deze ervaring zul je nog lange tijd voelen en koesteren. 

Het is een liefdevol moment van warmte, tederheid en aandacht hebben voor elkaar. Een heilig moment van hart tot hart. Alsof je ondergedompeld wordt in een bad vol tederheid en warmte. Je zult je seksualiteit op een heel andere manier ervaren. Veel dieper, intenser en liefdevoller. 

Als je de reis van lust naar liefde hebt afgelegd en je vanuit een open hart kunt geven en ontvangen, zonder doel of ego, heb je als man een nieuw stadium in je seksualiteit (en spirituele ontwikkeling) bereikt. Nu mag alles er weer zijn, maar wel vanuit liefdevol respect en in totale equilibrium. 

Wat kun je verwachten?

Het verloop van de sessie staat niet van tevoren vast. Het loopt zoals het loopt, dat is flow; mee laten stromen in het moment als een organisch geheel. Misschien wil je het aan mij overlaten, maar wellicht heb je zelf ook wensen of verlangens wat je wilt ervaren. De kunst is om uit je hoofd te blijven en vanuit je gevoel te laten komen wat er komt.

Als de hartconnectie en het wederzijdse vertrouwen er zijn, zullen in deze sessie alle grenzen vervagen. Je hebt geen besef meer van ruimte of tijd. Het zal een diepe intieme en spirituele ervaring zijn. 

Lieve Luna, Zit nog helemaal na te genieten van een fantastische massage-ervaring bij jou. Het was echt geweldig en voelde me vanaf het allereerste moment totaal op mijn gemak bij je. Het is echt een bijzondere gave die je hebt en hoop dat je dit nog heel lang zult kunnen en willen doen. Het allermooiste moment wat me echt geraakt heeft is het einde waar je naast me lag. Het voelde zo vertrouwd, zo liefdevol en respectvol. Terwijl ik je nauwelijks 2 uur daarvoor voor het eerst ontmoette. Als ik terugdenk aan deze ervaring krijg ik meteen weer energie en het raakt me nog steeds. Ik hoop gauw weer eens terug te mogen komen. Ik wilde je toch even via deze email laten weten dat je echt iets met me gedaan hebt. Dank dank dank. Lieve groet, T

Hoi mooie, lieve Luna, Wat vónd ik ons samenzijn geweldig. Dank je wel. Heel fijn om je te leren kennen. Het is zó bijzonder om iemand te treffen die je het vertrouwen geeft dat je jezelf mag laten zien zoals je bent. Dat gaf jij me en dat cadeau ontroert me. Je bent een helder licht, een zuivere bron, je bent puur.

De massage voelde als één vloeiende beweging, een golf van energie die me in totale ontspanning bracht. Het tempo van de flow was zo zalig traag en loom dat ik je aanrakingen tot in het diepst van mn vezels voelde. De tantra flow op de mat voelde voor mij als een verbond. Getroost en geborgen in je armen en toegelaten in de diepte van je prachtige ogen stond de tijd stil.

Ik heb dit nog nooit meegemaakt en als ik er aan terugdenk kan ik het niet begrijpen, alleen maar het gevoel weer oproepen. Ik denk ook dat dit niets met 'rede' of 'begrijpen' te maken heeft.

Het laat me achter in een verlangen naar de plek waar we waren.

Dit alles wilde ik je graag laten weten en hoop dat je dat okee vindt. Ik realiseer me natuurlijk dat dit vooral over mij gaat maar wil vooral zeggen hoe dankbaar ik je ben voor wat je me gaf. En ik zou zó graag verder met je praten...

Lieve Luna, ik hoop dat het je goed gaat en zou je graag weer zien.

Heel veel liefs, 

Beste Luna, Ik wilde je nog hartelijk danken! Ik heb vorige week nog lang met mijn hoofd in de wolken gelopen! Ik voelde me vrijer, opgewekter en met meer zelfvertrouwen. Dat heeft meteen ook doorgewerkt in een mooi, energiek en liefdevol weekend! Dank voor het vertrouwen, de warmte en het veilige gevoel! Hopelijk mag ik in de toekomst nog eens een afspraak bij je maken! Hartelijke groet, Paul