Two-way | interactieve sessie

SACRED TOUCH

Een reis van lust naar liefde

Een Sacred Touch is een interactieve sessie waarbij je niet alleen ontvangt, maar ook leert aanraken en masseren vanuit je hart.

De Sacred Touch is een respectvol samenzijn van hart tot hart en van ziel tot ziel. De sessie is niet gericht op opwinding en lust, maar op liefde, aanraking, contact maken en elkaar heel bewust aanvoelen.  

"Verander de lage lust in verfijnde liefde en hij wordt meer waard dan een berg van goud."

~Ikkyu~

Wat kun je verwachten?

Om en om
Je zult eerst van mij een tantramassage ontvangen. Daarna draaien we het om en kun je mij een massage geven. Ik begeleid je stap voor stap. Elke handeling gaat rustig en bewust en met gerichte aandacht. Het is een soort mindfulness sessie om helemaal in het hier en nu te komen. Je zult merken dat je de juiste 'touch' snel te pakken hebt omdat je hart openstaat. Dit gaat automatisch.

De Sacred Touch is ook een geschikte sessie als je weinig ervaring hebt in intimiteit of als je meer zelfvertrouwen wilt krijgen in (liefdevol) contact met een vrouw.

En dan nog dit:

  • Ik accepteer je zoals je bent. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe oud je bent.
  • Wederzijds respect en gelijkwaardigheid heb ik hoog in het vaandel staan.
  • Er is geen sprake van seksueel contact.
  • Ik ben open minded. Niets is raar of gek, maar ik zal het je meteen liefdevol laten weten als je over mijn grens gaat.

Wil jij en kun jij geven vanuit je hart en niet vanuit je lust, of wil je dit leren? Dan is deze sessie geschikt voor jou.

Hallo Luna, Ik vond de sessie heel prettig. Ontvangen is fijn maar geven net zo goed. Voor mij is het lichamelijk contact een belangrijk onderdeel. het was misschien wat warm gisteren, maar alles gebeurde in alle rust. Je wist mij goed te raken er was bij mij een ongewone acceptatie. Je wens om mij dat te geven waar ik behoefte aan had kwam helemaal tot zijn recht. Nogmaals ontvangen van liefde-volle aanraking en het geven van liefde-volle aanraking is erg belangrijk voor mij. Een richting verkeer is voor mij een onbegaanbare weg.
Mijn gezegde in respect to Bhudda " het is fijn om te geven en daarvoor niets terug te verlangen" komt een beetje terug in bovenstaande. Tot slot je bent lief en je hemelbed is een heerlijk matje. Liefs R

Lieve Luna, Het is al weer enige tijd geleden dat ik bij je ben geweest. Heb mijn drukke leventje weer opgepakt, maar heb wel steeds aan onze tedere ontmoeting gedacht. Het was een bijzonder fijne ervaring om iemand in mijn armen te hebben en genegenheid te voelen. Ik heb weer het gevoel dat ik er mag zijn. Heb nog wel stappen te zetten maar ik zie perspectief. En dat alles door jou. Elkaar aanraken was een bijzonder prettige ervaring. Dat je beiden geniet en dan vooral van elkaar. Het was voor mij een bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten. Binnen komen als vreemden voor elkaar en naar buiten gaan in verbondenheid heeft mij emotioneel geraakt en een diepe bewondering voor je professionaliteit bij mij achtergelaten. Kom graag nog eens terug. Liefs W. 

Lieve Luna, ik heb een topmiddag gehad. Niet alleen dat je er mooi en lief uitziet, je professionaliteit straalde er ook vanaf. Ik voelde me direct om m'n gemak en kon me echt laten gaan. Toen ik je vertelde dat ik wel kon huilen van geluk, meende ik dat ook. Het was allemaal heel liefdevol en heerlijk om te ervaren. Ik kom heel graag weer bij je terug.
Lieve en dankbare groet, H