Collega's > Thera

KASHMIRISCHE MASSAGE

door Thera

Mijn naam is Thera. Ik sta liefdevol in het leven en ben een echt mensenmens. Ik maak makkelijk contact en laat je snel op je gemak voelen. Het verbinden met een medemens is iets wat me diep vervult. Als de verbinding er is, ervaar ik aanraken als iets natuurlijks. Graag ontvang ik jou, maak ik verbinding met jou en laat ik je vanuit mijn hart genieten van mijn liefdevolle strelingen.

Ik geef o.a. Kashmirische massage:

Deze massage is op de massagemat.
We starten in zittende positie, tegenover elkaar. Dan kom je (mits mogelijk) op mijn schoot zitten en neem ik je in een koesterende omhelzing waarin je je mag laten dragen en wiegen. Ik leg je langzaam neer en masseer je ritmisch als in een dans. Als je daartoe de behoefte voelt mag je mij licht aanraken. Zo draag je bij aan het samen opgaan in de ritmische aanraking. 

Neem eens een kijkje op website van Thera voor meer aanbod:

TANTRA BY LOVING TOUCH

Via tantra kan je je volledige zelf tot expressie laten komen. Heel bevrijdend. Alles mag er zijn. Je mag je volledige zelf verwelkomen.

Maar hoe doe je dat? Zelf heb ik ontdekt dat mijn verlangens mij de weg wijzen naar wat diep van binnen in mij huist, wat geleefd wil worden. Op veel van onze verlangens rust een oordeel. Dat stimuleert om een verlangen te ontkennen, weg te stoppen. Dat kan best een tijdje goed gaan. Maar vroeg of laat vraagt het toch weer om aandacht. En dan?

Doe het eens anders. Erken je verlangen. Benoem het. Het is onderdeel van jou. Het maakt je tot wie je bent. Geef het aandacht. Dat is een eerste stap. Van daaruit kan je gaan onderzoeken wat je ermee wil.

Op lichamelijke aanraking rust in onze maatschappij een taboe. Ervoor uitkomen dat je op dat vlak behoeftes hebt is veelal not done. Terwijl het een volstrekt normale menselijke behoefte is. Baby's overleven niet als ze niet worden aangeraakt. Als volwassene overleven we misschien wel, maar het doet ons geen goed.

Ook jouw behoefte aan lichamelijke aanraking mag er zijn. Het laten stromen van je levensenergie is niet alleen heerlijk, maar ook helend.

Voel je welkom in mijn praktijk!

Wie is Thera

Ik sta liefdevol in het leven en ben een echt mensenmens. Ik maak makkelijk contact en laat je snel op je gemak voelen. Het verbinden met een medemens is iets wat me diep vervult. Als de verbinding er is, ervaar ik aanraken als iets natuurlijks.

Dat is niet altijd geweest, maar gelukkig heb ik een weg gevonden waarin ik mijn natuurlijke verlangen en vermogen tot liefdevol aanraken weer een plek heb kunnen geven.

Ik ontving zo'n zes jaar terug een liefdesmassage. Als cadeau aan mezelf. Er kwam veel verdriet los. Wat had ik hiernaar verlangd! Confronterend, maar ik stelde vast dat ik nog nooit eerder zó liefdevol was aangeraakt.

Enkele jaren terug deed ik enkele massagecursussen vanuit de visie dat aanraken ziektes kan voorkomen e/o verhelpen. Ik vond het heerlijk om weer gemasseerd te worden. Maar ook om zelf te masseren. Dat smaakte naar meer!

En toen kwam ik in aanraking met tantra. En ben gaan ontdekken. Minder bekende stukken in mezelf ontdekken. Ik kreeg meer zicht op hoe ik relateer. En het belangrijkste, ik stopte het niet meer weg, maar maakte er ruimte voor, keek aan wat ik tegenkwam. Alleen dat is al helend. En van daaruit kon ik ook weer meer ontdekken met anderen. Ik gunde mezelf ervaringen. Heel wat grenzen heb ik verlegd, ik ben veel vrijer geworden. En nu schrijf ik voor mijn eigen website.

Graag ontvang ik jou, maak ik verbinding met jou en laat ik je vanuit mijn hart genieten van mijn liefdevolle strelingen.