Sign of the times

08-09-2012

Lange tijd heeft de mens op aarde in duister geleefd; hij was zich niet bewust van de geestelijke werkelijkheid. Door onwetend te zijn, kon de mens op aarde aspecten van zichzelf ontwikkelen die in de geestelijke wereld onderbelicht blijven, zoals zijn wil, ego, emoties en verstand. Maar nu keert het licht terug op aarde. De mens mag zich herinneren wie hij werkelijk is: een belichaming van zijn grootse ziel, zijn ziel die vele malen naar de aarde kwam om lessen te krijgen in de stof. Aangezien nieuwe en meer geestelijke lessen wachten, mag de sluier worden opgetrokken. De mens mag ontwaken uit zijn aardse slaap...

Om wakker te worden zijn vaak schokkende gebeurtenissen nodig. Hierdoor neemt de mens afstand van zijn oude en vertrouwde leven en gaat hij op zoek naar nieuwe visies en vaardigheden. Het leven is geen gegeven, maar een continu ontwikkelingsproces voortgestuwd door meer en minder ingrijpende gebeurtenissen.

De huidige veranderingen op aarde zijn nodig om de mens te laten ontwaken. Maar wat is ontwaken? En waar is de geestelijke wereld, wat is het licht en waar is mijn ziel? Voor antwoorden op deze vragen raden we je aan het ebook van Ismaël te lezen: Openbaringen van Sananda.

Ismaël bij de NCRV


Dit artikel mag verspreid worden, mits onder vermelding van:
Ismaël Sananda - www.newearthcreation.nl