ONLINE CURSUS
TANTRA LIFESTYLE

Ontdek het geheim van liefdevolle intimiteit en heilige seks

Welkom in de wereld van liefdevolle intimiteit, seksualiteit en veel meer...

Seksuele gevoelens zijn oergevoelens. Iedereen heeft ze, de een wat meer dan de ander. Vraag is hoe we met deze levenskracht kunnen omgaan. Doen we dat op een natuurlijke, gezonde en evenwichtige manier, dan kunnen we met behulp van deze kracht een fijn leven opbouwen.

In de cursus leer je hoe je jouw seksuele energie op een positieve manier kunt gebruiken om gelukkig te worden en je ontdekt hoe liefdevolle intimiteit en heilige seks daarin een sleutelrol spelen.

Je leert ook om op een nieuwe/andere manier met je seksuele energie om te gaan: bewust, met je hart erbij betrokken en met aandacht voor wat er gebeurt. Hierdoor ben je in staat weer in contact te komen met je lijf, je gevoel en met wie je werkelijk bent.   

Tantra is een traject van lust naar liefde: wie fysieke aantrekkingskracht samen laat gaan met de liefde uit het hart, gaat bouwen aan een nieuw leven.  

Voor wie is deze cursus bestemd?

De online cursus Tantra is voor zowel stellen als singles. Je kan samen met je partner het pad van Tantra bewandelen. Samen het vuur van verlangen weer aanwakkeren, het vuur dat niet alleen fijn is maar ook helend werkt. Je kan het ook beoefenen als single. Jezelf op een liefdevolle manier leren aanschouwen en aanraken. Je zelfwaardering opkrikken, je fysieke behoeftes bevredigen, je leven in de stroom brengen... 

De cursus is voor mensen die: 

 • vaker en dieper gelukkig willen zijn
 • dichter bij hun gevoel willen komen 
 • zichzelf beter willen leren kennen 
 • meer in hun kracht willen gaan staan 
 • meer diepgang wensen in hun leven
 • hun seksleven willen verbreden en verdiepen

☆ voor stellen en singles ☆

De cursus bestaat uit:

8 lessen met theorie, oefeningen, meditaties en energetische activaties: 

 1. Over Tantra
 2. Leven met Hart & Ziel
 3. Gezond & Fit
 4. De helende kracht van Tantra (wat je uitstraalt trek je aan)
 5. Zelfliefde
 6. Heilige seks: liefdevolle intimiteit als snelweg naar God
 7. Tantra als verlichtingsproces
 8. Mediteren

✔ Tantra oefeningen (die je alleen en ook samen kunt doen)
✔ Tantra Empowerments (energetische ondersteuning en activaties)
✔ Boekenlijst met aanbevolen boeken

Praktisch

✔ Je kunt op elk moment starten en je bepaalt zelf hoe lang je over de lessen doet.
✔ Je hebt je hele leven lang toegang tot de cursus.
✔ De cursus kun je grotendeels alleen doen. Je hebt hiervoor geen (seks)partner nodig.
✔ Je kunt de cursus in je eigen tijd en op je eigen tempo doen. 
✔ Je kunt betalen met iDeal | Bancontact 
✔ Na betaling krijg je een eigen login en heb je meteen toegang tot het besloten cursusgedeelte op deze website.   

Tantra leer je niet uit een boekje, het is geen denkwerk. Het is zelf doen en zelf ervaren, actief zoeken en ontdekken. Deze cursus zit daarom vol oefeningen en tips. Het zet je aan om dat wat je hebt geleerd, ook te doen. Door te ervaren vergeet je het nooit meer, het zit voor altijd opgeslagen in jouw systeem.   

Seksuele energie | Heilige seks | Lingam en Yoni | Aura | Chakra's |  Bewustwording | Ziel | Levensenergie | Zelfliefde | Gezonde voeding | Liefdevolle intimiteit | Kundalini Activatie | Verlichting | Hartmeditatie | Lichaamsbewustzijn | Tantramassage | Aantrekkingskracht

Tantra... A way of living

Tantra is geen kunstje dat met het leren van een paar techniekjes onder de knie te krijgen is. Het is werken aan jezelf, op elk vlak, op elk niveau, op elk moment van de dag. Van ontdekken en loslaten, van leren vertrouwen en voelen, van durven afbreken en weer opbouwen, van liefde en verbinden. Leer jezelf echt kennen, omarm jezelf, heb jezelf lief, je bent het meer dan waard! Het geluk lacht je toe, als je deze uitdaging aangaat en tot een goed einde brengt.  

Tantra is een way of living, een bewuste manier van in het leven staan: zelf verantwoordelijkheid nemen voor je geluk door bewust in het leven te gaan staan. Tantra is jezelf leren kennen, van wat fijn is en niet fijn is, van wat heel is en wat beschadigd is. Het is bewust worden van wat je aantrekt en afstoot, van de liefde voor jezelf én de liefde voor anderen. 

 Door jezelf te leren kennen, krijg je de kans om van jezelf te gaan houden. Jouw zelfbeeld is de essentie, jouw zelfbeeld bepaalt jouw gevoel. Zijn jouw gedachten over jezelf negatief, dan voel je je vaak slecht. Heb je een positief beeld van jezelf, dan ben je vaak blij met jezelf. En daar gaan we in deze cursus aan werken: aan een eerlijk beeld van jezelf!

Tantra is meer dan liefdevolle intimiteit en seksualiteit. Het is een levensstijl. Daarom is deze cursus breed opgezet. We focussen niet alleen op liefdevol contact, maar op meerdere aspecten van het leven. Feitelijk leren we je in de cursus de voorwaarden waaraan voldaan moet worden om überhaupt liefdevol en innig contact te kunnen hebben.  

Liefdevolle intimiteit → jezelf helen & liefhebben → bevredigende relaties → vervulling & geluk

Wie is Luna?

Mijn proces van persoonlijke groei en bewustwording kreeg in 2006 een enorme impuls toen ik het pad van Tantra ging bewandelen. Ik ontdekte hoe krachtig seksuele energie kan zijn en wat voor invloed liefdevolle intimiteit en seksualiteit op jezelf en je leven kan hebben.

Graag wil ik mijn kennis, wijsheid en ervaring met jou delen. Alles wat ik in de cursus aanbied heb ik zelf aan den lijve ondervonden en ervaren. De cursus bevat dan ook autobiografische elementen.

Ik wens je veel plezier met de cursus!

In liefde, Luna ❤ 

Tantra is een levensstijl om je hart te openen (liefde),  je gezondheid te versterken (kracht) en je bewustzijn te vergroten (wijsheid). Dat ook jij mag groeien in liefde, kracht en wijsheid.

Wie is David? 

Ik ben een warm en aangenaam mens, een man die zijn energie graag met anderen deelt. Ik masseer inmiddels 20 jaar. Mijn liefde, enthousiasme en vitaliteit breng ik tijdens het masseren over op mijn klanten.

Ik ben geen kinky man die zichzelf moet bewijzen, ook geen zweverig type die boven alles en iedereen wil uitstijgen. Ik ben een gewone man die de reis in zichzelf heeft gemaakt, een warm mens die zijn bevindingen graag wil delen met anderen.

Masseren is slechts een deel van mijn leven. Ik ben ook soulcoach. Mensen die worstelen met het leven help ik met verzachting en inzichten. Daarnaast schrijf ik artikelen over spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei.

Groet, David

Wie uit zijn of haar comfortzone durft te stappen, zal het leven op een andere manier gaan beleven, vol nieuwe uitdagingen. Zie het als een kans om te groeien. Grijp die kans en jouw moed wordt beloond!

De 12 voordelen van Tantra

 1. Je leert jezelf en anderen beter kennen (levenswijsheid als voorwaarde voor geluk)
 2. Je leert meer mee te stromen met het leven (go with the flow)
 3. Je leert meer te genieten van het leven (weg met al die sombere gedachten)
 4. Je leert jezelf meer te accepteren (positief zelfbeeld)
 5. Je leert weer bij je gevoel te komen (meer uit je hoofd)
 6. Je leert meer te genieten van fysieke aanraking (je openen voor anderen)
 7. Je leert je op een liefdevolle manier te verbinden met andere mensen (in vrijheid en gelijkwaardigheid samenzijn)
 8. Je leert je meer te ontspannen (energie gaat stromen)
 9. Je leert meer in vertrouwen te zijn (laat de controle los)
 10. Je leert los te laten wat je niet meer dient (oude banden en ballast)
 11. Je leert meer op een spontane manier in het leven te staan (verras en laat je verrassen)
 12. Je leert meer levenskracht te genereren (doelen bereiken)

Tantra is het leven omarmen, in alle hoedanigheden, in alle soorten en maten. Tantra is leven! In de cursus nemen we je bij de hand om dit nieuwe leven te ontdekken.