Intensive - man 40+

TANTRA EXPERIENCE

Kennismaken met Tantra

De Tantra Experience is een introductie in Tantra, bedoeld voor mannen (40+) die op een andere manier seksualiteit en intimiteit willen ervaren. Het is een combinatie van intimiteits/seks coaching en tantra.

In de Tantra Experience leer je om op een nieuwe/andere manier met je seksuele energie om te gaan: bewust, met je hart erbij betrokken en met aandacht voor wat er gebeurt. Hierdoor ben je in staat weer in contact te komen met je lijf, je gevoel en met wie je werkelijk bent. 

Tantra Experience is een speelse en liefdevolle manier om tantra te beleven en meer in contact te komen met je innerlijke diepte en rijkdom.

Wat kun je verwachten?

De sessie begint met een gesprek waarin we kennismaken en het hebben over jou en je (seksuele) leven. We bespreken wie jij bent, hoe je in het leven staat en eventuele (seksuele) levensvraagstukken komen aan bod. 

Na het gesprek doen we een korte Hartmeditatie om helemaal in het moment te komen en onze harten te openen naar elkaar.  

Dan doen we Oefeningen die je ook in je privéleven en (seksuele) relatie direct kunt toepassen, zoals bijvoorbeeld een oefening in verbinden, vertrouwen, wheel of consent en ademhalingsoefeningen.

Dan gaan we over tot de Tantramassage. Deze zal plaatsvinden op de massagemat. Je zult door de aanraking gevuld worden met liefdevolle energie en de zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een heerlijk ontspannen gevoel. Je hart wordt geraakt en zal zich (verder) openen. Lees meer over de Tantramassage.

De sessie duurt 3 uur totaal en ik heb wat lekkernijtjes voor ons klaarstaan.