Level 1 €35,00 | Hele pakket (1, 2, 3) €50,00

NEW REIKI ACTIVATIE (inwijding)

New Reiki is een nieuwe vorm van Reiki; eenvoudiger en krachtiger. Het is een nieuwe manier om energie door te geven, op afstand te sturen en over te dragen aan anderen. Een sessie duurt slechts 3 tot 5 minuten en kent geen symbolen en handposities, zoals in de traditionele Usui Reiki. Want in deze tijd, waarin de energie op aarde steeds hoger wordt, zijn deze oude hulpmiddelen niet meer nodig.

New Reiki is gebaseerd op het feit dat Reiki "slimme energie" is en zal doen wat nodig is, of we het nu begeleiden of niet. 

Wat is Reiki?

Reiki is het Japanse woord voor de allesomvattende en alles doordringende levenskracht. Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei en Ki. Rei betekent universeel en Ki betekent levensenergie of vitale kracht. Reiki is dus universele levensenergie.

Alle mensen beschikken over universele levensenergie, want deze krijg je bij de geboorte mee. In deze westerse wereld raken we in de loop van ons leven verder van onze natuur verwijderd. Het kanaal waar de Reiki-energie doorheen stroomt, slibt langzaam maar zeker dicht, waardoor doorgeven van energie niet meer mogelijk is. Met een Reiki inwijding wordt dit kanaal weer geopend.

Reiki inwijding

Iedereen kan Reiki energie doorgeven. Je hoeft alleen een inwijding te ondergaan en daarna kun je je handen gebruiken of je intentie om de levensenergie aan een ander (of jezelf) over te dragen. Een inwijding (afstemming of initiatie) is een techniek waarbij de master middels een ritueel of intentie de inwijdeling (ontvanger) helpt de energiefrequentie in zijn/haar systeem te verhogen om een volgend niveau in spirituele groei te bereiken.

Met een Reiki inwijding wordt, zoals ik hierboven schreef, het doorgeefkanaal voor de Reiki energie geopend; de Sushumna nadi. Dit is het centrale energiekanaal (meridiaan) dat langs de ruggengraat loopt. Dit kanaal heeft meerdere knooppunten, de chakra's. Elk chakra heeft zijn specifieke eigenschappen en bijbehorende levensgebieden. 

Het grote gevolg van het openen van het doorgeefkanaal is dat de energie makkelijker langs jouw chakra's kan stromen, waardoor alle levensgebieden aangeraakt en geactiveerd worden. Hierdoor gaat een proces van heling van start.

Na een Reiki inwijding kun je niet alleen energie doorgeven om jezelf en anderen te helen, maar vooral krijgt je spirituele ontwikkeling een enorme impuls.

Drie audio inwijdingen

New Reiki kent 3 levels van inwijdingen. Elk level bouwt voort op het vorige, waardoor de 'kracht' van de energie steeds meer toeneemt. De inwijding is vastgelegd in een audio bestand (stilte).

Level 1

Fysiek energie overdragen: jezelf en anderen helen met handoplegging

Level 2

Energie sturen op afstand naar situaties en personen

Level 3

Masterinwijding waarmee je anderen kunt inwijden

Je kunt alleen Level 1 kopen of het gehele pakket (1 + 2 + 3)

Wat is een audio inwijding?

Een audio inwijding is een mp3-bestand met stilte, waarin de specifieke inwijding energetisch is vastgelegd. Als je het bestand afspeelt, krijg je de inwijding op dezelfde manier als wanneer deze persoonlijk wordt doorgegeven.

Wil je eens een krachtige energietransmissie ervaren, zodat je zeker weet dat energie overdracht middels een MP3 bestand werkt, probeer dan eens de gratis Hart Activatie uit. Deze activatie is gebaseerd op hetzelfde principe als de Reiki-inwijdingen. Hier gratis te downloaden ↓

Eenvoudig bestellen

Je kunt betalen met iDEAL | Paypal | Bancontact. Na betaling is de Activatie of het hele pakket meteen als download beschikbaar.   

Bestel Activatie Reiki (= level 1) - €35,00

Bestel het hele pakket - Reiki 1, 2, en 3 - €50,00

Hoe werkt het?

 • Zorg dat je niet gestoord wordt.
 • Ga lekker zitten of liggen.
 • Ga allereerstmet je aandacht naar je HART en spreek de intentie uit de inwijding in liefde te ontvangen. Dit versterkt de werking.
 • Zet het MP3 bestand aan.
 • Als je het eerste belletje hoort wordt de Activatie gestart.
 • Als je er klaar voor bent spreek je de volgende intentie hardop uit:
  "Ik ben nu klaar om New Reiki level [..] te ontvangen die door Luna Magdalena is voorbereid".
 • De inwijding komt middels geënergetiseerde stilte tot stand.
 • Voel wat de inwijding met je doet. Misschien voel je dat er iets met je gebeurt, maar misschien ook niet. Weet, de inwijding werkt altijd.
 • Na circa 10 minuten hoor je een tweede belletje. De inwijding is beëindigd.
 • Voelt het goed voor je, blijf dan nog even rustig zitten of liggen.
 • Drink een glas water na afloop.
 • Geniet ervan!