Unieke eendaagse Intensive

SEXUAL AWAKENING

Voor een rijker en bevredigend seksleven 

Deze intensive is een liefdesavontuur voor mannen die hun schroom willen overwinnen en meer in contact willen komen met hun eigen gevoel, om van daaruit in eerlijk, liefdevol en intiem contact te kunnen zijn met een vrouw.

Ik neem jou mee op reis naar de kern van jouw wezen, om deze krachtiger en liefdevoller te maken. Dit is de basis. Van hieruit zul je je steeds zekerder voelen in het contact met een vrouw.

Een goed seksleven hangt samen met wie jij bent. Als jij als persoon transformeert in een zelfbewust, liefdevol en geheeld mens, verandert je seksleven automatisch ten goede. 

Wat kun je verwachten?

De intensive is een exclusieve dag, waarbij al mijn aandacht en energie naar jou uitgaan. 

De inhoud van de dag is een combinatie van intimiteitscoaching en (seksueel) lichaamswerk. Ik hanteer een holistische aanpak, waarbij alle aspecten (lichamelijk, emotioneel, energetisch en spiritueel) van jou als persoon aan bod komen.

Het is geen standaard programma, maar wordt vastgesteld afhankelijk van jouw behoeften en wat er speelt in jouw leven.

In het kort   

  • Deze exclusieve intensive is een hele dag van 10.00 - 16.00 uur, inclusief lunch/lichte maaltijd
  • Ook andere tijden zijn mogelijk, bijvoorbeeld 15.30 - 21.30 uur
  • De dag kent geen standaard agenda, maar het is een selectie van mijn aanbod die op jou worden afgestemd.
  • De kosten voor deze intensive zijn € 750.

Deze dag is ook zeer geschikt voor mannen die hun seksualiteit een impuls willen geven. De liefdevolle seksuele energie gaat weer stromen, waardoor je (seks)leven rijker en bevredigender wordt.

Op deze intensive krijg je van mij een flinke zet in de goede richting. Daarmee ben je er nog niet. Blijven werken aan jezelf is essentieel. Je kunt besluiten na een paar maanden nog een tweede dag te boeken om verder de diepte in te gaan, of bijvoorbeeld te kiezen voor de Secret of Eros, die ik geef samen met mijn collega David, waarin je de kunst van het beminnen onder de knie zal krijgen.

▼ 

De ZELFBEWUSTE man

De zelfbewuste man is in balans. Naast zijn mannelijke energie heeft hij ook zijn warme en zachte kant ontdekt en geïntegreerd in zichzelf en in zijn leven. Hij is doelbewust en vol vertrouwen, maar ook gevoelig en zorgzaam. Hij leeft in totale overgave vanuit zijn ware kern en leeft het leven, zowel in zijn werk als in zijn seksualiteit, als een vrij en onbevangen man. 

De zelfbewuste man leeft en werkt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen in zijn omgeving. Hij heeft zijn vrouwelijke kant aanvaard en is daardoor gevoelig, dienstbaar en spiritueel en met zijn hart betrokken bij het ontdekken en leven van zijn diepste waarheid. 

De zelfbewuste man is geïnteresseerd in het vrouwelijke en houdt ervan de vrouw in vervoering te brengen met al zijn liefde, zorg en toewijding. De zelfbewuste man wil niets liever dan meer liefde in zijn leven brengen.

Ik ben Sacred Intimate Coach en Practitioner en help mannen (o.a. managers, leidinggevenden en CEO's) die hun stijl van werken en leidinggeven wensen te veranderen van hoofd naar hart, van denken naar voelen en van kunstmatige technieken naar authenticiteit. 

Al ruim 20 jaar ben ik bezig met bewustwording en persoonlijke groei en help ik mensen in verbinding te komen met hun ware zelf, hun authenticiteit. Daarin schuilt hun ware kracht en wijsheid. Wie verbonden is met zijn kern hoeft geen toneel te spelen, maar kan zich op een eerlijke en authentieke wijze presenteren aan de buitenwereld.

Door ons intensief samenzijn zal je hart (verder) geopend worden. Hierdoor zul je meer compassie en liefde voelen voor jezelf en voor anderen. 

Jouw innerlijke vrouwelijkheid

"Ik wil leren hoe een vrouw te openen", zei hij.

Ze keek hem aan. "Eerst moet je leren hoe je Haar moet VOELEN" antwoordde ze.

"Nou leer het me dan. Is er geen soort van tantrische massage die ik kan leren om dat te doen?"

"Geen lieverd", zei ze, "je kunt alleen leren voelen in een vrouw door je in je eigen innerlijke vrouwelijke te voelen."

"Wat? ... Hoe?"

"Elke keer dat je je eenzaam voelt, ren je naar buiten om naar gezelschap te zoeken. Als je je verdrietig voelt, ren je naar buiten en zoek je naar entertainment. Als je je geil voelt rende je naar buiten op zoek naar seks ...

... en elke keer dat je naar buiten rent, verwaarloos je haar - jouw innerlijke vrouwelijkheid. '

In jou is er zoveel diepte, maar je bent nooit binnengegaan. Er is pijn die je nog nooit hebt gehad. Er is een verlangen dat je nog nooit hebt gezien. Er is plezier dat je niet eens in je wildste dromen kunt bedenken.

Dat is de Zij.

Zij ligt in je, verwaarloosd en verraden, ongehoord en onzichtbaar en keer op keer verlaten.

Zij kan niet openen, bloeien en schitteren tenzij je naar haar luistert.

Zij kan niet ontwaken voordat jij bij haar bent.

Hoe kun je zelfs denken dat je gewoon een vrouw buiten je kunt openen als je de Zij in jou niet hebt geopend?

Er is een kwetsbaarheid en diepte die nog moet worden gerijpt in jou. Maar je hoopt een vrouw te openen?

Denk je dat je haar kunt binnengaan als je niet je innerlijke rijk bent binnengegaan? Je kunt het beste je fysieke lichaamsdeel in haar steken!

Er is geen truc. Geen tool. Geen techniek.

Als je iets "doet", geef dan alleen maar je acties op, stop met het volgen van je verlangens. Pauzeer een moment en ontdek wat er aan de WORTEL van jouw verlangen is in plaats van dat je al jouw aandacht op het object van jouw verlangen verliest.

De wortels zullen je leiden naar een innerlijke wereld die zo groot is dat je niet kunt geloven dat hij er is. Uitgestrekte ondergrondse grotten VOL met schatten.

Maar je moet kiezen. Kies ervoor om een ​​keer naar beneden en naar binnen te gaan in plaats van naar buiten.

"Dan mijn liefste, dan ... na het ontwikkelen van een liefdevolle relatie met je innerlijke Zij ... DAN kun je een vrouw openen. Je zult niet hoeven te vragen hoe. "

- Shashi Salluna

Man is born as a seed; he can become a flower. It all depends on you, what you do with yourself; it all depends on you whether you grow or you don´t. It is your choice - and each moment the choice has to be faced; each moment you are on the crossroads.
~ Osho ~

Voor welke weg kies jij?