Intensive - Individuele workshop

SECRET OF EROS

Leer de kunst van het beminnen

Hoe fijn is het als man om de kunst van het beminnen en liefhebben te beheersen. Maar... hoe doe je dat? En hoe doe je dat vanuit het hart? Welke aanraking is fijn en sensueel en welke niet? En wanneer raak je van een aanraking opgewonden en wanneer niet?

Niet iedereen weet dit, niet iedereen kan dit van nature. Soms is hulp geboden. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen en het plezier toe in het (seksuele) contact met een vrouw. Wie zijn passie weet te koppelen aan dit zelfvertrouwen en plezier, krijgt een fijne uitstraling en magische handen.

Secret of Eros is een spannende en leerzame sessie voor de man die wil leren een vrouw op handen te dragen. 

In twee sessies van 3 uur leer je van mij en mijn collega David de kunst van het beminnen. David is een ervaren professional op het gebied van (erotische) tantramassage en weet als geen ander hoe je een vrouw kunt liefhebben en beminnen vanuit het hart.

De Secret of Eros is een combinatie van theorie en praktijk. In sessie 1 gaan we in op jou als persoon en als minnaar. We bespreken de juiste houding in het contact met vrouwen in het algemeen en vrouwen en intimiteit in het bijzonder. We oefenen een 'gewone' massage, met name de sfeer en vaardigheden die nodig zijn om een vrouw op haar gemak te stellen.

In sessie 2 gaan we een stap verder. We gaan nu ook de erogene zones masseren, zoals de billen en borsten en als het goed voelt ook de Yoni (vagina).  

David doet de massage voor bij mij, Luna, en ook jij zult oefenen op mij als 'model'.

Je leert een vrouw aan te raken op een manier die wonderen verricht. Een massage vol liefde, tederheid en respect, vol verlangen en erotiek. Een aanraking die niet alleen het hart van de vrouw opent, maar die ook haar vuur van verlangen doet aanwakkeren. 

Praktisch

  • De Secret of Eros bestaat uit 2 sessies van 3 uur
  • Wordt gegeven door Luna & David
  • Je leert op een liefdevolle en praktische manier de kunst van het beminnen
  • De kosten voor deze intensive: € 875.