Intensive

JOURNEY TO EROS

Een ontdekkingstocht naar liefdevolle intimiteit

De Journey to Eros bestaat uit een serie van 3 sessies, verdeeld over 3 maanden: 

Eerste sessie

TANTRA MASSAGE

De eerste sessie is een tantramassage. Dit is een tedere massage waarbij je hele lichaam zacht en liefdevol wordt gemasseerd en aangeraakt. Dit met als belangrijkste doel jou te laten genieten en je gevoelens van liefde, vreugde en geluk te laten ervaren. De zwaarte van het leven op aarde maakt plaats voor een extatisch gevoel.

De massage die ik geef is niet gebaseerd op de theorie van Tantra, maar komt uit mijn hart en is intuïtief. Het gaat vooral om onvoorwaardelijke liefde, warmte en tederheid. Het genieten van je lijf, je volledig kunnen overgeven en in het hier en nu zijn (uit je hoofd komen) staan bij deze massage centraal. 

Ik ben de gever van de massage en jij de ontvanger. Het is belangrijk te ervaren wat het is om alleen te ontvangen, zonder het idee te hoeven hebben dat je iets terug zou moeten doen.  

Tweede sessie

SACRED TOUCH

De tweede sessie is de Sacred Touch. Dit is een interactieve sessie waarbij je niet alleen ontvangt, maar ook leert aanraken en masseren vanuit je hart.

De Sacred Touch is een respectvol samenzijn van hart tot hart en van ziel tot ziel. De sessie is niet gericht op opwinding en lust, maar op liefde, aanraking, contact maken en elkaar heel bewust aanvoelen.

"Verander de lage lust in verfijnde liefde en hij wordt meer waard dan een berg van goud."  ~Ikkyu~

Derde sessie

TANTRA FLOW

De derde sessie is de Tantra Flow. Dit is een intensieve, intieme en interactieve tantrasessie. Een bijzondere ervaring in samen-Zijn, waarbij jouw hart geraakt zal worden en zich zal openen. Deze ervaring zul je nog lange tijd voelen en koesteren.

Het is een liefdevol moment van warmte, tederheid en aandacht hebben voor elkaar. Een heilig moment van hart tot hart. Alsof je ondergedompeld wordt in een bad vol tederheid en warmte. Je zult je seksualiteit op een heel andere manier ervaren. Veel dieper, intenser en liefdevoller.

In het kort...

  • Jouw Journey duurt drie maanden, waarin we drie sessies plannen.
  • Een sessie duurt 3 uur.
  • Heb je na het afronden van jouw Journey behoefte aan nog een sessie, dan ben je altijd welkom. 
  • Ik raad je aan eerst de online cursus Tantra te doen, alvorens we de eerste sessie plannen.