Dank voor de heerlijke en tedere massage

11-05-2015 11:05

Hoi Luna,

Ik wil je via deze weg nog bedanken voor de massage van afgelopen vrijdag. Vooraf wist ik het hoe en waarom ik voor deze massage had gekozen goed te benoemen, na de massage was ik toch wel wat sprakeloos. Ik heb je tedere aanraking en liefde zeer gewaardeerd. Vooral het gedurende de massage nog even vragen of het nog allemaal goed ging vond ik erg prettig.

Daarnaast voelde het toch wel als een soort van overwinning op mezelf dat alles redelijk snel vertrouwd voelde qua aanraking eigenlijk al bij het uitkleedritueel. 

Het naschokken na de massage vond ik heel apart, maar jij wist me hier ook gerust te stellen, al met al een zeer aparte ervaring. Ik heb o.a. het gevoel dat mn handen, voeten etc nog altijd een beetje tintelen en warm aanvoelen. M.n. zaken als het wasritueel, de lange halen van de middel richting de nek heb ik als erg helend ervaren. Daarnaast vergeet ik ongetwijfeld zaken omdat ik af en toe helemaal in m’n eigen wereldje belandde.  

De terugreis met het OV vanuit Noordwijk was heerlijk, ik zat even helemaal in m’n eigen wereldje, en genoot eigenlijk van alle dingen om me heen. Geen ergernis of stress. Nu voel ik me nog steeds top. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet, het was het dubbel en dwars waard en voelde me redelijk snel op m’n gemak.

Je bent een erg lieve vrouw! Het was uiteraard natuurlijk wel spannend en nieuw voor mij een dergelijke massage.
Ik heb goede hoop dat ik me volgende keer nog meer zou kunnen overgeven.

Nogmaals dank voor de heerlijke en tedere massage, en ik hoop dat ik t.z.t. nog een keer
mag terugkomen ;-) dan wat mij betreft wederom voor 2 uur.

Groetjes K

—————

Terug