Two-way | interactieve sessie

SACRED TOUCH

Een reis van lust naar liefde

Een Sacred Touch is een interactieve sessie waarbij je niet alleen ontvangt, maar ook leert aanraken en masseren vanuit je hart.

De Sacred Touch is een respectvol samenzijn van hart tot hart en van ziel tot ziel. De sessie is niet gericht op opwinding en lust, maar op liefde, aanraking, contact maken en elkaar heel bewust aanvoelen.

Als je weinig ervaring hebt in intimiteit en je meer zelfvertrouwen wilt krijgen in (liefdevol) contact met een vrouw, is dit ook een geschikte sessie. 

Wat kun je verwachten?

Als je nog niet eerder bij mij bent geweest dan zal de sessie altijd starten met een (kennismakings)gesprek en een kopje thee. Het mag duidelijk zijn dat het fijn is dat we elkaar eerst leren kennen en we ons op ons gemak voelen bij elkaar, alvorens we de sessie ingaan. Na het gesprek en een uitleg van wat je kunt verwachten, doen we een kort rustmoment en een verbindend ritueel om onze harten te openen naar elkaar. Voelen we allebei dat er een hartconnectie is, dan starten we met de Sacred Touch.

Om en om
Je zult eerst van mij een tantramassage ontvangen. Daarna draaien we het om en kun je mij een massage geven. Ik begeleid je stap voor stap. Elke handeling gaat rustig en bewust en met gerichte aandacht. Het is een soort mindfulness sessie om helemaal in het hier en nu te komen. Je zult merken dat je de juiste 'touch' snel te pakken hebt omdat je hart openstaat. Dit gaat automatisch.

Een sessie duurt 2 uur, maar je kunt ook kiezen voor een sessie van 2,5 uur. Eventueel is uitloop mogelijk. Wil je van tevoren aangeven hoelang je de sessie maximaal wilt laten duren? Dan houd ik daar rekening mee.

Alleen het samengaan van het beste uit hart en seksualiteit kan tot extase leiden. 
~Anais Nin ~

En dan nog dit:

  • Ik accepteer je zoals je bent. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent.
  • Wederzijds respect en gelijkwaardigheid heb ik hoog in het vaandel staan.
  • Er is geen sprake van seksueel contact.
  • Ik ben open minded. Niets is raar of gek, maar ik zal het je meteen liefdevol laten weten als je over mijn grens gaat.

Wil jij en kun jij geven vanuit je hart en niet vanuit je lust, of wil je dit leren? Dan is deze sessie geschikt voor jou.