One-way sessie - man 40+

FULLBODY MASSAGE

Kennismaken met Tantra & Heling

Een Full Body Massage is een voorloper van de Tantra massage, bedoeld om te wennen aan de energie. Het is ook een helende massage, om eventuele blokkades en spanning in je lichaam op te heffen. Deze spanning en blokkades zorgen ervoor dat de energie niet goed meer stroomt. Houdt deze spanning langer aan, dan krijg je fysieke klachten. Dankzij de aanraking tijdens een massage, maakt de spanning in je lichaam plaats voor een diep gevoel van ontspanning. Ook wordt je energievoorraad weer op peil gebracht.

Na de kennismaking start de massage, waarbij ik je hele lichaam liefdevol aanraak. Gedurende de massage stroomt krachtige, helende energie uit mijn handen je lichaam in (Reiki). De helende energie voedt het lichaam en neemt blokkades weg. Dit kunnen fysieke blokkades zijn, maar ook geestelijke of emotionele blokkades. De bewegingen zijn vloeiend en zacht; niet te vergelijken met een sportmassage. De sessie is gericht op het stimuleren van de helende kracht van je lichaam.

De fullbody massage is bij uitstek geschikt voor mannen die kampen met vroegtijdig klaarkomen en daar aan willen werken.

In het kort

  • De massage vindt plaats op de massagetafel. 
  • Na de massage is er nog tijd voor het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen en het drinken van water.
  • Een Fullbody Massage duurt 1,5 uur.