One-way sessie

KUNDALINI TANTRA
Extase & Geestelijke verruiming


Kundalini Tantra is een uitbreiding van de Tantramassage, waarbij de opgewekte seksuele energie de kundalini activeert. Met een ademhalingstechniek wordt de kundalini energie via je ruggengraat omhoog gestuwd richting je kruin. Het uiteindelijke doel is om de kundalini energie in de kruin te laten vermengen met goddelijke energie (vereniging van shakti en shiva).

Na enige oefening (soms ook al de eerste keer) zul je extase ervaren; een verruimd bewustzijn dat los staat van tijd en plaats. Dit nieuwe bewustzijn zul je meenemen in je dagelijks leven. 

Zoals een klant het een paar weken na de sessie omschreef: "Door onze sessie is mijn leven echt veranderd. Ik voel me herboren. Ik kijk en zie anders. Ik luister en hoor anders. Ik praat anders en gebruik andere woorden. Ik voel anders en doe anders."

Ik heb het ontwaken van de kundalini zelf meegemaakt en ik kan je vanuit mijn jarenlange ervaring helpen . 

Het is de start van een nieuwe ontdekkingstocht; een fase van bewust in het leven staan.  

Wat is Kundalini?

Kundalini is een woord uit het Sanskriet dat 'opgerold' betekent. Je kunt kundalini zien als een energie dat slapend is en opgerold ligt (als een slang) in je basischakra (aan het begin van je ruggengraat). 

Als de Kundalini energie geactiveerd wordt en ontwaakt, stijgt deze door de chakra's vanuit je stuit via de ruggengraat omhoog naar je kruin. Doordat de energie door alle chakra's heengaat, zorgt de Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak.

De Kundalini energie is in iedereen aanwezig, ook al ben je je hiervan niet altijd bewust. Zie het als een reservoir van ongebruikte en uiterst krachtige energie dat je opeens kunt aanspreken. Hierdoor neem je in kracht toe, zowel in je dagelijkse bezigheden als bij je spirituele ontwikkeling. 

De kundalini die vrij door alle energiebanen en langs alle energiecentra (chakra's) stroomt, geeft een gevoel van balans, controle, mogelijkheden en pure levendigheid.  

Margot Anand (schrijfster van o.a. de boeken 'Tantra, een weg naar intimiteit en extase' en 'Tantrische liefde' omschrijft het als verliefd zijn op het leven. Het maakt dat je meer doet dan alleen je plicht. Je neemt ten volle deel aan het leven en deelt je vreugde, pijn, talenten en waarheid met de mensen om je heen. Hierbij zijn de chakra's de zeven tantrische sleutels:

  1. zeg 'ja' tegen het leven
  2. ga mee met de stroom van je levenskracht
  3. vertrouw op jezelf en laat dat zien
  4. open je hart voor jezelf en anderen
  5. wees authentiek in het uitdrukken van je creativiteit en waarheid
  6. kijk naar binnen voor helderheid en inzicht
  7. maak kennis met dankbaarheid, spirituele vrede en de kunst om het leven ten volle te leven.

Praktisch

In het gesprek voorafgaande aan de massage vertel ik je meer over kundalini, chakra's en het proces van bewustwording. Ook doen we een chakrameditatie en je krijgt een Kundalini Activatie van mij. Ik leer je de ademhalingstechniek en leg je uit hoe je de kundalini energie thuis weer kunt opwekken.

✔ Kundalini Tantra is een uitbreiding van de Tantramassage.
✔ De duur van de sessie is minimaal 2 uur, houdt rekening met 2,5 uur. 
✔ De sessie is alleen geschikt als je in staat bent je ejaculatie te controleren (of dit wilt leren). 
✔ Het is fijn als je de e-cursus Tantra hebt gedaan, voorafgaande aan deze sessie.


Kundalini Tantra is een start van een nieuwe manier van in het leven staan en tegen het leven aankijken. Je zult dichter bij je ziel en je levensbestemming komen.