ONLINE CURSUS
TANTRA LIFESTYLE

Ontdek het geheim van een gelukkig leven

ONLINE CURSUS
TANTRA
LIFESTYLE

ontdek het geheim van een gelukkig leven

Welkom in de wereld van Tantra. Wij zijn Luna en David en allebei hebben we een goedlopende tantrapraktijk. De ervaring die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren willen we graag met jou delen. Omdat niet iedereen bij ons kan komen, hebben we onze kennis samengebracht in deze online cursus.

Gewoon thuis aan jezelf werken. Want dat is Tantra: aan jezelf werken. Waarom? Om het geluksgevoel, dat soms diep weggestopt zit, weer naar boven te halen en te ervaren. Gelukkig zijn met jezelf, met de mensen om je heen en met het leven. En dat doen we  in deze cursus op een leuke, fijne en spannende manier: met behulp van liefdevolle intimiteit en seksualiteit.

Wie jij bent en wat je uitstraalt trek je aan

In de cursus leer je hoe je met behulp van liefdevolle intimiteit en seksualiteit een fijne en magische uitstraling kunt krijgen. Want is je uitstraling positief en liefdevol, dan zal het leven zich ten goede keren en lacht het geluk je toe.

Tantra is geen doel op zich, maar een middel om die magische uitstraling te bereiken. Niet zomaar een middel, maar een supermiddel. Het is een snelweg naar het licht en de liefde in jezelf, naar je geluksgevoel dat tot ver in de omtrek voelbaar is voor anderen.

Dit geluksgevoel zit diep weggestopt in jezelf. Achter blokkades, zoals oude overtuigingen (bijvoorbeeld: ik ben niet goed genoeg), fysieke ongemakken (bijvoorbeeld: slechte conditie) en oude pijn (Bijvoorbeeld: herinnering aan een naar voorval). Wie deze blokkades weet te slechten, zal zich vanzelf gelukkiger gaan voelen. Geluk is de prijs die je krijgt voor het werken aan jezelf. Dit is wat anders dan het geluk dat je kan kopen met geld. Dat is kortstondig geluk. Na een tijdje wil je vaak weer wat nieuws, wat anders. Wij hebben het in deze cursus over een diep gevoel dat de basis is van een nieuw leven, een gevoel dat je op elk gewenst moment kunt versterken in jezelf.

Werken aan jezelf
Wil je het geluksgevoel ervaren, dan zal je met jezelf aan de slag moeten. Want wie aan zichzelf werkt wordt een aangenamer mens. Een mens die met open armen ontvangen wordt door andere mensen. De scherpe kantjes verdwijnen en dat voelen de mensen om jou heen. 

Door aan jezelf te werken verander je dus niet alleen vanbinnen - je wordt gelukkiger - ook je leven krijgt een boost (buiten jezelf). Werken aan jezelf kan ook leuk en spannend kan zijn, dat bewijst Tantra. In de cursus leren we je hoe je dat doet en hoe liefdevolle intimiteit daarin de sleutel is...

Gooi het roer om!

Tantra is geen kunstje dat met het leren van een paar techniekjes onder de knie te krijgen is. Het is werken aan jezelf, op elk vlak, op elk niveau, op elk moment van de dag. Van ontdekken en loslaten, van leren vertrouwen en voelen, van durven afbreken en weer opbouwen, van liefde en verbinden. Leer jezelf echt kennen, omarm jezelf, heb jezelf lief, je bent het meer dan waard! Het geluk lacht je toe, als je deze uitdaging aangaat en tot een goed einde brengt.  

Staat jouw manier van leven niet garant voor een gelukkig en overvloedig leven? Blijft een diep geluksgevoel uit, ondanks al jouw inspanningen? Blijft het succes in jouw leven uit, in de zin van een inspirerende baan waar je energie van krijgt, of een bevredigende relatie waar je gelukkig van wordt? Dan is het tijd het roer in je leven om te gooien! Dat kan een beetje zijn, dat kan radicaal zijn. Maar doe iets. Het komt je niet aanwaaien.

Dus... Wil je echt gelukkig worden, dan zal je het roer moeten omgooien en de focus op jezelf en je eigen leven moeten richten. Het echte geluksgevoel zit namelijk ín jezelf. En alleen jij kan die knop vanbinnen omzetten en jezelf gelukkig maken! En dit geluk straal je uit, met alle positieve gevolgen van dien.

Dit betekent een andere manier in het leven staan, op een manier die ons niet is aangeleerd en waaraan we dus niet gewend zijn. Op een bewuste manier aan jezelf werken, de blokkades tussen jou en jouw geluksgevoel opsporen en opruimen. Dit hoeft niet eng, vervelend of saai te zijn. Het kan ook leuk, spannend en zelfs opwindend zijn. Dit is de kracht van Tantra. Welkom in de wereld van Tantra... 

Welkom in de wereld van liefdevolle intimiteit, seksualiteit en veel meer...

Tantra... A way of living

Tantra is geen kunstje, maar een way of living, een manier van in het leven staan: zelf verantwoordelijkheid nemen voor je leven door bewust in het leven te gaan staan. Tantra is jezelf leren kennen, van wat fijn is en niet fijn is, van wat heel is en wat beschadigd is. Het is bewust worden van wat je aantrekt en afstoot, van de liefde voor jezelf én de liefde voor anderen. 

Door jezelf te leren kennen, krijg je de kans om van jezelf te gaan houden. Jouw zelfbeeld is de essentie, jouw zelfbeeld bepaalt jouw gevoel. Zijn jouw gedachten over jezelf negatief, dan voel je je vaak slecht. Heb je een positief beeld over jezelf, dan ben je blij met jezelf. En daar gaan we in deze cursus aan werken. 

Tantra is dus meer dan liefdevolle intimiteit en seksualiteit. Het is een levensstijl. Daarom is deze cursus breed opgezet. We focussen niet alleen op liefdevol contact, maar op meerdere aspecten. Feitelijk leren we je in de cursus de voorwaarden waaraan voldaan moet worden om überhaupt liefdevol en innig contact te kunnen hebben.

Liefde en Seksuele energie

Seksuele gevoelens zijn oergevoelens. Iedereen heeft ze, de een wat meer dan de ander. Vraag is hoe we met deze levenskracht, want dat is het, omgaan. Doen we dat op een natuurlijke en gezonde manier, dan kunnen we met behulp van deze kracht een fijn leven opbouwen. We worden er gelukkig van. Doen we dat op een gekunstelde en ongezonde manier, dan kunnen we er veel mee kapot maken. We worden er ongelukkig door. 

Ben je ontevreden, dan sta je voor een keuze: ga je door op de oude, bekende manier, inclusief ontevredenheid, of ben je bereid het roer om te gooien en naar nieuwe, onbekende gebieden van het leven te varen. Daar waar het leven fijner, bevredigender en spannender is...

Seksuele energie is dus een enorme kracht die je kan helpen maar ook kan tegenwerken. Door ermee om te leren gaan, wordt het een enorme ondersteunende kracht. Voor jonge mensen op hun pad vol nieuwe ontdekkingen, voor ouderen mensen de kans om platgetreden paden te verlaten. Wat maakt het verschil? Wanneer werkt seks opbouwend, wanneer is het afbrekend? Liefde! Liefde maakt het verschil. Als er naast fysieke lust ook liefde in het spel is, dan kunnen we met de seksuele kracht ons leven een enorme impuls geven. Wat die liefde precies is, leggen we je uit in de cursus.

Je leert ook om op een nieuwe/andere manier met je seksuele energie om te gaan: bewust, met je hart erbij betrokken en met aandacht voor wat er gebeurt. Hierdoor ben je in staat weer in contact te komen met je lijf, je gevoel en met wie je werkelijk bent.  

Er is zoveel meer, zoveel moois om nog te ontdekken, maar je moet er wel iets voor doen. Ga jij de uitdaging aan? 

Tantra... een ontdekkingsreis

Tantra is het ontdekken van het geheim van de ander, het delen van liefdevolle intimiteit, het ervaren van hartstochtelijke verlangens. Het is diepe bewondering voelen en uiten, een vorm van dienstbaar zijn aan de ander, het gevoel er helemaal te mogen zijn. Het is afdalen in de diepe krochten van jezelf en de ander, een reis naar de geheimen van het leven, het is extase in optima forma, de poort tot de zevende hemel op aarde. Het is puur licht, puur bewust zijn, puur voelen.

Tantra is een totale verbinding aangaan met een ander. Je volledig openen en verbinden met de ander. Dus niet alleen seksueel, maar helemaal, van top tot teen, vanbinnen en vanbuiten. Dat kan alleen als je hart naar de ander openstaat. Als alles er mag zijn, zonder enig oordeel, als alles diepe bewondering opwekt, zonder enige beperking, zonder jezelf in te houden.

Wie Tantra beoefent, gaat op een ontdekkingsreis. Je weet niet hoe het samenzijn verloopt en waar je terechtkomt. Je weet ook niet wat je onderweg tegenkomt aan gevoelens, gedachten en emoties. Of er misschien angst, verdriet, schaamte, schuld en spijt opborrelt. Door samen een sfeer van bewondering en acceptatie te scheppen, kan alles naar boven komen wat boven moet komen, wat geheeld mag worden. Stap voor stap, beetje bij beetje, rustig aan. En dat in een heerlijk bedje vol liefde en licht...

Tantra... een ervaringsreis

Tantra leer je niet uit een boekje, het is geen denkwerk. Het is zelf doen en zelf ervaren, actief zoeken en vinden. Deze cursus zit daarom vol oefeningen en tips. Het zet je aan om dat wat je hebt geleerd, ook te doen. Door te ervaren vergeet je het nooit meer, het zit voor altijd opgeslagen in jouw systeem. 

Hulp
Professionele hulp inschakelen van iemand met kennis en ervaring, kan ook nodig zijn. Als je even niet verder komt, als het je aan moed ontbreekt, als je behoefte hebt aan reflectie. Hij of zij kan je aan de hand meenemen en verder helpen. Zoek iemand waarmee je een sterke klik voelt. Je bouwt toch een vertrouwensrelatie op.

Samen
Je kan ook iemand zoeken die dit pad ook wil bewandelen. In vrijheid en gelijkwaardigheid samen op onderzoek uitgaan. Is die persoon er nu niet, ga dan met jezelf aan de slag. Doe alvast voorbereidend werk. Dit vergroot de kans op een fijne ontmoeting!

Laat je verrassen
Tantra beoefenen geeft hoop, biedt kansen. Misschien niet altijd op de manier die jij in gedachten hebt, maar dat kan heel verrassend werken. Laat je verrassen. Stel je open. Ga de uitdaging aan. 

Liefdevolle intimiteit → jezelf helen & liefhebben → bevredigende relaties → vervulling & geluk

Voor wie is deze cursus bestemd?

Eigenlijk is deze cursus voor iedereen. Iedereen kan ervan leren, iedereen kan zijn of haar voordeel ermee doen. Een beetje of juist heel veel. Het is geschikt voor mensen met en zonder vaste relatie. Je kan het beoefenen met je vaste partner. Samen het pad van Tantra bewandelen. Samen het vuur van verlangen weer aanwakkeren, het vuur dat niet alleen fijn is maar ook helend werkt. Je kan het ook beoefenen met een ander, als je partner daar geen probleem mee heeft. Maar ook als single. Gewoon met jezelf. Jezelf op een liefdevolle manier leren aanschouwen en aanraken. Je zelfwaardering opkrikken, je fysieke behoeftes bevredigen, je leven in de stroom brengen...

De cursus is voor mensen die:

 • vaker en dieper gelukkig willen zijn (tevreden en enthousiast)
 • dichter bij hun gevoel willen komen (minder denken, meer voelen)
 • zichzelf beter willen leren kennen (wie ben ik en wat maakt me gelukkig)
 • meer in hun kracht willen gaan staan (minder schaamte, verlegenheid en terughoudendheid)
 • meer bevrediging zoeken in wat ze doen (zingeving, vervulling en voldoening)
 • meer diepgang wensen (inhoud geven aan jouw leven en aan de contacten met anderen)
 • hun seksleven willen verbreden en verdiepen (diepe extase en bevrediging)
 • zich meer verbonden willen voelen (met zichzelf, anderen en het leven)
 • toe zijn aan nieuwe (meer geestelijke) uitdagingen (vernieuwing, verandering)

Voor wie niet eigenlijk...

Praktisch

✔ Je kunt op elk moment starten en je bepaalt zelf hoe lang je over de lessen doet.
✔ Je hebt je hele leven lang toegang tot de cursus.
✔ De cursus kun je grotendeels alleen doen. Je hebt hiervoor geen (seks)partner nodig.
✔ Je kunt de cursus op je eigen tempo doen. 
✔  De cursus kost €149,00. 
✔ Je kunt betalen met iDeal | Paypal | Bancontact | Creditcard
✔ Na betaling krijg je een eigen login en heb je meteen toegang tot het besloten cursusgedeelte op deze website.   

De cursus bestaat uit:

8 lessen met theorie, oefeningen, meditaties en energetische activaties: 

 1. Over Tantra
 2. Leven met Hart & Ziel
 3. Gezond & Fit
 4. De helende kracht van Tantra (wat je uitstraalt trek je aan)
 5. Zelfliefde
 6. Heilige seks: liefdevolle intimiteit als snelweg naar God
 7. Tantra als verlichtingsproces
 8. Mediteren

✔ Tantra oefeningen (die je alleen en ook samen kunt doen)
✔ Tantra Empowerments (energetische ondersteuning)
✔ Boekenlijst

Seksuele energie | Tantramassage | Aura | Chakra's | Lingam en Yoni | Bewustwording | Ziel | Levensenergie | Zelfliefde | Gezonde voeding | Liefdevolle intimiteit | Kundalini Activatie | Zelfliefde | Verlichting | Hartmeditatie | Lichaamsbewustzijn | Wet van Aantrekking | Seksmagie

Wie is Luna?

Ruim 20 jaar geleden is mijn proces van bewustwording begonnen. Een cursus Reiki was mijn eerste stap en vele cursussen volgden. Met vallen en opstaan heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik dichter bij mijn gevoel en authenticiteit gekomen.

Dit proces kreeg in 2006 een enorme impuls toen ik het pad van Tantra ging bewandelen. Ik ontdekte hoe krachtig seksuele energie kan zijn en wat voor invloed liefdevolle intimiteit en seksualiteit op jezelf en je leven kan hebben.  

Graag wil ik mijn kennis, wijsheid en ervaring met jou delen. Alles wat ik in de cursus aanbied heb ik zelf aan den lijve ondervonden en ervaren. De cursus bevat dan ook autobiografische elementen.

Ik wens je veel plezier met de cursus!

In liefde, Luna ❤ 

Tantra is een levensstijl om je hart te openen (liefde),  je gezondheid te versterken (kracht) en je bewustzijn te vergroten (wijsheid). Dat ook jij mag groeien in liefde, kracht en wijsheid.

Wie is David? 

Ik ben een warm en aangenaam mens, een man die zijn energie graag met anderen deelt. Ik masseer inmiddels 20 jaar. Mijn liefde, enthousiasme en vitaliteit breng ik tijdens het masseren over op mijn klanten.

Ik ben geen kinky man die zichzelf moet bewijzen, ook geen zweverig type die boven alles en iedereen wil uitstijgen. Ik ben een gewone man die de reis in zichzelf heeft gemaakt, een warm mens die zijn bevindingen graag wil delen met anderen.

Masseren is slechts een deel van mijn leven. Ik ben ook soulscoach. Mensen die worstelen met het leven help ik met verzachting en inzichten. Daarnaast schrijf ik artikelen over spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei.

Groet, David

Wie uit zijn of haar comfortzone durft te stappen, zal het leven op een andere manier gaan beleven, vol nieuwe uitdagingen. Zie het als een kans om te groeien. Grijp die kans en jouw moed wordt beloond!

De 12 voordelen van Tantra

 1. Je leert jezelf en anderen beter kennen (levenswijsheid als voorwaarde voor geluk)
 2. Je leert meer mee te stromen met het leven (go with the flow)
 3. Je leert meer te genieten van het leven (weg met al die sombere gedachten)
 4. Je leert jezelf meer te accepteren (positief zelfbeeld)
 5. Je leert weer bij je gevoel te komen (meer uit je hoofd)
 6. Je leert meer te genieten van fysieke aanraking (je openen voor anderen)
 7. Je leert je op een liefdevolle manier te verbinden met andere mensen (in vrijheid en gelijkwaardigheid samenzijn)
 8. Je leert je meer te ontspannen (energie gaat stromen)
 9. Je leert meer in vertrouwen te zijn (laat de controle los)
 10. Je leert los te laten wat je niet meer dient (oude banden en ballast)
 11. Je leert meer op een spontane manier in het leven te staan (verras en laat je verrassen)
 12. Je leert meer levenskracht te genereren (doelen bereiken)

Tantra is het leven omarmen, in alle hoedanigheden, in alle soorten en maten. Tantra is leven! In de cursus nemen we je bij de hand om dit nieuwe leven te ontdekken.