Two-way | interactieve sessie

TANTRA FLOW

Een ontdekkingstocht naar liefdevolle intimiteit

De Tantra Flow is een intensieve, intieme en interactieve tantrasessie. Een bijzondere ervaring in samen-Zijn, waarbij jouw hart geraakt zal worden en zich zal openen. Deze ervaring zul je nog lange tijd voelen en koesteren. 

Het is een liefdevol moment van warmte, tederheid en aandacht hebben voor elkaar. Een heilig moment van hart tot hart. Alsof je ondergedompeld wordt in een bad vol tederheid en warmte. Je zult je seksualiteit op een heel andere manier ervaren. Veel dieper, intenser en liefdevoller. 

Als je de reis van lust naar liefde hebt afgelegd en je vanuit een open hart kunt geven en ontvangen, zonder doel of ego, heb je als man een nieuw stadium in je seksualiteit (en spirituele ontwikkeling) bereikt. Nu mag alles er weer zijn, maar wel vanuit liefdevol respect en in totale equilibrium. 

Wat kun je verwachten?

Het verloop van de sessie staat niet van tevoren vast. Het loopt zoals het loopt, dat is flow; mee laten stromen in het moment als een organisch geheel. Misschien wil je het aan mij overlaten, maar wellicht heb je zelf ook wensen of verlangens wat je wilt ervaren. De kunst is om uit je hoofd te blijven en vanuit je gevoel te laten komen wat er komt.

Een Tantra Flow duurt 2 uur, met uitloop mogelijk naar maximaal 3 uur. Wil je van tevoren aangeven hoelang je de sessie wilt laten duren? Dan houd ik daar rekening mee.

Als de hartconnectie en het wederzijdse vertrouwen er zijn, zullen in deze sessie alle grenzen vervagen. Je hebt geen besef meer van ruimte of tijd. Het zal een diepe intieme en spirituele ervaring zijn.

  • Een Tantra Flow doe ik bij voorkeur als we elkaar al kennen. Dus na een Tantramassage of Sacred Touch. En alleen als het goed voor mij voelt.
  • Ben je nog niet eerder bij mij geweest en wil je toch echt graag de Tantra Flow boeken (bijvoorbeeld omdat je al ervaring hebt met tantra), dan is het fijn om voorafgaande aan de sessie een half uur extra in te plannen voor een gesprek. Dit om de tijd te hebben elkaar goed te leren kennen.

Tantra Flow is een speelse en liefdevolle manier om je seksualiteit te beleven en te verdiepen en meer in contact te komen met je gevoel. Het is ook een fijne sessie als je behoefte hebt aan intimiteit vanuit het hart. Maar misschien heb je je eigen reden om deze sessie aan te gaan...

Hoi mooie Luna, I was walking on sunshine op de terugweg. Ik kan alleen maar zeggen: dank je wel! Voor een open hart, een warm bad en al je wijsheid. Ik moest je dit nog even zeggen :).
Je bent bijzonder...
Veel liefs en hartegroet, F 

Lieve Luna, ik heb een topmiddag gehad. Niet alleen dat je er mooi en lief uitziet, je professionaliteit straalde er ook vanaf. Ik voelde me direct om m'n gemak en kon me echt laten gaan. Toen ik je vertelde dat ik wel kon huilen van geluk, meende ik dat ook. Het was allemaal heel liefdevol en heerlijk om te ervaren. Ik kom heel graag weer bij je terug.
Lieve en dankbare groet, Hans

Beste Luna, Ik wilde je nog hartelijk danken! Ik heb vorige week nog lang met mijn hoofd in de wolken gelopen! Ik voelde me vrijer, opgewekter en met meer zelfvertrouwen. Dat heeft meteen ook doorgewerkt in een mooi, energiek en liefdevol weekend! Dank voor het vertrouwen, de warmte en het veilige gevoel! Hopelijk mag ik in de toekomst nog eens een afspraak bij je maken! Hartelijke groet, Paul