Intensive - man 40+

JOURNEY TO EROS

Voor een rijker en bevredigender (seks)leven

Dit is een liefdesavontuur voor mannen (40+) die ervoor kiezen hun seksualiteit te transformeren van lust naar liefde, om daarmee in eerlijk, liefdevol en intiem contact te kunnen zijn met een vrouw.

Als je de reis van lust naar liefde hebt afgelegd en je vanuit een open hart kunt geven en ontvangen, zonder doel of ego, heb je als man een nieuw stadium in je seksualiteit (en spirituele ontwikkeling) bereikt. Hierdoor zal je (seks)leven rijker en bevredigender worden.

De Journey to Eros bestaat uit een serie van drie sessies, verdeeld over drie maanden. Elke sessie duurt 2,5 uur. De inhoud van de sessie is een combinatie van intimiteits/seks coaching en tantra. 

 

Het uiteindelijke doel is om een ZELFBEWUSTE, LIEFDEVOLLE & GEHEELDE man te worden. Want een goed seksleven hangt af van wie je bent. Als je als persoon ten goede verandert, verandert je (seks)leven automatisch mee. 

 

Gesprek

Elke sessie begint met een gesprek over jou en je (seksuele) leven. We bespreken wie jij bent, hoe je in het leven staat en eventuele (seksuele) levensvraagstukken komen aan bod. 

Wat er in het gesprek besproken wordt laten we afhangen van het moment, hoe je je voelt en wat er speelt in je (seksuele) leven. 

Na het gesprek gaan we over tot de tantra. We beginnen met een Tantramassage en in de tweede en derde sessie gaan we steeds een stap verder...


Eerste sessie - Tantramassage

Na het gesprek gaan we in de eerste sessie over tot de tantramassage. Dit is een one-way sessie.

Je zult door de aanraking gevuld worden met liefdevolle energie en de zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een heerlijk ontspannen gevoel. Je hart wordt geraakt en zal zich (verder) openen.

Hoe meer je je kunt overgeven aan de aanraking van mijn handen, hoe intenser de beleving. Dit is eigenlijk dé uitdaging waar het om draait: overgave en vertrouwen. Als je hierin durft te zakken, ervaar je het hoogste geluk en de diepste bevrediging. In de praktijk (privé en werk) zul je je hierdoor makkelijker kunnen overgeven aan dat wat is en zul je meestromen in plaats van controleren.

Tweede sessie - Sacred Touch

In de tweede sessie gaan we na het gesprek over op de Sacred Touch. Dit is een interactieve two-way sessie waarbij je niet alleen ontvangt, maar ook leert aanraken en masseren vanuit je hart.

De Sacred Touch is een respectvol samenzijn van hart tot hart en van ziel tot ziel. De sessie is niet gericht op opwinding en lust, maar op liefde, aanraking, contact maken en elkaar heel bewust aanvoelen.

"Verander de lage lust in verfijnde liefde en hij wordt meer waard dan een berg van goud."  ~Ikkyu~

Derde sessie - Tantra Flow

De derde sessie is de Tantra Flow waarin alles er mag zijn. Het is een intensieve, intieme en interactieve two-way tantrasessie. Een bijzondere ervaring in samen-Zijn, waarbij jouw hart geraakt zal worden en zich zal openen. Deze ervaring zul je nog lange tijd voelen en koesteren.

Het is een liefdevol moment van warmte, tederheid en aandacht hebben voor elkaar. Een heilig moment van hart tot hart. Alsof je ondergedompeld wordt in een bad vol tederheid en warmte. Je zult je seksualiteit op een heel andere manier ervaren. Veel dieper, intenser en liefdevoller.

In het kort...

  • Jouw Journey duurt drie maanden, waarin we drie sessies plannen.
  • De eerste sessie duurt 2,5 uur. De tweede en derde sessie 2 uur. 
  • Heb je na het afronden van jouw Journey behoefte aan nog een sessie, dan ben je altijd welkom. 
  • Ik raad je aan eerst de  e-cursus Tantra te doen, alvorens we de eerste sessie plannen.

De ZELFBEWUSTE, LIEFDEVOLLE & GEHEELDE man

De zelfbewuste, liefdevolle en geheelde man is in balans. Naast zijn mannelijke energie heeft hij ook zijn warme en zachte kant ontdekt en geïntegreerd in zichzelf en in zijn leven. Hij is doelbewust en vol vertrouwen, maar ook gevoelig en zorgzaam. Hij leeft in totale overgave vanuit zijn ware kern en leeft het leven, zowel in zijn werk als in zijn seksualiteit, als een vrij en onbevangen man. 

De zelfbewuste, liefdevolle en geheelde man leeft en werkt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen in zijn omgeving. Hij heeft zijn vrouwelijke kant aanvaard en is daardoor gevoelig, dienstbaar en spiritueel en met zijn hart betrokken bij het ontdekken en leven van zijn diepste waarheid. 

De zelfbewuste, liefdevolle en geheelde man is geïnteresseerd in het vrouwelijke en houdt ervan de vrouw in vervoering te brengen met al zijn liefde, zorg en toewijding. De zelfbewuste, liefdevolle en geheelde man wil niets liever dan meer liefde in zijn leven brengen.

Man is born as a seed; he can become a flower. It all depends on you, what you do with yourself; it all depends on you whether you grow or you don´t. It is your choice - and each moment the choice has to be faced; each moment you are on the crossroads.
~ Osho ~

Voor welke weg kies jij?